Πιο όμορφες σχολές

Ποιές λοιπόν σχολές θεωρείτε ότι έχουν τις καλύτερες κοπέλες??? Σε ποιές σχολές μπαίνεις και αναφωνείς: Ω θέε μου τι βλέπω εδώ μέσα??? Τσιμπήστε με, να καταλάβω ότι δεν είναι όνειρο!

Τιμήστε λοιπόν το πολ, κάντε κανα σχολιάκι και αν γουσταρίζετε πείτε και τις σχολές που πιστεύετε ότι δεν φημίζονται γι’ αυτό ή αλλιώς ότι αποτελούν αρχιδόκαμπο…:lol:

στο 1 ΕΠΑΛ πειραια ο τομεας κομμωτικης 8O

αλλα ο συγκεκριμενος τομεας(κομμωτικη) ειναι ΕΠΑΣ…(για να μην πεταχτει καποιος ξυπνιος και πει τη μαλακια του)
σορρυ για το double post

Εγώ λοιπόν είμαι από αυτούς που τρέφουν έντονα συναισθήματα για τις αρχιτεκτόνισες ααααχ

Αρχιδόκαμπος πασίγνωστος ή αλλιώς μαντρί που ζω καθημερινά είναι οι ηλεκτρολόγοι στο πολυτεχνείο:cry:

Καθε μηχανικος μανα μου

Μαγκες [SIZE=“5”]ΤΡΕΛΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ…ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ, ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ[/SIZE]

καλα ρε χαλαρωσε

Η αληθεια ειναι οτι εμεις δεν ειμαστε και μ**νο-στασιο αλλα για αυτο ακριβως εμεις εχουμε ποιοτητα…οχι ποσοτητα!!!

Για μενα τις πιο ομορφες κοπελες τις εχουν τα Παιδαγωγικα!!!Οταν ημουν 1ο ετος πηγα σε μια διαλεξη τους φυσικη και τελικα κατεληξα να εξηγω στο σπιτι μιας κοπελας ευθυγραμμη ομαλη(την κινηση την ξερετε…)8)

Εχω παθει πλακα ΤΕΙ Αθηνας ΣΕΥΠ - ΣΔΟ (Ιατρικα επαγγελματα - Οικονομικα). Παιδια ειναι… απιστευτα… Οχι σαν τη ΣΤΕΦ που μπαινω μεσα και μυριζει τεστοστερονη… Ολο αγορια και μπαζοκοριτσα… Στα δυο πρωτα τμηματα πηγαινουμε βολτιτσα για την “ευχαριστηση των οφθαλμων μας”. Οσοι ειναι ΤΕΙ Αθηνας ξερουν :wink:

ΧΑΧΑ θέος!!

Ας παραθέσω λοιπόν εδώ τις παρατηρήσεις ένος πρωτοετή…

Όπως ανέφερα σε άλλο θρεντ οι αρχιτεκτόνισες αντικειμενικά έχουν πολλές πανέμορφες κοπέλες με ώραιο στιλ, προσωπικότητα, χιούμορ…Είναι πολλές σε αριθμό…Όποτε έχουν κερδίσει θέση στη καρδιά μου…(είναι λίγο κουλτουριάρες άλλα δεν πολυπειράζει)

Οι ΤΕΙτζούδες είναι ΤΑΒΛΕΣ αλλά λίγο καγκουρογκόμενες/κλαμπούδες/μπουζουξούδες (κατά πλειοψήφια) και με λυπεί πάρα πολύ αυτό παρ’ όλο που πολλές φορές δεν αντιστεκόμαστε στη γοητεία τους…Κατά πλειοψηφία (πάντα) δεν φημίζονται για της νοητικές τους ικανότητες (νο οφενς αν υπάρχει κάποια τειτζού, προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις) αλλά πραγματικά ξέρουν να παιρνούν καλά και να σε κάνουν να παιρνάς καλά…Είναι πολύ καλες στην παρέα και ρίχνεις γέλιο μαζί τους…Είναι καλές τύπισες τελοσπάντων

Οι δικηγορίνες ωραίες ρε φίλε, αλλά πολύ διαβαστερές…Τουλάχιστον όμως μπορείς να συζητήσεις σοβαρά πράματα μαζί τους

Δασκάλες πολύ καλές!!! Κι ενδιαφέρουσες αριθμητικά αλλά και ποσοστιαία συγκριτικά πάντα με τα αγόρια της σχολής τους

Πολιτικοί μηχανικοί: H άλλη μεγάλη έκπληξη του πολυτεχνείου…ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΕΣ μπορώ να πώ…Φοβερές…Θυμάμαι χαρακτηριστικα στο λύκειο ήμουν σ’ ένα τάξι και ήταν μέσα μια τύπισσα που ταν πολιτικός μηχανικός και συζητούσε με τον ταρίφα…Βγαίνει έξω κι εμείς την κοιτάγαμε με ανοιχτό το στόμα, εκθαμβοί, και γυρνάει ο ταρίφας και μου λέει: γι αυτό φίλε διάβαζε…ΔΙΑΒΑΖΕ!

