Βλέπω Καχραμάν (Τα σύνορα της αγάπης).Μερικές φορές τρελάθηκα στο γέλιο.
Καινούρια συνήθεια που την έχω μανία.Βλεπω Τσακ Νόρις φανατικά εδώ και μήνες.Και το νόμος και τάξη που ακολουθεί.
Δεν Βλέπω τα κρατικά.Ακόμα και το 2005 γμτ προβάλλουν ακόμα παντού το “Πατρίς,θρησκεία,οικογένεια”
Υ.Γ … θρίλερ , κατά προτίμηση ψυχολογικά…επιστημονικής φαντασίας…ρομαντικά[αρχές του μήνα που έχω λεφτά για χαρτομάντηλα]…Και φυσικά ότι γουστάρει η παρέα!! [αν είναι καλή!!]
Βλέπω καμια φορά το Fear Factor και γελάω με αυτά που κάνουν τα καθυστερημένα.
Επίσης βλέπω παίξτε μπάλα την Κυριακή, Γεωργίου μετά.
Συννήθως όμως η τηλεόραση μου είναι συντονισμένη σε ενα κανάλι το οποίο δείχνει non stop Pro evolution Soccer?
A! Βλέπω και στρουμφάκια Κυριακή πρωί… μας πως μου ξέφυγε…
βλεπω την εκπομπη του Χαρδαβελα (πυλες του ανεξηγητου) καμια φορα αμα ειμαι μεσα…
και fear factor οπως ειπες Ερι…
καμια εκπομπη του MAD και απο ταινιες απολα! θριλερ, κωμωδιες κλπ
όλα τα κινούμενα σχέδια που πετυχαίνω εκτός θεμάτων “μικρό μου πόνυ” και “ντίτζιμον”… Αλλά επειδή βλέπω ελάχιστη τηλεόραση μόνο καμιά ταινία ή το futurama θα με κάνουν να κάτσω… Αντί να βάζουν πρεμιέρες και να πληρώνουν ότι άλλη μπούρδα θέλουν για βραδιάτικη ταινία καλό θα ήταν να ψάξουν λίγο τα manga τα κανάλια! Και φθηνά και καλά :twisted: :twisted: :twisted:
Εγώ βλέπω friends, σύνορα της αγάπης (ρε παιδιά ο νίκος μια χαρά είναι εξωτερικά, αλλά δν έχει καθόλου προσωπικότητα!), και από ταινίες ο,τιδήποτε αλλά περισσότερο θρίλερ.
Δε βλέπω με τίποτα κάτι μεξικάνικα, όπως τσικιτίτας, αν το’χετε ακουστά(μπλιαχ!!! :evil: ),ούτε και κάτι ηλίθιες σειρές που βάζει το σταρ τα μεσημέρια(οικογένεια γκίλμορ, στον έβδομο ουρανο κ.τ.λ…) :x
Βλέπω Ελληνικές κωμικές σειρές στον ΑΝΤ1, Άκρως Οικογενειακόν, Κωνσταντίνου Και Ελένης, Το Καφέ Της Χαράς και Εγκλήματα.
Δε βλέπω ειδήσεις και Τσικιτίτας που έχει άθλια μεταγλώττιση, έλεος! :x (Όχι ότι αν είχε καλή μεταγλώττιση ή υπότιτλους θα το έβλεπα… :roll: Απλά τα μικρά κυρίως έχουν ΑΠΑΙΣΙΕΣ φωνές έλεος :lol: )