Το ΔΙΚΟ ΜΟΥ τόπικ (Απαγορευέται η είσοδος σε ΟΛΟΥΣ)

Καλα ρε , νταξ … υπαρχουν μερικοι ακατανομαστοι users που μου χαλανε την ησυχια μου αλλα το να ξεγευγουν οι moderatorες και οι antimntrsatorες , ε αυτο παει παρα πολυ τα εχω παρει δλδ … αυτα βλεπουν οι gay τυπου αρκεηντ και εισβαλουν στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ THREAD !!!

ΞΟΥΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ !!!

Ωχ ωχ βαραει αυτος… Καλα κυριος μην βαρας, φευγουμε…

Οχι καλε εσυ κατσε , απλως τους διωχνω για να μεινουμε οι δυο μας :wink:

Καλα καλα θα δεις εσυ…
Υποπτο το αισθημα σου υποπτοοοοοο
παντα ηθελες να το χεις διπορτοοοοο…{
Μακροπουλος}

Χωρις νεροοοο μπορωωωωω
χωρις εσεεεενα οχι…{
Κιαμος}

To ξερω baby αλλα μη το φωναζεις κιολας θα μας ακουσουν … :wink:

Εγώ θα κάτσω ρε? και φέρε μου και μια βότκα σκέτη.

Πω … τελεια ειναι σημερα … εχω αραξει και πινω το γκαϊφε μου και δεν χτυπαει το κουδουνι κανενας … 8)

καλά δεν ντρέπεσαι;;;εμένα καφέ δεν μου έφτιαξες;

καλά δεν ντρέπεσαι;;;εμένα καφέ δεν μου έφτιαξες;[/quote]

Tην Δευτερα το πρωι δεν εφτιαξα και για τους δυο μας ρε ??? Αλλα που να καταλαβεις που κοιμοσουν ορθια ??? !!!

Ειχες ταλαιπωρηθει κιολας τις προηγουμενες μερες …

Πως να μην κοιμάμαι όρθια όταν δεν έχω κλείσει μάτι όλο το βράδυ…Ο καφές πάντως ήταν πολύ καλός και ότι μας χρειαζόταν για να πάμε για δουλειά!!!

Εσυ πηγες , εγω γυρισα πισω :lol:

antreas o portieris…mporo na gino i sklava sou??? arxises pali na erototropeis mesa sto forum? 150 xronon anthropos de varethikes na saliarizeis? na tis paramythiazeis oles??? :lol: :lol:

Και πως μπήκες μέσα μωρό μου;;;Αν θυμάμαι καλά τα κλειδιά τα είχα εγώ.

mpike apo tin piso porta…gi afto prosexe!!! etsi mpainei ki etsi vgainei… :lol: :lol: …kai kaneis den ton prolavainei… :lol:

mpike apo tin piso porta…gi afto prosexe!!! etsi mpainei ki etsi vgainei… :lol: :lol: …kai kaneis den ton prolavainei… :lol:[/quote]

:oops: :oops: μας μαρτυρησες … !!!

you ain’t seen nothing yet…pantos mou areseis giati eisai original erotiaris… hahahahhahahahahahahahahaha

έχει και σφραγίδα γνησιότητας…δεν μπορώ να πω.
χαχαχαχαχαχαχχαχαχα

exei kai eggiisi…34 xronia…oooops…sorry elikse i eggiisi…hahahahahahahhahahaha

Εσας τις συο πρεπει να προσπαθησω να μην ερχεστε σε επαφη ουτε απο εδω … γιατι η μεγαλη μου χαλαει τη μικρη , και θα αρχισω να εχω προβληματα.

Μπορει καποιος να κανει bann την μικρη για να ερωτοτροπω ελευθερα εδω μεσα ???

[size=1]Μωρο μου πλακα κανω … παρε ενα φιλακι[/size]

φυσικά μπορούν να κάνουν bann εσένα που χαλάς και την αισθητική του forum με τα topic που πας και ξεθάβεις χαχαχαχαχαχαχαχαχα