Τις σχολες Θετικων Επιστημων τις εχεσε ο θρεντσταρτερ η μου φανηκε…
On-Topic: Φυσικο Κρητης ρε ΓΡΑΒΙΕΡΕΣ!!
Τις σχολες Θετικων Επιστημων τις εχεσε ο θρεντσταρτερ η μου φανηκε…
On-Topic: Φυσικο Κρητης ρε ΓΡΑΒΙΕΡΕΣ!!
Εμένα πάντως μου λένε “μακριά από τις Πατρινιες”…!
Mιας και είμαι κι εγώ πάτρα εχω να πω τα εξής:
1)Ισχύει πάρα πολύ!
2)Μήπως είναι Γκει??? :lol: Πρεπει να το ελέγξεις αυτό…
3)Να και μια κοπέλα που παραδέχεται τη χάρη μας :lol:
Πάντως γενικότερα η φήμη μας στην Αθήνα και στην Θασσαλονίκη απ’ ότι έχω μάθει είναι επιηκώς τραγική…
Να με συγχωρήσει ο φίλος για τις φυσικοχημικομαθηματικές σχολές (εκτός μόνο από Μαθηματικό!)…Δεν μου χαν δώσει πολύ καλά δείγματα…Γι αυτό όμως υπάρχει το άλλο!
Οι πολιτικοι μηχανικοί άρχιζουν να ανεβαίνουν πάρα πολύ στην υποληψή μου…:-k
Καλά σου λένε…
Οχι δεν ειναι… απ’οσο ξέρω… βέβαια αν δε τον στριμώξω δε θα μάθω ποτέ!!!
Έχω να κάνω ένα σχόλιο… Ανεξαρτήτως σχολών… Τα ΕΑΑΚ είναι υπερεκτιμημένα!!! Σε άντρες πάντα!!!
Για τα κοριτσάκια: Γεωπονική.
Ευτυχως που δεν ισχυει το ιδιο κ για τις εαακιτισες!
χαχα απ’ το στόμα μου το πήρες
:D:D:D
Νταξ μλκ! Πληρη ταυτιση!
πέστα, πέστα :D!!!
τα κορίτσια οι περισσότερες έρχονται με τη τσίμπλα στο μάτι κ είναι βαμμένες λες κ είχαν πάει μπουζούκια πρίν…πολύ ΔΑΠίτισες ρε παιδί μου ανάλογα τα γούστα βέβαια, σε κάποιους μπορεί να αρέσουν…τα αγόρια πάντως οι μισοί είναι κάτι κάγκουρες του κερατά κ οι άλλοι μίσοι κρυφές
Για Παιδαγωγικό δε ξέρω καθόλου τί παίζει, δεν έχω πάει (αν κ απ’ο, τι κατάλαβα τα αγόρια αγαπάνε Παιδαγωγικό :D)
ΑΣΣΟΕ ούτε τα αγόρια ούτε τα κορίτσια παλεύονται…το Πολυτεχνείο έχει κάποιες καλές περιπτώσεις…
Πάντως ωραίες κοπέλες πρέπει να έχει η Αρχιτεκτονική…αλλά, όσον αφορά τα αγόρια νομίζω ότι η αλήθεια βρίσκεται στα TEI Πειραιά…
:lol: ναι ουυυυυυυυ πολυ κρυφες…
Οντως,εγω ξερω εναν απο ΤΕΙ Πειραια και επιβεβαιωνω γεια σου αν κοιτας :bounce:
μη μου τον πειραξει κανεις!Δικος μου!!!
εεε κρυφές, φανερές, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: ζούν ανάμεσά μας
Εγω επιμενω οτι στο ΙΕΚ μου εχει τρομερες κοπελες. Πηγαινα και σε ΤΕΙ στην Καλαματα που ειχε και σχολες απο γεωπονικη και οικονομικα, αλλα καμια συγκριση.
Ειδικα οι κοπελες στο τμημα ιατρο-φαρμακευτικης ειναι αλλο πραμα. :oops:
Δυστυχως στο δικο μας τμημα (πληροφορικη) ειμαστε ορχεοκαμπος. Μια κοπελα ειχαμε στο πρωτο εξαμηνο και εφυγε (εδω που τα λεμε δεν ηταν και ωραια :roll:)
Kατι ακουστηκε για εαακιτισες…Στο Παντειο αν και γενικα θεωρειται σχολη με πολυ καλο βαθμο τα Εαακ πασχουν πληρως(σορρυ κοριτσια σας αγαπαω ολες)…Αντιθετα οι Συνασπισμενες τους ριχνουν στα αυτια…Και ορισμενες κνιτισες…Αν και η αληθεια βρισκεται στις ανενταχτες απο ψυχολογια,μμε κλπ:roll:
σοφά μίλησες.8)
α, ναι.bump…
Ωραίο μπαμπ:p
Πέρασε περίπου ένας χρόνος από τότε που φτιαξα και προτοπόσταρα το θρεντ και ήδη έχουν συντελεσθεί διάφορες κωλοτούμπες…
Θα επανέλθω
επειδή εγώ πάω σχολή στο κέντρο, έχω σχετικά περιορισμένους ορίζοντες ως προς το θέμα.βέβαια, βλέπω σχεδόν κάθε μέρα τα κορίτσα της νομικής, που είναι πραγματικά ένα κι ένα.8)
και η σχολή μου πάντως δεν πάει καθόλου πίσω και κρατάει ψηλά τη σημαία στο θέμα, με εκλεκτές κοπέλες για όλα τα γούστα.:roll:
ψηφίζω “νομική/φιλοσοφικό/άλλο θεωρητικό” (αν και η φιλοσοφική χαλάει λίγο την επιλογή…:p) λοιπόν.
xorror καρφι για φιλοσοφικη εισαι η καμια αρχιτεκτονικη
νομικη = φυτα/ζωα/κυριλε/σνομπ (οι περισσοτερες)
θες rnr γκομενα αλλα να μην ειναι ταγαρι με νομικη θα σου βγαλει τον αδοξαστο 8)
ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ, ΣΥΝΕΛΘΕ!!
χορρορ τι σχολη εισαι ρε φιλε ?
επισης να ξερεις , οι γυναικες ειναι κλεψυδρα
απο την μια ειναι το μυαλο
απο την αλλη η ομορφια
συνηθως η αμμος καθεται στο 1 απο τα 2 8)
λουπιν εσυ κατσε φρονιμος δεν εχει μεζε
ψιλοtrue αυτό. όντως