στη φιλοσοφική φίλε είναι τόσο λίγα αγόρια, που αν πας θα σε κοιτάνε… περίεργα…
γενικά εγώ στηρίζω τη σχολή μου.οι κοπέλες της νομικής είναι όμορφες, αλλά οι περισσότερες είναι όπως είπες, και στη φιλοσοφική δεν περιποιούνται τον εαυτό τους όσο θα ήθελα και μου κάνουν πολύ του “έντεχνου” (πυξ κλαψ κι έτσι).
για αρχιτεκτονική δυστυχώς δε γνωρίζω, αν και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια…
τεσπα, όπως είπα στηρίζω τη σχολή μου.8)
τι να πω κι εγώ που είμαι μέσα δλδ :blues:
btw, όσοι ψήφισαν πολυτεχνείο καλούνται να περάσουν από το ταμείο για να εισπράξουν το επίδομα τυφλών. μόνο η αρχιτεκτονική το σώζει κάπως, αλλά τι να κάνει κι αυτή μονιτς.
γνωρίζω κάποιες κοπέλες από το παιδαγωγικό.:roll:
το είπα εμμέσως πριν.
Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
γενικά σωστά μιλάς…εγώ θέλω ένα συνδυασμό και των δύο, και ξέρεις, δεν είναι καθόλου εύκολο να τον πετύχεις…
[SIZE=“6”]ΔΑΣΚΑΛΟΣ[/SIZE]
8)
On topic Υπαρχει η επιλογη οικονομικες σχολες και το ψαχνετε ακομα δλδ??
παρε το πτυχιο κ θα σε χωσω σταρ να γαμας πετρουλα :lol::lol::lol:
Οι φιλοι μου με φωναζουν φιλοσοφο . Το προτιμω (το δασκαλος ειναι patronising-ολοι μαθητες ειμαστε κλπ κλπ)
μπα, αυτή είναι πολύ ξέκωλο για τα γούστα μου ρε συ.
(αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτή είναι μια πρόταση στην οποία δε μπορώ να αρνηθώ.:p)
οικονομικη σχολη!
ΤΕΙ Ηρακλειου- Σχολη Διοικησης και Οικονομιας (ΣΔΟ)- Τμημα Λογιστικης
ΤΕΛΟΣ!!!:p:p
για να το λες, όλο και κάτι θα ξέρεις…
να τα μας…
Μακρια ομως απο τα φυσικομαθηματικα και ειδικα το εφαρμοσμενων μαθηματικων it really sucks[-X
να μη τιμησω τη σχολη μου??? κριμα ειναι!!!:p:wink:
οικονομικές σχολές για να έρχονται πρωί-πρωί με αμφίεση μπουζουξίδικου κ να ανοίγει το μάτι πιο εύκολα . οι παιδαγωγικές σχολές λένε επίσης , αλλά ο κύριος λόγος είναι οι απόλυτοι αριθμοί . αν δλδ το 95% είναι κοπέλες , ε δν γίνεται το 20 % στη χειρότερη θα είναι ωραίες , οπότε υπολογίζοντας κ πόσο μεγάλες είναι οι σχολές είναι λογικό να έχουν πολύ πράμα τα παιδαγωγικά .
[SIZE=“5”]MARKETING ΑΣΟΕ[/SIZE]
(μπορεί να θέλει και δύο σίγμα)
το δραμα ειναι στους μηχανολογους
λιγες ,ασχημες κ με τουπε (μιας σε μια σχολη με 95% ανδρες στην γκομενα του 6/10 τις φερονται σαν 9/10)
Δισκοβόλε, speaking of uth volos, πιστεύω πως αν και τα πολυτεχνεία έχουν λίγες και από αυτές εμφανίσιμες ακόμα πιο λίγες, εκεί τελικά βρίσκεις τις καλύτερες περιπτώσεις. (εξαίρεση η αρχιτεκτονική, με το εναλλακτικό και καλά στυλάκι, που με φέρνει ένα βήμα πριν το ξερατό)
έχεις δίκιο , απλά μου τη σπάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτό το ροκ στυλάκι (δλδ χέσε μας ρε κοπελιά ούτε τους blue oyster cult δν ξέρεις ) . δν αμφιβάλω πως υπάρχουν κ καλές περιπτώσεις , βέβαια …
Εντάξει, γούστα είναι αυτά… αλλά γενικά αν είναι καλή η άλλη, αν γουστάρεις, αν έχει χιούμορ (και το κυριότερο: ανέχεται το δικό σου) κτλ, μπορείς να συγχωρέσεις την μη γνώση των (κατά τ άλλα τιτανοτεράστιων) BOC
καλά άστους στην άκρη τους boc ένα παράδειγμα έφερα , απλά το θέμα είναι η ροκ φιλοσοφία του κώλου . 8)
Πάντως η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προτιμώ μια γκόμενα μη ροκ, που να’ ναι όμως τυπάρα με καλό χιούμορ κλπ, παρά μία δήθεν λατερνατιβο-ροκ που να μου πρίζει το πουτσο με δήθεν ποδηλατοπορίες (επειδή έτσι τις καύλωσε. δεν εχω προβλημα με τις ποδηλατοποριες) και ντου σε συναυλία 10 ευρώ.