και ειναι και πιο φυτα απο τους μηχανολογους (λογω σχολης)
3/150 ?
2% καλα εισαι
παιδια αμα την θελετε κ ροκ κ μουναρα , να πατε να αναψετε κανα καντηλακι.
ειπαμε . αυτα τα 2 σπανιως συναντωνται
πατωμα
και ειναι και πιο φυτα απο τους μηχανολογους (λογω σχολης)
3/150 ?
2% καλα εισαι
παιδια αμα την θελετε κ ροκ κ μουναρα , να πατε να αναψετε κανα καντηλακι.
ειπαμε . αυτα τα 2 σπανιως συναντωνται
πατωμα
όποτε κάνεις το ιδανικό. Βρίσκεις μπουζουκτσού για φιλοσοφία του κώλου (σκέτο, χωρίς το ροκ)
ο συναδελφος deckard εννοει αυτο 8)
@ awake
ψήθηκα ! :twisted:
Καλα οτι και να λετε εχω ερωτευτει αρχιτεκτονισσες πολλακις
Worst, ποιες ειναι οι 3? Η μια ειναι η κλασσικη κοκκινη συντροφισσα :p. Oι αλλες?
Η άλλη είναι η συντρόφισσα ένος άλλου ψιλοκόκκινου συντρόφου ([SIZE=“1”]μοικανου)[/SIZE].
Και η άλλη είναι μία που κάναμε παρέα στην αρχή. Δε θα την ξέρεις (ψιλόάκυρη)
Απο το ετος σας ειναι αυτη? Μια φορα την ειχα δει με ψηλο, ερωτευτηκαμε :lol:
ναι ρε.
Πολύ καλό, αλλά σνομπαρία
Και αρχιτεκτόνισσες υπάρχουν καλές. Δεν καταδικάζουμε έτσι εύκολα ολόκληρο κλάδο
Πάντως στο τραπεζάκι της ΠΚΣ στον θόλο στον Βόλο, έχω μπανίσει μια απίστευτα όμορφη (για τα γούστα μου πάντα), που κάνει πλάκα σε δαποπασπίτισες στα απέναντι τραπεζάκια.
Α Βολο δεν εχω ψαχτει καθολου προς πολυτεχνειο μερια, μονο παιδαγωγικα φαση, και αυτο και ψιλα μονο.
Ναι, στο θόλο λέω, που είναι τα παιδαγωγικά
Χαχα σκαλωσα επειδη ειδα αρχιτεκτονισσες πανω :#-o
Αρχιτεκτονική. Στηρίζουμε αρτιστίκ μωρά. :razz:
πάντως εγώ δεν τη θέλω ροκ και εναλλακτική την κοπέλα.
έχω ξαναπεί πως εμένα μου κάνει κλικ το τρεντο-indie στυλάκι.και δόξα τω θεώ, στη σχολή μου δεν έχω καθόλου πρόβλημα…
πάντως επειδή γνωρίζω τι παίζει σε σχολές για τεχνολογικά, ηλεκτρονικά, πραγματικά σας λυπάμαι…
Ιατρική και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Για τει θεσσαλονικης ρε παιδια ξερουμε τιποτα; Παντως οταν ειχαμε παει με την ΣΕΠου εκει ειχε κατι ωραια μουνια βρεφονηπιοκομια
Λοιπον αυριο μιας και αρχιζουν οι εγγραφες θα σκασω εκει με τον κολλητο μου να τσεκαρουμε τι παιζει στο ΤΕΙ Θεσ/νικης…
Εχουμε: ΤΕΙ βρεφονηπιοκομιας/αισθητικης/νοσηλευτικης/μαιευτικης και παει λεγοντας…
για να δουμε
Xρησιμο τοπικ/πολλ. Για αναποφασιστους σαν και του λογου μου, ειναι οτι πρεπει για να παρω την σωστη αποφαση!
Επειδη βαριεμαι να ψαχνω ολο το τοπικ η παντειος τι λεει?Θα τα δω και απο κοντα φετος αλλα να εχω μια πρωτη εντυπωση απο σας .
Απ’ ότι έχω ακούσει και δει παίζει πολύ και καλό πράμα8)
Τυχερούλης