ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Υποστηρίζω την Ολλανδία αλλά δεν βλέπω να περνάει τη Βραζιλία.

Στα άλλα παιχνίδια, η Ισπανία δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα ενώ στο ντέρμπι Γερμανία - Αργεντινή φαβορί είναι μάλλον οι δεύτεροι και αυτοί πιστεύω ότι θα περάσουν (εκτός αν το παιχνίδι πάει στα πέναλτι :p). Αυτό στο οποίο δεν μπορώ να χρίσω με τίποτα φαβορί είναι το Ουρουγουάη - Γκάνα. Εν πάσει περιπτώσει, βλέπω ότι πολλοί ξεγράφουν τη Γκάνα και μου φαίνεται λάθος. Μπορεί εύκολα ή δύσκολα να κάνει την έκπληξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει παίκτες όπως ο Φορλάν ή ο Σουάρεζ.

αρχηγε σορρυ που θα σου χαλασω το ονειρο αλλα στο μονο ματς που θα κερδιζε η ολλανδια την βραζιλια φετος ειναι σε εναν διαγωνισμο μπαφων κ αυτο λογω προυπηρεσιας στα κοφισοπς του αμστερνταμ :lol::lol::lol:

στη μπαλα δεν παιζει θεμα ειδικα φετος που η βραζιλια παιζει καλη μπαλα

ισως το λιγοτερο αμφιρροπο ζευγαρι απο τα 4 (μαζι με της ισπανιας)

awake speaking 8)

Μολις εβλεπα τις δηλωσεις των γερμανων ποδοσφαιριστων για το ματσ. Ο φριντριχ ειπε οτι θα βασιστουν στο παιχνιδι στη μεσαια γραμμη οπου θα προσπαθησουν να καλυψουν το χωρο αναμεσα σε αμυνα και κεντρο για να μην κανουν εισχωρησεις οι αργεντινοι. ο Μιλλερ ειπε οτι θα προσπαθησουν επιθετικα οπως με την αγγλια να ανοιξουν μεθοδικα την αμυνα των αργεντινων ενω τονισε οτι το κλειδι ειναι να μεινει πειθαρχημενη και συμπαγης η γερμανικη αμυνα. Ο οζιλ ειπε περιπου οτι και οι αλλοι αλλα τονισε πως θα πρεπει να προσεξουν τις ατομικες ενεργειες μεσι και τεβεζ. Ο τονι κροοσ τελος ειπε οτι θα ειναι δυσκολος αγωνας και οτι εχει προετοιμαστει πολυ καλα η γερμανια.
Αξιοσημειωτο ειναι επισης ενας ψυχολογικος πολεμος που εχει ανοιξει με δηλωσεις του σβαινι και του μαραντονα.

Στο γερμανια-αργεντινη αν οι ομαδες εχουν αποδοση παρομοια με την αποδοση που εχουν ως τωρα στη διοργανωση η γερμανια θα προκριθει
Μπορει η αργεντινη να ειναι αργεντινη και να εχει το μεσσι αλλα δεν με εχει πεισει καθολου
Οι μεξικανοι επαιζαν πολυ καλυτερα μεχρι να δεχτουν το γκολ
Οι κορεατες τους αντιμετωπισαν στα ισα και το 4-1 τους αδικει
και με μας εβαλαν 2 γκολ μονο και το 1ο ηταν κομματακι τυχερο

Γκανα ουρουγουαη μου φαινεται αρκετα αμφιρροπο και η ουρουγουαη δεν θα περασει ευκολα
Η ισπανια ευκολη η δυσκολα θα περασει στους 4

Στο βραζιλια ολλανδια θα ειμαι με την ολλανδια οπως και στον ημιτελικο του μουντιαλ 1998 αλλα το βλεπω πολυ χλωμο να προκριθει
Προβλεψη: 2-0 νικη της βραζιλιας

παμε μωρη ουρουγουαη τελικο

παιξαμε ενα hardcore στοιχηματακι με 2 φιλαρακια.

Ολλανδία - Βραζιλία 1
Ουρουγουάη - Γκάνα χ
Αργεντινή - Γερμανία χ

Παιζει και να μην πιασουμε ουτε εναν αγωνα αλλα δεν πειραζει! :lol::lol::lol::lol::lol: Ετσι για το χαβαλε 2$ ο καθενας βαλαμε!

Mακάρι ρε φίλε…
Ο Ντιέγκο Φορλάν είναι ο αυθεντικός Ντιέγκο

Κακιούλα είναι αυτή…ο Φορλά είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά Ντιέγκο είναι ένας και μέλος του Ολυμπιακού:):!:

Σημερα ειμαστε με Ουρουγουαη και Ολλανδια. :slight_smile:

Aν η ΕΣΗΕΑ θέλει να δικαιωθεί ο αγώνας των συμβασιούχων της δημόσιας τηλεόρασης πρέπει να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ εν μέσω Μουντιάλ. Κρίνοντας απ? το πόσο απόλαυσε ο Ελληνας τα βουβά παιχνίδια (για πρώτη φορά δεν ένιωσε την ακατανίκητη επιθυμία να συνευρεθεί με την τηλεόρασή του) συμπεραίνω ότι όχι μόνο δεν τον ενόχλησε η απεργία, αλλά κάνει και δεήσεις στην Παναγιά τη Σουμελά να συνεχιστεί για άλλα τέσσερα χρόνια (να περάσει και το Μουντιάλ της Βραζιλίας και μετά έχει ο «Θεοφιλό»).

Του Στέφανου Χάρη

Γι? αυτό έχω να προτείνω κάτι πιο δραστικό (για σίγουρα αποτελέσματα). Να περιγράφουν τα αγόρια μου τα παιχνίδια κανονικά -όπως μόνο εκείνοι ξέρουν- και να απαιτήσουν να προβάλλονται δύο και τρεις φορές την ημέρα το καθένα (ει δυνατόν και 24 ώρες το 24ωρο, non stop). Στόχος τους θα είναι να μην προλαβαίνει ο τηλεθεατής να ανανήψει από τη δοκιμασία. Πάνω που θα πάει να σηκώσει κεφάλι, τσουπ, θα τον γονατίζουν ξανά. Μπροστά στον ορατό κίνδυνο αφανισμού του έθνους, δεν μπορεί, η κυβέρνηση θα πάψει να στυλώνει τα πόδια και θα ικανοποιήσει όλα τα αιτήματά τους στο άψε σβήσε…

Το δικό μου αίτημα, αγαπητέ αναγνώστη, είναι να μεριμνήσει ο Γαμπρίτσιος να απολαμβάνουμε πιο συχνά το καταπληκτικό δίδυμο που αναδείχτηκε στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και τείνει πια να ξεπεράσει τα πιο διάσημα και επιτυχημένα ζευγάρια όλων των εποχών (Χοντρός-Λιγνός, Φέντερερ-Ναδάλ, Τομ και Τζέρι, «Πουρουπουπού»-Καρούλιας, κ.ά.). Οπως πολύ σωστά μάντεψες, αναφέρομαι στους Μεγαλέξανδρο Θεοφιλόπουλο και Ηλία Βλάχο…

Ενα ενενηντάλεπτο διδαχής τους μπορεί να προσφέρει στον τηλεθεατή περισσότερες γνώσεις απ? ό,τι 16 επεισόδια εκπαιδευτικής τηλεόρασης. Πάρε μια μικρή γεύση:

Βλάχος: «Ενας άνθρωπος που έχει ένα μικρό εργοστάσιο με εκατό άτομα να δουλεύουν (αν ήταν μεγάλο το εργοστάσιο προφανώς θα δούλευε όλο το Γιοχάνεσμπουργκ εκεί) έχει οικονομήσει από τις βουβουζέλες».

«Θεοφιλό»: «Πες το, Ηλία μου, ο Ερικσον προτίμησε να βγάλει τον Ντιντάν γιατί ο Καλού είναι φίλος του Ντρογκμπά και είναι και απ? την ίδια χώρα». (Σε αντίθεση με τον Ντιντάν, ο οποίος μάλλον είναι Ελληνας. Μακρινός συγγενής του Ντον Ντον ίσως).

Να σημειώσω εδώ ότι ο «Θεοφιλό» ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε με το πρόβλημα της διαιτησίας, προτείνοντας μάλιστα και απλούς τρόπους θεραπείας του. Σε μια στιγμή έμπνευσης, απηυδισμένος από τα λάθη κάποιου Ιάπωνα διαιτητή Γουίτσι Νισιμούρα, δεν άντεξε. Γύρισε προς τον Βλάχο και δοκίμασε τις αντοχές του:

«Ηλία, η διαιτησία εδώ και χρόνια αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα των Μουντιάλ. Είδες τι έγινε και χθες με τον Λανουά (ο διαιτητής του αγώνα Βραζιλία-Ακτή Ελεφαντοστού. Ο Αλέκος μου τον αγάπησε λίγο πιο πολύ απ? ό,τι τις βουβουζέλες). Αυτά θα γίνονται όσο ο Μπλάτερ δεν εννοεί να επιλέξει διαιτητές από προηγμένα πρωταθλήματα».

