Καλα ρε , νταξ … υπαρχουν μερικοι ακατανομαστοι users που μου χαλανε την ησυχια μου αλλα το να ξεγευγουν οι moderatorες και οι antimntrsatorες , ε αυτο παει παρα πολυ τα εχω παρει δλδ … αυτα βλεπουν οι gay τυπου αρκεηντ και εισβαλουν στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ THREAD !!!
ΞΟΥΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ !!!
sofi-k
December 26, 2005, 8:56pm
Ωχ ωχ βαραει αυτος… Καλα κυριος μην βαρας, φευγουμε…
Οχι καλε εσυ κατσε , απλως τους διωχνω για να μεινουμε οι δυο μας
sofi-k
December 26, 2005, 9:03pm
Καλα καλα θα δεις εσυ…
Υποπτο το αισθημα σου υποπτοοοοοο
παντα ηθελες να το χεις διπορτοοοοο…{ Μακροπουλος}
Χωρις νεροοοο μπορωωωωω
χωρις εσεεεενα οχι…{ Κιαμος}
To ξερω baby αλλα μη το φωναζεις κιολας θα μας ακουσουν …
Εγώ θα κάτσω ρε? και φέρε μου και μια βότκα σκέτη.
Πω … τελεια ειναι σημερα … εχω αραξει και πινω το γκαϊφε μου και δεν χτυπαει το κουδουνι κανενας … 8)
καλά δεν ντρέπεσαι;;;εμένα καφέ δεν μου έφτιαξες;
καλά δεν ντρέπεσαι;;;εμένα καφέ δεν μου έφτιαξες;[/quote]
Tην Δευτερα το πρωι δεν εφτιαξα και για τους δυο μας ρε ??? Αλλα που να καταλαβεις που κοιμοσουν ορθια ??? !!!
Ειχες ταλαιπωρηθει κιολας τις προηγουμενες μερες …
Πως να μην κοιμάμαι όρθια όταν δεν έχω κλείσει μάτι όλο το βράδυ…Ο καφές πάντως ήταν πολύ καλός και ότι μας χρειαζόταν για να πάμε για δουλειά!!!
Εσυ πηγες , εγω γυρισα πισω :lol:
antreas o portieris…mporo na gino i sklava sou??? arxises pali na erototropeis mesa sto forum? 150 xronon anthropos de varethikes na saliarizeis? na tis paramythiazeis oles??? :lol: :lol:
Και πως μπήκες μέσα μωρό μου;;;Αν θυμάμαι καλά τα κλειδιά τα είχα εγώ.
mpike apo tin piso porta…gi afto prosexe!!! etsi mpainei ki etsi vgainei… :lol: :lol: …kai kaneis den ton prolavainei… :lol:
mpike apo tin piso porta…gi afto prosexe!!! etsi mpainei ki etsi vgainei… :lol: :lol: …kai kaneis den ton prolavainei… :lol:[/quote]
:oops: :oops: μας μαρτυρησες … !!!
you ain’t seen nothing yet…pantos mou areseis giati eisai original erotiaris… hahahahhahahahahahahahahaha
έχει και σφραγίδα γνησιότητας…δεν μπορώ να πω.
χαχαχαχαχαχαχχαχαχα
exei kai eggiisi…34 xronia…oooops…sorry elikse i eggiisi…hahahahahahahhahahaha
Εσας τις συο πρεπει να προσπαθησω να μην ερχεστε σε επαφη ουτε απο εδω … γιατι η μεγαλη μου χαλαει τη μικρη , και θα αρχισω να εχω προβληματα.
Μπορει καποιος να κανει bann την μικρη για να ερωτοτροπω ελευθερα εδω μεσα ???
[size=1]Μωρο μου πλακα κανω … παρε ενα φιλακι [/size]
Angel_In_Black:
Εσας τις συο πρεπει να προσπαθησω να μην ερχεστε σε επαφη ουτε απο εδω … γιατι η μεγαλη μου χαλαει τη μικρη , και θα αρχισω να εχω προβληματα.
Μπορει καποιος να κανει bann την μικρη για να ερωτοτροπω ελευθερα εδω μεσα ???
[size=1]Μωρο μου πλακα κανω … παρε ενα φιλακι [/size]
φυσικά μπορούν να κάνουν bann εσένα που χαλάς και την αισθητική του forum με τα topic που πας και ξεθάβεις χαχαχαχαχαχαχαχαχα