Και που να το έχω το μυαλό μου;;; Στην σαλάτα;;;Στο sex βέβαια θα το έχω…
Και η σαλάτα πάντως δεν είναι άσχημη σκέψη…Ειδικά αν περιέχει και αγγουράκι…
Kαι μιας και αναφερθηκες στο αγγουρακι … γλυκια μου … να σε ρωτησω να μου πεις … αν το τρως ολοκληρο η σε φετες ??? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:
Ολόκληρο πάντα γλυκέ μου…Τι να σου κάνουν οι φετούλες;;;;; :oops: :oops: :oops:
Tι να σου κάνουν οι φετούλες ??? Σορρυ στην Σαλάτα βάζεις ολόκληρο αγγούρι … μα καλά , που ζεις ???
Εδω και χρόνια στα μέρη μας στις σαλάτες στα βάζουν όλα σε φέτες … σκεψου δλδ να θες να φτιαξεις σαλατα και να βαζεις 10 ολοκληρα αγγουρια … εχεις σκεφτει ποσο μπορει να στοιχιζει ??? Ποιο φτηνα σου ρχετε να πας να παρεις Dildo παρα αγγουρι … :roll:
8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Και γιατι κοκκινιζεται παρακαλω δεσποινις ??? Δεν ειναι και τοσο κακο αυτο που αναφερα πιο πανω … :roll: :roll:
Τίποτα, κάτι θυμήθηκα… :oops:
Α οκ … αυτο ειναι καλο , γιατι υπηρξα η αιτια να σου ερθουν αναμνησεις στο μυαλουδακι σου …
Πως περασες στη Θεσσαλονικη ??? Η εισαι ακομα εκει ???
Harley πηγες ???
Πέρασα τέλεια, merci!! Harley δεν πήγα. Είχα… δουλειά…
Δεν μ’αρέσει στην σαλάτα…Αλλά επειδή είναι δροσιστικό τώρα το καλοκαίρι και κάνει καλό στην επιδερμίδα το τρώω ολόκληρο…και όχι σε φέτες!!!
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Ψευτρα , την αλλη φορα που ειχαμε παραγγειλει Χως απο το Willy’s ειχε μεσα και αγγουρακι φετες … :roll: :roll: :roll:
Ψευτρα , την αλλη φορα που ειχαμε παραγγειλει Χως απο το Willy’s ειχε μεσα και αγγουρακι φετες … :roll: :roll: :roll:[/quote]
Ναι αλλά αν θυμάσαι μωρό μου,ούτε που το ακούμπησα…
Άσχετο…τι μου θύμησες τώρα και πεινάω καλέ;;;;;
Ειδες και σενα σε εκανα να θυμηθεις …
Mr Memory…!!
Μιας και ειμαι σκορπιος … εχω το καλο να θυμαμαι τα παντα , και οταν οι αλλοι ξεχνανε ειμαι εγω εδω να τους τα θυμιζω…
Θυμασαι Νegative Creep τι εκανες περσι το καλοκαιρι ??? :twisted: :twisted:
Αμέ…!!!Και είναι και ωραίες αναμνήσεις…
Αχ Αχ Αχ :lol:
ego antreouli eimai didymoi alla thymamai i atimi ti ekanes to kalokairi tou 1996…hehehehehe…mipos na se ekdoso??? :lol:
Διαβατηριο θα εκδοσεις μαναρι μου ???
Στειλε pm δεν παει πουθενα το μυαλο μου … :roll: :roll: :oops: