Πάντειος γαμεί, εμάς της φιλοσοφικής μας πάταγαν κάτω άνετα
Εσείς της φιλοσοφικής μας κοιτάγατε σα λιγούρια όταν σας επισκεπτόμασταν εμείς του Πολυτεχνείου
(πάντως για Πάντειο από κοπελιές που ξέρω δεν είχα τρελαθεί… Νομική - much better! )
ΕΑΑΚ Χημικού Αθήνας, το 'χω πει και πάντα θα το λέω!
Τσουρέκια όμως! Πορείες - διαδηλώσεις - γενικές συνελεύσεις - αφίσσες… Εφιάλτης! #-o
Εσύ αυτά κοιτάς;
Δε θα τα σκεφτώ κ το βράδυ σε επίμαχη φάση, είπαμε… Μέχρι τότε όμως; Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας; :cold:
Λολ, όταν είδα το θρεντ νόμιζα εννοούσε όμορφες σχολές κυριολεκτικά κι ετοιμαζόμουν να γράψω ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με το να κάνεις τσιγάρο κάτω από το άγαλμα του Ιπποκράτη στην ιατρική Αθήνας.
Τέσπα, δεν ξέρω ποιά είναι η πιό “όμορφη” αλλά θα καταγγείλω 2 πράγματα. Πρώτον, γιατρίνες και οδοντιατρίνες, όσο όμορφες κι αν είναι, είναι οι πιο κακόγουστες ενδυματολογικά μακράν. Δεύτερον, οι αρχιτεκτόνισες μου θυμίζουν τον Μαέβιους Παχατουρίδη χωρίς τα μούσια. Και επίσης είναι κακόγουστες, με την διαφορά ότι νομίζουν ότι είναι καλόγουστες.
Για 3 συγκεκριμένες από κει θα πλάκωνα ολόκληρη διμοιρία ΜΑΤ με γυμνά χέρια 8)
Be careful what you wish for…
Same here - απόλαυση το να διασχίζω την Πολυτεχνειούπολη πάντως…ααααααχ εποχές…:roll: :roll: :roll:
Από άλλη σκοπιά βέβαια - αλλά θα πω πως κ εμένα μου’χει λείψει το ρημάδι το ΕΜΠ…
αρχιτεκτονικα η απο πλευρας πιπινιων ? Σοβαρα μ’ αρεσει η νομικη στην πανεπιστημιου…
Στο ρεθυμνο ολες οι σχολες…
Σκας μυτη σε club και αντι για να φας πορτα σου στρωνουν χαλι να περασεις και μολις μπαινεις μεσα γυρνανε 100 κεφαλια :lol:
Στη σταση του λεωφορειου 30 γκομενες 2 γκευ και εσυ …
Κτλ κτλ
Να έρθετε στο Φυσικό Κρήτης.
ΟΜΟΡΦΙΑ!
[SIZE=“1”]Γαμώ τη μπαναγία μου…[/SIZE]
τεϊ πληροφορικης σερρες!!!
παρελαση…!!!
Σε τι αναλογια υπαρχουν γυναικες σε σχολες θετικων επιστημων;
Οσο παραξενο και αν ακουγεται το ποσοστο ειναι γυρω στο 40% στο μαθηματικο και το τεμ,στους υπολογιστες κατεβαινει στο 15%-20% (μιλω για το ηρακλειο)… απο ποιοτητα λιγα πραγματα…πρεπει να μεταβουμε στα ΤΕΙ για να ανοιξει το ματι:!::!:
ποσα πρωινα εχουμε πιασει μια συγκεκριμενη θεση με φιλη και κανουμε bird watching…αααχ οι μικροχαρες τις ζωης, να εισαι κοπελα σε τει!
δλδ κοιτάτε τα πουλιά των περαστικών όντως?
ναι με τα ειδικα γυαλια του ΧΧΧ που μπορεις να δεις και μεσα απο τα ρουχα…χα.χα!
κοιταμε γενικα τους περαστικους και σε μια κριση ανυπερβλητης ευφυιας ονομασαμε την επικοδομητικη αυτη απασχοληση bird watching.