Το ΔΙΚΟ ΜΟΥ τόπικ (Απαγορευέται η είσοδος σε ΟΛΟΥΣ)

tote pou sou eixame gnorisei ton mavro?hahahahahhahahahaha…kai syxenosoun tous mavrous…kai sou aplose to xeri gia xeirapsia…ki esy anagastikes na tou to doseis???hahahahahahahahha

Τι να σου πω ρεεεε… το οτι τα ειχα παρει και ακομα και τωρα τα πηρα … που το θυμηθκα , που εισασταν με την αλλη την μουρλεγκω και γελαγατε !!!

Ντροπη σας !!! :evil:

Καλα το ειχα ξεχασει και το ειχα ξεπερασει τοσα χρονια … !!!

metagenestero alla akoma kalytero…afto me to magio…hahahahahahahahhaha…na to po? :lol: :lol: :lol:

???

Kαι συνεχιζω παλι απο εδω … μιας και εχει πεσει η ασθενεια του κλειδιου … δλδ δεν μπορω να το καταλαβω … ολοι μα ολοι θελουν να γινουν κλειδαραδες και ξεσπανε στο offtopic και κλειδωνουν τα καλα θεματα και αφηνουν τις μαπες … αν και ομολογω οτι αυτο το τοπικ παραδοξως ειναι ανοιχτο ακομα …

Εδω τα χωνετε οσο θελετε … δεν εχουμε παρωπιδες , δεν ειμαστε κλειδαραδες Β.λογιστων ειμαστε …και προπαντων δεν ειμαστε εκδοτες … οποτε δεν εχουμε και ρουφιανους … :slight_smile:

Ε ρεμαλια προσοχη … σε μενα δεν τα χωνετε … αλλοιως θα σας διωξω μην το μαμησουμε κιολας … σας δινω στεγη θα μου την πειτε … Το Νου σας ρεμαλια ειπα …

Και εξακολουθω να φωναζω … εδω δεν επιτρεπονται οι Αdmin , οι “συγγενεις των admin” , οι mods , oi εκδοτες και οι ρουφιανοι τους … ε εε ε και ο μαναβης ο Τελης …χαχαχαχαχα

ΟΙ γυναικες επιτρεπονται μονο αν ασχολουντε ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!!

Καλα…μάθε πρωτα να γραφεις… 8O :twisted:

Καλα…μάθε πρωτα να γραφεις… 8O :twisted:[/quote]

Eγω καλο μου εχω μαθει να γραφω … απλα με αναγκαζετε καθοτι οι περισσοτερες απο εσας παιρνετε με την δευτερη να γραφω ακριβως το ιδιο πραγμα δυο φορες μπας και σας ερθει η θεια φωτιση και καταλαβετε τι εννοω … !!! :twisted: :twisted: :twisted:

Προτού κλειδωθεί ένα topic, δεν μπορεί να γίνει κάποια ειδοποίηση; Αν ο λόγος είναι ότι ξεφεύγουμε, ε τί να πω; Ας σταλεί προσωπικό μήνυμα για διόρθωση του post.

kir Andriko mas, mporo na kano ta parapona mou, edo?
Mercy.

Ime spiti enos filou… exoume ara3ei stin veranta akoume [xamila] mousiki ke ta leme, giati ixa na tous do ke kati xronia.
ps filoi apo to likio, ara katalavenete gelia.
Sto 8ema mas… exo aplosei tin pateritsa… exo valei to podi pano tis ke to rixnoume stis mpires ke ta krasia.
Se kapia fasi vlepoume apo ton dromo ena mple fos… ti itan? ti itan?
Ixe fona3ei i apenanti i skatogria tous mpatsous… ma an ine dinaton.

Mas piran stixia, mas ipan na min ka8omaste mexri arga e3o ke ala diafora. Ke ola auta ka8os i gria me stolize me diafora kosmitika mias ke imoun i moni kopela stin parea… gr…
Etsi eli3e toso orea to vradi mas…

Tin epomeni fora iposxe8ika na paro mazi kati cd me merzobow na akousoume… :lol:

Kai kammia karabina na min xehaseis na pareis tin epomenh fora mazi sou.

Ενταξει , οπως το λες εχεις δικιο , αλλα και απο την μερια τους τοσο ο Ηλιας , οσο και οι υπολοιποι Θανος , Λουκ τον τριτο δεν θυμαμαι πως τον λενε :stuck_out_tongue: , δεν προλαβαινουν να ειδοποιουν τον καθενα με pm … μπορουν βεβαια να ποσταρουν οτι ξεφευγουμε στο συγκεκριμμενο τοπικ , αλλα για να πουμε και του στραβου το δικιο … και ποτε τους ακουσαμε … αφου π.χ εγω εχω φτασει στο σημειο να τους λεω οτι ειναι και αυτοι οφφτοπικ.
Δεν πειραζει εγω τους αγαπαω ολους γιατι ειναι καλα παιδια … και μιλαω περισσοτερο για τον Ηλια και τον Θανο … που εχουμε μιλησει περισσοτερο.
Εγω παντως …αν μου στελνανε pm θα συνεχιζα να κανω το ιδιο … γιατι ειμαι αντιδραστικος σαν ανθρωπος :roll: και δεν υπακουω σε κανονες κλπ κλπ κλπ .
Και στην τελικη αν κλειδωσουν κατι … θα ανοιξω την συνεχεια του … οποτε δεν τρεχει τιποτα :twisted: :stuck_out_tongue:

Αυτο που δεν μου αρεσει ομως , ειναι να μου σβηνουν τα ποστ … ρε φιλαρακι πως θα φτασω τα 6666 ε ? πες μου πως ??? οεο ??? :stuck_out_tongue:

[size=1]Στα 6666 θα σταματησω !!! [/size]

[size=1]Δεν πιστευω ομως οτι θα με αφησουν να φυγω οι γυναικες του Forum[/size]

eimai theaaaaaa…me thea panoramiki…trelo vrady to xtesinovradino.gyro gyro oloi sti mesi o manolis!!! akoma den exo ksenerosei apo ta pota, alla tin palevo me panadol kai kafe… pou tha mou paei, tha to skiso to gataki!! mploum! :lol:

Liako, pros8ese sta post tou tin diafora! 8)

[quote=“deathbitch”]

Liako, pros8ese sta post tou tin diafora! 8)[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τέλος πάντων, με στεναχωρεί να κλείνουν topics. :frowning: :frowning:
Τώρα για τι θα μιλάμε στο off topic;;

http://www.rocking.gr/forump-61092.php#61092
για σκατά… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.rocking.gr/forump-61092.php#61092
για σκατά… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Δλδ…συζητήσεις του κώλου??? 8O :?

ναι ρε κανονικά… πανω στο καλύτερο ήρθες :wink:

Καλώς σας βρήκα βρε…έχασα το δρόμο στο δεύτερο … πλανήτη αλλά σας βρήκα!
Κάτι μου μύρισε από μακρυά… :roll:

Καλώς σας βρήκα βρε…έχασα το δρόμο στο δεύτερο … πλανήτη αλλά σας βρήκα!
Κάτι μου μύρισε από μακρυά… :roll:[/quote]
εγώ πάντως όχι… μόλις έκανα μπάνιο… :roll: