Το ΔΙΚΟ ΜΟΥ τόπικ (Απαγορευέται η είσοδος σε ΟΛΟΥΣ)

Και που να το έχω το μυαλό μου;;; Στην σαλάτα;;;Στο sex βέβαια θα το έχω… :wink:

Και η σαλάτα πάντως δεν είναι άσχημη σκέψη…Ειδικά αν περιέχει και αγγουράκι:wink: :wink: :wink:

Kαι μιας και αναφερθηκες στο αγγουρακι … γλυκια μου … να σε ρωτησω να μου πεις … αν το τρως ολοκληρο η σε φετες ??? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Ολόκληρο πάντα γλυκέ μου…Τι να σου κάνουν οι φετούλες;;;;; :wink: :oops: :oops: :oops: :wink:

Tι να σου κάνουν οι φετούλες ??? Σορρυ στην Σαλάτα βάζεις ολόκληρο αγγούρι … μα καλά , που ζεις ???

Εδω και χρόνια στα μέρη μας στις σαλάτες στα βάζουν όλα σε φέτες … σκεψου δλδ να θες να φτιαξεις σαλατα και να βαζεις 10 ολοκληρα αγγουρια … εχεις σκεφτει ποσο μπορει να στοιχιζει ??? Ποιο φτηνα σου ρχετε να πας να παρεις Dildo παρα αγγουρι … :roll:

8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Και γιατι κοκκινιζεται παρακαλω δεσποινις ??? Δεν ειναι και τοσο κακο αυτο που αναφερα πιο πανω … :roll: :roll:

Τίποτα, κάτι θυμήθηκα… :oops: :wink: :smiley:

Α οκ … αυτο ειναι καλο , γιατι υπηρξα η αιτια να σου ερθουν αναμνησεις στο μυαλουδακι σου …

Πως περασες στη Θεσσαλονικη ??? Η εισαι ακομα εκει ???

Harley πηγες ???

Πέρασα τέλεια, merci!! Harley δεν πήγα. Είχα… δουλειά… :wink:

Δεν μ’αρέσει στην σαλάτα…Αλλά επειδή είναι δροσιστικό τώρα το καλοκαίρι και κάνει καλό στην επιδερμίδα το τρώω ολόκληρο…και όχι σε φέτες!!!
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Ψευτρα , την αλλη φορα που ειχαμε παραγγειλει Χως απο το Willy’s ειχε μεσα και αγγουρακι φετες … :roll: :roll: :roll:

Ψευτρα , την αλλη φορα που ειχαμε παραγγειλει Χως απο το Willy’s ειχε μεσα και αγγουρακι φετες … :roll: :roll: :roll:[/quote]

Ναι αλλά αν θυμάσαι μωρό μου,ούτε που το ακούμπησα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Άσχετο…τι μου θύμησες τώρα και πεινάω καλέ;;;;; :cry:

Ειδες και σενα σε εκανα να θυμηθεις …

Mr Memory…!!

Μιας και ειμαι σκορπιος … εχω το καλο να θυμαμαι τα παντα , και οταν οι αλλοι ξεχνανε ειμαι εγω εδω να τους τα θυμιζω…

Θυμασαι Νegative Creep τι εκανες περσι το καλοκαιρι ??? :twisted: :twisted:

Αμέ…!!!Και είναι και ωραίες αναμνήσεις… :wink:

Αχ Αχ Αχ :lol:

ego antreouli eimai didymoi alla thymamai i atimi ti ekanes to kalokairi tou 1996…hehehehehe…mipos na se ekdoso??? :lol:

Διαβατηριο θα εκδοσεις μαναρι μου ???

Στειλε pm δεν παει πουθενα το μυαλο μου … :roll: :roll: :oops: