Στη φιλοσοφικη? Τα ρωτανε αυτα ρε φιλε? Μεσ’ στα κοριτσια θα εισαι! Τυχερε… Οχι σαν εμας τους Μηχανολογους που ειμαστε σαν στρατοπεδο… Κοριτσι (και ομορφο) ουτε για πλακα…
Αν κρίνω απ’την ξαδέρφη μου που είναι σ’αυτό το τμήμα όντως πρέπει να χετε πράμα
Κατα τα άλλα ΑΣΟΕΕ,ΠΑΠΕΙ παιδάκια8)
Για ΑΣΟΕΕ επειδή δουλεύω και σε φωτοτυπάδικο δε βλέπουν λίγα τα ματάκια μου κάθε μέρα-τη λατρεύω τη δουλειά μου:D
Μια βόλτα γύρω στις 11-3 που έχει αρκετό κόσμο η σχολή θα σας πείσει:wink:
Το μόνο ‘‘κακό’’ είναι οτι μερικές την έχουν δει πολύ και καλά…
Αν και οι περισσότερες είναι πιο ΔΑΠ στυλ,και τα αριστερά δεν πάνε πίσω… ειδικά ΑΡΕΝ:roll:
Θα συμφωνήσω για αρχιτεκτόνισσες!8)
Απλά τυχερός
Επίσης στην ΑΣΟΕΕ στο τμήμα του μάρκετινγκ έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν τρελές υπάρξεις!
Ισχύει8)
Eίναι και τμήμα που γενικά το προτιμούν περισσότερο κοπέλες
Εγώ που είμαι Χρηματοοικονομικά ψιλομέτρια.
Τι να πει και η Πληροφορική βέβαια που έχει κάπου 5 κοπέλες κάθε χρονιά#-o:lol:
Η αλήθεια είναι ότι οι ωραίες πάνε στη φιλοσοφική. Οι πολύ ωραίες όμως. Για τις λίγο δε ξέρω. Μερικές φορές σκαλώνουν με τα μόρια
Αναλογα και την ποσοτητα παντα.
ε όλες το μυαλό τους εκεί το έχουν.
Πρόστυχε (!)
Δηλαδη τετοιο θρεντ και να μην εχει ξεχωριστη επιλογη Παντειο? Ντροπη…
Πρωτη μερα σημερα που ανεβηκα επιτελους σχολη…Και επιβεβαιωνω…Τα πρωτοετακια(αχ αχ αχ) ειναι αλλο πραγμα:)(ελατε να σας δειξω την αιθουσα:))…Επισης τυχαια εντελως ειδα κατι ερασμιτισες(ισπανιδες?) που ηταν εχμ εχμ καλη φαση:D…
Δεν ζηταμε,ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επιλογη Παντειον.:!:
update
ΙΑΤΡΙΚΗ :thumbup::thumbup:
Δεν ξερω τι λετε παντως εγω σημερα ειδα τη γυναικα της ζωης μου στο ΤΕΙ Αθηνας. Καστανη, γλυκυτατο προσωπο, τελειο σωμα, φοβερο ντυσιμο και υψος γυρω στο 1.90 (εγω ειμαι 1.97). Δεν υπηρχε…
Και συ τι εκανες?
Ίδρωσε και τέλος μάλλον.
αχααχχαχ ντάξει ρε Ed άμα ήταν η γυναίκα της ζωής σου να πούμε άντε και καλή παντρειά.
είσαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ
Απλά νομίζει ότι πράματα σαν ΑΥΤΟ:
συμβαίνουν στ’αλήθεια.
Τότε είναι και αγράμματος. :p:p Στη νοσηλευτική θα έπρεπε να πάει.
(χωρίς παρεξήγηση νταρκοφδεσαν πλάκα κάνουμε ε :D)
Δεν ξέρω τί λέτε.
Εγώ είδα πάντως
:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:
παρεξηγούμε κι όλας:p
Σου απαντησε ο Demon_Cleaner. Μαλακια ε…???
Μακαρι…
Λοιπον αρχικα γελάω ακόμη με ΤΖΙΒΕΣ και ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ απο σελιδα 9…:lol:
Εχω να πω… ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΑΤΡΙΝΕΣ!!!:lightsabre: Εχω κατι συμφοιτητριες που ειναι τρελλά μωρα… κ βασικά οσο ανεβαίνουν τα έτη εναβαίνει κ το επίπεδο… (αν κ στο πρωτο ετος εχουν σκασει κ κατι μωρακια!!) Απλα εχουμε μεγαλυτερα ποσοστά μπάζων απο τους υπόλοιπους… Φταιει που βγαλαμε 19.000+ προφανώς επιδρά στο DNA μας… Οι αντρες στην Ιατρικη gtp εκτός ελαχίστων (τυχαιρών κ φυσικά καπαρωμένων- ή αθεραπευτα φαντασμένων κ επιδειξιομανλων) εξαιρέσεων…
Γενικά Αγαπάμε νηπιαγωγους… εχει τρελλα γκομενακια εκει (plus γαμάτα εργαστήρια πλαστελίνη Ι και ΙΙ και κουκλοθέατρο)
κ οικονομικό νομιζω εχει κατι καλά κομμάτια αλλά πολύ μπουζουκι κ σκυλί!! δε νομιζω κανεις εδω να γουσταρει φαση…:-k
τωρα αντρες… Είμαι άπειρα ερωτευμένη με εναν απο παιδαγωγικό… (δεν ειναι ενδεικτικο βεβαια…) Νομιζω Πολυτεχνεία μετράνε!!! Δεν εχω ψαξει κ πολύ βεβαια… αλλα αν σπουδάζεις ιατρικη ολα σου φαίνονται καλά!! :-k
Γενικά ψηφίζω με επιφυλλάξεις ΠΜ και Οικονομικες… πολλές επιφυλλάξεις…
και ισως ηλεκτρολόγους… (ισως ισως ισως… )