Θα δειξει … :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Οντως θα δειξει…κατ’αρχην ποσο ωραια θα περασεις το σ/κ…
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll:
Δεν θα ασκησεις βια σε ενα αρρωστο ανθρωπο , ετσι δεν ειναι ???
Βια; Τι ειναι αυτο;
Ισα ισα θα σε περιποιηθω και με το παραπανω…
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Οχι γιατι αν ειναι να ασκησεις βια πανω στο πονεμενο μου κορμακι να παω να μεινω στην μανα μου …
Θα ειμαι καλη και ευγενικη μαζι σου…
Οκ θα μεινω στην μανα μου … η θα φερω την μανα μου να μεινει μαζι μας .
Οκ θα μεινω στην μανα μου … η θα φερω την μανα μου να μεινει μαζι μας .[/quote]
Μα δεν με πιστευεις; Σου εχω δωσει δειγματα βιαιης συμπεριφορας;;;
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Αλλη μια μερα εχει ξημερωσει … και ευχομαι καλο μηνα και καλο καλοκαιρι σε ολες τις ομορφες υπαρξεις του ροκινγκ … σας αγαπω ολες … :oops:
Εμείς να δεις πόσο σε αγαπάμε…
Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι και σε σένα
Kai meis s’agapame Angel_In_Black!
Σας ευχαριστω καλες μου … μια μια ξεχωριστα :oops: :oops: :oops:
Emeis s’euxaristoume lol
YES!!!Επιτέλους καλοκαιράκι!!Αρχίζω ήδη να ονειρεύομαι παραλίες και clubακια και καφρίλες…πολλές πολλές
:lol: :lol: :lol: 8) 8)
Αχ ναι σε ευχαριστούμε Angel_In_Black για τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζεις μέσα στο τόπικ σου…Πραγματικά μας συγκινείς και δίνεις καινούριο νόημα στην ζωή μας…
[size=1]Και περιμένουμε με αγωνία πότε θα κλειδωθεί…χιχιχιχιχιχχιχι [/size] :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Καλό μήνα σε όλες και όλους…
Na ypothesw oti to baby oil tha tonwsei na synaisthimata agaphs kai ypermetrhs zestasias,etsi?? 8)
Το baby oil τονώνει πολλά
Σοβαρά τώρα, ο έρωτας είναι πιο γλυκός, όταν υπάρχει ζεστασιά στην καρδιά και των δύο. Οι άντρες αργείτε λίγο σ’ αυτό, αλλά μετά τα δίνετε όλα. Γι’ αυτό κι εμείς σας φροντίζουμε με baby oil σα μωράκια…
A αυτο εννουσες … σιγα τα ωα … και υπεθεσα οτι αναφεροσον σεξουαλικα στην χρηση του baby oil … :roll: :roll: :roll:
Εσύ μην ακούσεις για baby oil κατ’ευθείαν στο sex να πάει το μυαλό σου…