ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Ποσες φορες θα βαλει το ιδιο γκολ αυτος ο ρομπεν…?
παντως ειναι ακομη χειροτερη η μεταδοση χωρις τους τραγικους…

εκεινη την ομαδα την κατεστεψε εν μερει ο γενικα ανεκδιηγητος ορτεγκα και η συνομοταξια της αργεντινικης τρελας

το τι προπονητης ειναι ο μπιελσα φαινεται στη χιλη, ανετα απο τους πιο πρωτοπορους
και με μεγαλη τρελα για το καλο ποδοσφαιρο και για το αθλημα γενικοτερα
για μενα μακραν ο κορυφαιος προπονητης σε τακτικη στον κοσμο

αλλα να σου θυμισω o μπιελσα παραιτηθηκε μετα το 2004 ,δεν τον εδιωξαν και προσωπικα πιστευω θα μπορουσε να κανει θαυματα ,με την ομαδα που ο ιδιος αρχισε να φτιαχνει απο το 2004 (την καταπληκτικη ομαδα του κοπα αμερικα που πηρε και το χρυσο στην αθηνα), στο παγκοσμιο το 2006 (χωρις τυπακια της πλακας βλεπε ορτεγκα παλι)

Κακη Ολλανδια και σημερα.
Ο Βαν Μπομελ ειναι ηρεμος,η ομαδα δεν παιζει γρηγορα,δεν βγαινει μπροστα με πανω απο 4
παιχτες.Τις εχει αλλαξει τον αδοξαστο ο προπονητης.
Οι ιδιες 3 αλλαγες σε ολα τα ματς.Εξω οι 3 που παιζουν μπροστα και μεσα Ελια,Χουντελααρ και
Αφελαη.Στο επομενο ματς που η Ολλανδια θα χρειαστει τον προπονητης θα τον δουμε τον κυριο.

Η Σλοβακια το παλεψε οσο μπορουσε το ματς και αν ηταν πιο προσεκτικη θα μπορουσε
να ειχε ισοφαρισει πριν φαει το δευτερο.Δειξανε οτι αξιζαν την προκριση στους 16 και
πιστευω οτι αν ηταν σε καλυτερη μερα μπορουσαν να περασουν αυτοι.

Στο δευτερο γκολ γιατι διαμαρτυρεται ολη η Σλοβακια ?

Σε πολύ γενικά πλαίσια δεν διαφωνώ.
Να δούμε όμως κάποια επιμέρους: Καταρχήν κορυφαίο στην τακτική στον κόσμο δεν τον λες. Θα παρεξηγηθεί ο μουρίνιος, και αν μας πιάσει στο στόμα του χαθήκαμε :lol:
Δεύτερον και πιο σημαντικό. Συμφωνώ απόλυτα για τον Ορτέγκα. Και τον Βερόν θα πρόσθετα εγώ. Και τον Αιμάρ ενδεχομένως. Εξάλλου γι’ αυτό ανέφερα στο προηγούμενο ποστ τα “πολλά 10αρια της Αργεντινής”.
Εκεί όμως έχεις δύο επιλογές. Δεν παίρνεις κάποιους από αυτούς ή τους τιθασεύεις και φτιάχνεις σούπερ ομάδα.
Αναφέρω ενδεικτικά μερικούς από το ρόστερ εκείνης της ομάδας:
Αγιάλα, Σορίν, Αλμέιδα, Σάμουελ, Κλαούντιο Λόπεζ, Ζανέτι, Μπατιστούτα, Βερόν, Σιμεόνε, Αιμάρ, Κίλι Γκονζάλες, Κρέσπο, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, Κανίγια, Ορτέγκα.
Συγνώμη φίλε μου, αλλά κι εγώ ακόμα, με αυτούς τους παίχτες, μπορεί να μην έπαιρνα το μουντιάλ, αλλά θα περνούσα τον όμιλο.
Με αυτό το ρόστερ, αποκλείστηκε στον όμιλο από Νιγηρία, Σουηδία, Αγγλία. (Πέρασαν Άγγλοι και Σουηδοί). Και καλά οι Άγγλοι. Αλλά οι άλλοι;
Και όλα αυτά βέβαια με τραγικό ποδόσφαιρο. Ακόμη και την Νιγηρία που νίκησε, η ομάδα ήταν τραγική.

Έντιτ: Έχει μια ευκαιρία να μου αποδείξει σήμερα αν είναι όντος μάγκας προπονητής. Έλα ρε Μπιέλσα, πέταξε έξω την Βραζιλία κι εγώ θα κάνω ένα ποστ αύριο που θα γράφει 10 φορές “Ο ΜΠΙΕΛΣΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ” έτσι για να δείξω ότι πήρα το μάθημα μου. :lol:

made in usa

Χαχα, οντως… το πρωτο πραγμα που μου περασε και μενα απο το μυαλο βλεποντας το γκολ του Ρομπεν, ηταν ακριβως αυτο! Συγκλινει εξω απο την μεγαλη περιοχη και σουταρει… θα επρεπε να το ειχαν δουλεψει οι Σλοβακοι… γενικα παντως λιγα πραγματα απο την Ολλανδια οπως ειπε ο και ο Ντεθστερ… ισως αξιζε κατι παραπανω η Σλοβακια.