Αυτά προς το παρόν…θα επίστρέψω γιατί βαρέθηκα το γράψιμο τώρα

Μακριά από γεωλογικό πάντως:!:

Αρχιτεκτονική γιατί είναι στυλάτα μωρά και ΤΕΙ Αθηνών γιατί τα ξέρουμε εις βάθος. =)

Nαι ρε!Νηπιαγωγων…ξερω απο Πατρα κατι μ%υν!α.:respect:
Και δικηγορινες απο Αθηνα,ε ρε γλεντια λεμε

Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία μπορώ να πω…

Ακόμα δεν είμαι σε πανεπιστήμιο και δεν ξέρω αλλά θέλω να μάθω κάτι.Γκόμενες από άλλες σχολές πως γνωρίζεις?:stuck_out_tongue:

Σιγα το πραμα ρε. Εγω με τους φιλους μου οταν ημουν στο ΤΕΙ (τεχνολογια γεωπονιας… κανονικος αρχιδοκαμπος), μπαιναμε και παρακολουθουσαμε τις θεωριες (σιγα… τις γκομενες βλεπαμε :p) στη σχολη των Οικονομικων που ειναι στο ιδιο κτηριο. Ουτε πασο ζηταγανε ουτε τιποτα. Μια φορα καναμε μαλακιες στην αιθουσα και πηγαν να την πληρωσουν κατι κοπελες για εμας. Ωραιος τροπος για να γνωριστεις με κοπελες ε? :lol:

Βασικά αν βρίσκεσαι σε σχολή που δεν στεγάζεται μόνη της (που είναι και το πιο πιθανό) τότε πραγματικά δεν είναι τπτ…Το σύνηθες δηλαδή είναι να στεγάζονται πολλές σχολές μαζί (πχ όλες οι πολυτεχνικές, ασοε, πολυτεχνουπόλεις, όλα τα τει μαζί)

Το πράμα γίνεται πανεύκολο αν σπουδάζεις σε κάποια πόλη της επάρχιας (φοιτιτούπολη δηλαδή) όπου γνωρίζεις έξω πολύ κόσμο από άλλες σχολές

Στο ΤΕΙ αθηνας ολα τα λεφτα ειναι η ΣΕΥΠ με αποκορυφωση το τμημα Αισθητικης και κοσμητολογιας. Για πιο εναλλακτικα μωρα μπορειτε να δειτε στην Γραφιστικη. οντως ομως το επιπεδο σε αρκετες ειναι αρκετα χαμηλο.
στην ασοεε παλι εχω δει ωραια μωρα αλλα εκει που φαινονται πιο χαζες και απο τις Τειτζουδες…:?

Τα είπες όλα!! Μπράβο σου!!=D>
Το κουλτουριάρες το βλέπω ως πλεονέκτημα πάντως…
Και κάπου εδώ έρχομαι να καταγγείλω τη σύγκλητο του ΕΜΠ που όσο ήμουν εγώ εκεί (και μάλλον ακόμη και τώρα) η Αρχιτεκτονική ήταν στο κάτω Πολυτεχνείο και όλοι οι υπόλοιποι ήμασταν στου Ζωγράφου…[-X

Λοιπον. Αρχικά ως παρατηρητης να πω οτι στο παιδαγωγικό είναι μόνο φήμες. Το γυναικείο φύλλο επικρατεί αλλα μέσα σε όλον αυτον τον κήπο λίγα φρούτα να τρώγονται. Οι Νηπιαγωγίνες της πατάνε.

Απο πολυτεχνείο θα συμφωνήσω με worst enemy. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ!:oops:
Άλλωστε είναι ένας λόγος για τον οποίο το Στέκι των Ηλεκτρολόγων είναι άδειο. Όλοι πάνε για το οφθαλμόλουτρό τους Π.Μ.!!!

Και φτάνουμε στην υπερτατη σχολή την Αρχιτεκτονική. Δεν έχω να πω κάτι. Γενικά με έχει καλύψει ο συνάδελφος.

Ε τα υπόλοιπα είναι χαμηλά…!