Μπα, πολύ θα 'θελε:lol:
Ρε συ μπορει να ειπα μαλακια, δεν ξερω πως τα λενε αυτα τα μπιχλομαλα… Ετσι τα εχω ακουσει… Αλλα μου εχει κανει εντυπωση. Καθε φορα που περναω κατι τετοια βλεπω… Νταξει εκει παιζει καλλιτεχνικο μυαλο κι ετσι αλλα οκ… Θεικο μερος. Η ΣΔΟ και το Τμημα Αισθητικης. Και ΣΕΥΠ γενικα ειναι και γαμω, εκει (τουλαχιστον εγω αυτο εχω δει) μονο κοριτσια που το 90% δεν παιζονται. Εχει και καποια αγορια αλλα λουγκρες…
ΩΠΑ ΩΠΑ ΕΝΝΟΩ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. Δεν το προσδιορισα. Εγω ειμαι ΣΤΕΦ και οποτε περναω εξω απο την καλων τεχνων ολο κατι τετοια βλεπω…
χαχαχα σωστος ,ΣΕΥΠ ρε εκει ειναι ο παραδεισος:lol:
Να υπήρχε καλών τεχνών στα ΤΕΙ θα μ άρεσε και μένα, αλλά δεν.
Γιατι δεν υπαρχει? Αλλα δεν λεγεται καλων τεχνων, λεγεται Γραφικων Τεχνων και καλλιτεχνικων σπουδων…
Έεεεελα ρε τι μου λες? Ε ξέρωγω δε νομίζεις ότι είναι λίιιιιιγο διαφορετική η σχολή από την Καλών Τεχνών?
Μπαχαχα!!Περασαν μπροστα οι νηπιαγωγοι;Εγω που χω μια γνωστη εκει ειναι μπαζο παντως. Μαλλον θα ειναι οι υπολοιπες εμφανισιμες.Στη δικη μου-ΕΚΠΑ-εχει κυριως ψωνισμενες bitches που δε πα να χουμε το χαραμα μαθημα,θα ερθουν με τη γοβα,το κυριλε ντυσιμο,μαλλι κομμωτηριου και φουλ βαψιμο.Πως μπορουν; :?
Μα την Παναγια δεν εχω ιδεα…
Aka χαζογκόμενες:p
Γω πάντως επιμένω πως στη Πάντειο είμαστε οι πιο όμορφες όπως κι αν ντυθούμε8)
Νομίζω πως κατάλαβα για ποια γνωστή λες :lol:
χαζες οχι,δε θα το λεγα.Πολυ κυριλε και ψωνισμενες.Εχει διαφορα.Εσυ αν δε παινεψεις το σπιτι σου ε…;
και ναι,για αυτη που νομιζεις το ειπα
Και εγώ ΣΤΕΤΡΟΔ.Γεια σου γειτονάκι.:bye:
Πάντως αν εξαιρέσεις 1-2 περιπτώσεις μια χαρά κοπέλες έχει η ΣΓΤΚΣ
Ξέρω για τις 2 περιπτώσεις που λες. Τις τρώω στη μούρη κάθε μέρα…
Καημένο.
Η δικιά μας η σχολή είναι η πιο ωραία γιατί έχει Μαρία Λουίζα Βούρου.:har:
εμας εχει τον Βουρο:p(στη Γαλλικη)βασικα ειναι
Μη μου λες τέτοια γιατί θα γυρίσω Ελλάδα να πάω στη σχολή χαχαχαχ
Για τις Καναδέζες έχω δει και ακούσει τα καλύτερα. Επιβεβαιώνεις?
Αμέ. Κάθε μέρα ερωτεύομαι 5-6 φορές
Hi to you too!!! :bye: Ρε συ τι να σου πω μπορει να κανω λαθος… Απο μια βολτα οι περισσοτερες που ειχαμε δει ηταν… αστα… Ισως να πεσαμε στις περιπτωσεις… Τι να πω… Παρεπιπτωντος μολις γυρισα απο τη σχολη, ειχα παει για εγγραφες εργαστηρια… Η σχολη ηταν ψιλογεματη και με ΠΑΡΑ πολλες ομορφες παρουσιες!!! Τωρα το σπασιμο νευρων με τους ηλιθιους των εργαστηριων, αλλο θεμα… Κατα 99% εχουμε χασει ενα εργαστηριο για μαλακια καθηγητη…
Εγω σε λιγες μερες καταφθανω στη φιλοσοφικη…Τι λετε?Μπορω να αισιοδοξω?