Αν και το θεμα τωρα πηγαινει off topic ξερω ελληνες στη γερμανια που πηγαν μεταναστες το 60 και τωρα εχουν παιδια δευτερης γενια και συμμετεχουν στην γερμανικη κοινωνια και διακρινονται κιολας εκει (και τους δοθηκαν ευκαιριες ιδιες με αυτες που δοθηκαν στους γερμανους). Σιγουρα το θεμα με το ασφαλιστικο επαιξε το ρολο του και κατα την αποψη μου καλα εκαναν και το εθεσαν ετσι το θεμα με την υπηκοοτητα (επειδη τα παιδια τους μετεχουν της γερμανικης παιδειας). Και για αυτο που λες για τους Gastarbeiter δεν εχεις δικιο. Απλα υπαρχουν μελη ειδικα τουρκοι και αραβες οι οποιοι ακολουθουν ακομα και στην γερμανια τον τουρκικο “τροπο”.
Οσο για τις ΗΠΑ αυτο που λες δεν σημαινει κατι. Σημασια εχει πως τους αντιμετωπιζουν και πως αν εισαι ατομο με διαθεση να συμμετασχεις σε αποδοχονται χωρις διακρισεις. Στο οτι εχουν τα ιδια δικαιωματα και τις ιδιες υποχρεωσεις βρισκεται η ουσια και η επιτυχια του ολου θεματος

Τώρα όλο αυτό γίνεται για να αποφασίσουμε αν ο Οζίλ, ο Κακάου και ο Γκόμεζ είναι θεμιτό να παίζουν στην αντιπροσωπευτική ομάδα της Γερμανίας?

Ήμαρτον δηλαδη, για μένα ούτε καν έχει σημασία πού γεννήθηκαν, αν νιώθουν Γερμανοί, Τούρκοι, Σερβοβόσνιοι ή Ταϋλανδοί. Εφόσον παίζουν για χρόνια στη Γερμανία (και ειδικά όσοι παίζουν μπάλα εκεί από μικροί) καλά κάνουν και καλούνται στην “εθνική”. Τέλος.

μονο που ο μεγαλος προπονητης και tactician δεν φαινεται στο πως θα στησει τα μαρκαρισματα παιζοντας ‘ολοι αμυνα και κραταμε γερα’ , αλλα στο πως θα φτιαξει ομαδα που θα παιζει μπαλα (και μαλιστα με ‘χειροτερους’ παικτες απ οτι ο αντιπαλος)

για μενα ειναι πολυ πιο ευκολο να καταστρεφεις παρα να δημιουργεις…προσωπικη αποψη

εντιτ
και γενικα με στεναχωρει που τοσος κοσμος παραδεχεται το μουρινιο σα κορυφαιο προπονητη του κοσμου
ρε παιδια…το ποδοσφαιρο δεν το λυπαστε ρε παιδια?

Τι τρέξιμο έχουν ρίξει ρε Χιλή και Βραζιλία!

Μέχρι το τέλους του α’ ημιχρόνου θα έχουν παραδώσει πνεύμα όπως το πάνε!:lol:

Οι Βραζιλιάνοι, που έχουν περρισότερους παίκτες απ’τα Ευρωπαικά πρωταθλήματα…και λογικά τά’χουν φτύσει:):!:

Πάει κι αυτό το ματς.

Πω πωωωω 2-0 εν ριπή οφθαλμού!

Στο πρώτο γκολ, βλέποντας τον θεούλη Κοντρέρας να κοιτάει σαν καυμένος τον Ζουάν να ίπταται στην κυριολεξία, θυμήθηκα εκείνο τον αλήστου μνήμης καμμένο ποιητή βαζελο που έβγαινε στον Τσουκαλά κι έλεγε το αμίμητο: “βου βου βου είναι τρελά τ’αεροπλάνα”:lol:

Τσακ μπαμ τα 2 γκολακια οι Βραζιλιανοι.
Δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι στο δευτερο μερος.

Δείτε και κλάψτε μαζί μου…τι έκανε ο άνθρωπας…όποιος πάει να το κάνει θα πάθει 3 ρίξεις χιαστών ταυτόχρονα!!:lol:

φαντασου να το βλεπαμε σε αγωνα αυτο.απο τις καλυτερες τριπλες-πασες8O

Τι βλεπετε ρε παιδια για τα σημερινα παιχνιδια? Εγω βλεπω να περναει σιγουρα η Παραγουαη και αφηνω και ενα μικρο ενδεχομενο (μικρο ομως ε) για την Πορτογαλια η οποια μπορει να κανει την εκπληξη. :-k Τι λετε εσεις?

Έλα ντε! Πολύ κουβέντα για το τίποτα. Η πλάκα είναι ότι έχει ξαναγίνει η ίδια συζήτηση, στο ίδιο θρεντ μάλιστα. Και για να μην ξαναγράφω τα ίδια, κοουτάρω:

Σόρυ ρε haliseco, νόμιζα ότι είχες παρακολουθήσει όλη την συζήτηση που είχε γίνει μετά το Μπαρτελόνα - Ίντερ και θα καταλάβαινες αμέσως ποια είναι η τοποθέτηση μου επί του θέματος και πώς ότι έγραψα το έγραψα για να κάνω χιούμορ και πλάκα (γι’ αυτό πρόσθεσα και το lol στο τέλος της φράσης του ποστ μου). Εσύ, προφανώς δεν είχες παρακολουθήσει εκείνη την συζήτηση και πήρες τοις μετρητοίς ότι έγραψα. Να σου πω λοιπόν ότι βλέπω τον μουρίνιο και τα έργα του και …ξερνάω!

Δεν εισαι ο μονος…:wink:

Για τους σημερινους αγωνες η πορτογαλια πολυ δυσκολα θα κανει την εκπληξη σημερα εκτος αν κανας ροναλντο εκστασιαστει και κανει κανα χατ-τρικ η παρει καμια κοκκινη η ισπανια στην αρχη
Παραγουαη Ιαπωνια θελω να παει πεναλτυ που ειναι τρελα γουστα και δεν καιγομαι και ποιος θα αποκλειστει