εχασα τον αγωνα καθως επρεπε να παω στον γιατρο…
γυριζω πριν λιγο ελπίζοντας να μην εχει γινει κατι που να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοιχο που το εχασα
μπαινω μεσα και ο παππους μου που ειναι 80 ετων:!: μου λεει “ωραια, ειδαμε πεναλτυ.!!”

εχασα τον αγωνα καθως επρεπε να παω στον γιατρο…
γυριζω πριν λιγο ελπίζοντας να μην εχει γινει κατι που να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοιχο που το εχασα
μπαινω μεσα και ο παππους μου που ειναι 80 ετων:!: μου λεει “ωραια, ειδαμε πεναλτυ.!!”

Εγώ πάντως μετά το τον τελικό με την ΑΕΚ τα σιχάθηκα τα πέναλτυ! :lol:
Εδιτ:
Αυτός ο Τόρες είναι πραγματικά θλιβερός, απορώ γιατί επιμένει να τον χρησιμοποιεί.
Αργεντινή ή Παραγουάη ; Αργεντινή ή Παραγουάη…;
καλα ναι…μετα απο εκεινον τον τελικο εχεις δει πεναλτυ να 10 χρονια :lol:
και ναι ο τορρες δεν παταει και πολυ καλα
ΠΟΛΥ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
Να κι ενας διαιτητης που δε σφυριζει φαουλ τα “πεταω τη μπαλα 100 μετρα μπροστα και πεφτω στη πρωτη επαφη” του Ροναλντο.Και γενικα ωραιος ο ρεφ…
Λοιπόν αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα έχουμε άλλο ένα ματς σε αυτό το Μουντιάλ που ο Κριστιάνο είναι άφαντος. Θα μου πείτε άφαντος είναι σε κάθε μεγάλο ματς, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα και το ξέρουμε όλοι. Άλλωστε άφαντος είναι και ο Μέσι (περίπου δηλαδή γιατί έχει συμμετάσχει σε 3-4 γκολ των Αργεντίνων).
Η γνώμη μου είναι ότι για το ότι οι δυο παίκτες που θεωρούμε οι περισσότεροι κορυφαίους στον κόσμο είναι άφαντοι, φταίει η πολλή ελευθερία που έχουν απ’ τους προπονητές τους. Ο Μέσι ξεκινώντας επιθέσεις από τη σέντρα είναι εντελώς έξω απ’ τα νερά του όταν στην αλάνθαστη μηχανή της Μπάρτσα εδώ και χρόνια παίζει έξω δεξιά στην επίθεση και την δημιουργία αναλαμβάνουν Ινιέστα, Τσάβι και το εκάστοτε αμυντικό χαφ. Το ίδιο περίπου συμβαίνει και με τον Ρονάλντο, ο οποίος τις καταπληκτικές χρονιές του στην Μάντσεστερ τις έκανε παίζοντας δεξί χαφ εξτρέμ.
Και η αλήθεια είναι ότι πιο έυκολα κλείνεις έναν παίκτη που παίζει πίσω από τον φορ, ρίχνοντας πάνω του δυο και τρεις αμυντικούς, παρά έναν που κινειται στα πλάγια και αν πάρει πάνω από έναν παίκτη πάνω του αμέσως αδειάζει ο άξονας.
O διαιτητης ειναι αυτος που ξεχωριζει παντως.Εχει αφησει το παιχνιδι να ειναι δυνατο αλλα οχι
αντιαθλητικο.Οι ομαδες μετριες και οι 2 και ειδικα η Ισπανια δεν μ’αρεσει καθολου.
Αγαπάμε Del Bosque για τα κοψίδια που σερβίρει, αλλά έλεος με xabi alonso μαζί με bousquets. Επίσης ένας παίχτης να παίξει γραμμή δεν υπάρχει. Ο Villa είναι επιθετικός που απλά έχει την ποιότητα να παίξει εκεί και ο iniesta συγκλίνει μέσα, με αποτέλεσμα από τα πλάγια να φαίνεται μόνο ο Sergio ramos
Κι άλλο οφσάιντ γκολ, έλεος!
το εβαλε το γκολ η μπαρτσελονα…εεεε…η ισπανια ηθελα να πω…
παντως δεν μας εδειξε καλα αν ηταν οφσαιντ
Κοίτα αν τη βρήκε ο Ισπανός (που νομίζω ότι τη βρήκε) είναι καθαρό οφσάιντ.
Mεγάλη μπάλα στο Β ημίχρονο απο Ισπανία…δεν ξέρω αλλά κάνει πλάκα στους βρωμό-πορτογάλους
Όσον αφορά τον γκόλ οφφσαιντ καλά τους κάνει…οι Πορτογάλοι είναι αχώνευτοι
Διπλό οφσάιντ και ο Βίγια και ο Τσάβι. Μπράβο χαιδέψτε τους κι άλλο!! Ουστ κωλόπαιδα
δεν ξερω αν ειναι οφσαιντ αλλα η πορτογαλια δεν κανει τιποτα…
φίλε μάθε μπάλα…η Ισπανία η Γερμανία και η Ουρουγάη παίζουν [SIZE=“6”]ΜΠΑΛΑ[/SIZE]
Χέστηκα τι παίζουν, το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.
btw το κωλοπαιδα δεν πηγαινε σε σας ε, αλλα στους Ισπανούς
Αρχοντική εμφάνιση στο Β’ από Ισπανία, αλλά έχει πρόβλημα/γκίνια στο τελείωμα.
Οι Πορτογάλοι θλιβεροί, ούτε μια σωστή ενέργεια σε 90’.
Ο Βιγια οχι.
Τωρα αν ακουμπαει ο Τσαβι εστω και λιγο τη μπαλα με το τακουνι(edit:και μαλλον το κανει τωρα που το ξαναβλεπω στα ριπλειζ)η θεωρειται οτι επηρεαζει τη φαση γιατι μπερδευει τους αμυντικους και μονο που παει να μπει στη φαση και κανει τη κινηση ειναι αλλο θεμα,ο Βιγια καλυπτεται.
Πορτογάλοι Α-Μ-Π-Α-Λ-Ο-Ι, χειρότεροι απο Ελλάδα στο ματς με Αργεντινή. Ας αφήσουνε το παιχνίδι με τις γιώμες σε αυτούς που το ξέρουνε καλύτερα, δηλαδή εμάς.
Δε σε χάλασε μωρή λουκία Κριστιάνε… Μου φτύνεις και την κάμερα. Αιώνιε loser, ντροπή των Mundial και των Euro. Αη τράβα κάνε χατ τρικ στην Primera μόνο.
Σοβαρά τώρα, το β’ ημίχρονο ήταν μονόλογος. Αφου δεν έβαλαν οι Πορτογάλοι γκολ στις ευκαιρίες του α’ και φάγανε και γκολ σιγά μην ισοφαρίζανε. Και η πλάκα είναι οτι παίζανε λες και ήταν αυτοί μπροστά. Αφήναν τη μπάλα στους Ισπανούς, δεν πιέζανε…Μιά χαρά!