Ο εκστασιασμένος τηλεθεατής υπέθεσε ότι ο «Θεοφιλό» θέλει Αγγλους, Ιταλούς, Ισπανούς, άντε και Γερμανούς διαιτητές, προκειμένου να ανακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το χαμένο κύρος του. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί σε τι απόκρημνα μέρη είχε σκαρφαλώσει η ταξιδιάρα σκέψη του: «Δεν είναι δυνατόν να είναι εκτός Μουντιάλ ο Τάσος Κάκκος (!), ένας ικανότατος κατά τη γνώμη μου διαιτητής. Και υπάρχουν και άλλοι ικανοί Ελληνες διαιτητές. Δεν θέλω να πω ονόματα».

Οσο το σκέφτομαι τόσο κολάζομαι. Ενα Μουντιάλ με Ελληνες διαιτητές (μόνο) και όλα τα παρελκόμενα (ανακοινώσεις Πανόπουλου στο ημίχρονο, διάγγελμα Νικολακόπουλου το βράδυ στον Μιαούλη, πύρινα άρθρα του Γαβαθιώτη στο «Φως», αναλύσεις Βαρούχα) θα έγραφε ιστορία. (Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα έχανε το Παγκόσμιο Κύπελλο το ενδιαφέρον του. Τριάντα δύο ομάδες θα μάχονταν, στο τέλος πάντα ο Κομπότης θα το σήκωνε)…

Πεθαίνω.

μερικα στοιχεια για Ν Αφρικη…
1/3 γυναικες εχουν βιαστει
1/4 αντρες εχουν βιασει
1/2 πολιτες οπλοφορουν
35% ανεργια
πανω απο 20% Aids

[SPOILER]

[/SPOILER]

[SIZE=“6”]ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΥΣ[/SIZE]

δυστυχώς ετσι ειναι…
εδω σε μερικες περιοχες οι πολιτικοι λενε στον κοσμο οτι το aids εχει σχεση με τη διατροφη και οχι με την ερωτικη επαφη…!!!:?
δεν βασταει ο πλανητης ακομη μια ανεπτυγμένη ηπειρο λενε…καλα κρασια…

Και η Fifa Πριν την εναρξη του τουρνουα ειχε απαγορεψει να πωλουνται προφυλακτικα στα γηπεδα και στις αλλες εγκαταστασεις που χρησιμοποιουνται κατα τη διαρκεια του
:? :?

εντομεταξυ ειναι βλακες και οι μαυροι. τους χαρισε το “κρατος” σπιτια για να φυγουν απο τις παραγκες και αυτοι πουλησαν τα σπιτια, φαγαν τα λεφτα και συνεχιζουν να μενουν στις παραγκες…:-k τι σκατα συμβαινει εκει ρε???

Μακαρι να περασει η Ολλανδια αν και η Βραζιλια φετος ειναι πολυ στρωτη ομαδα. Ουτε βεντετες ουτε ουτε παικτες που το παιζουν φιρμες. Ειναι ενα πολυ δουλεμενο συνολο κ κατα τη γνωμη μου οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στον προπονητη… Ο Ντουνγκα φαινεται να ξερει απο μπαλα ηταν κ αμυντικο χαφ αλλωστε. Θελει μεγαλα @@ να αφησεις εκτος Πατο και Ρονι ακομα κ αν ειναι σε ασχημη κατασταση.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ!! Αντε να νικήσει τη Γκάνα και να περασει. Ευκολα δν θα ειναι αλλα εχει κανει κατι ανατροπες αυτη η ομαδα κ οχι μονο φετος… Καλη η Γκανα δν λεω αλλα η Λατινοαμερικανικη μαγκια λεει ασχημα. Αντε να φανε γκολ αυτοι… Οτι περασει το κεντρο το τρωει το σκοταδι… Ειναι λιγο φονιαδες οι τυποι…:lightsabre::lightsabre:

τρυπια η αμυνα της ολλανδιας…:roll:

Εντελώς!!!

Τό’χωσε η Μπραζίλα:):!:

και που εισαι ακομα:)

:!: ποδοσφαιρο παιζουν…λιγο … αυτο το σχολιο…

εγω προσωπικα στηριζω γκανα, μοναδικη αφρικανικη ομαδα που εμεινε…αλλα και η ουρουγουαη αξιζει να περασει κανει μια καλη προσπαθεια για να τη δουμε (ξανα) να σηκωνει το mundial!!!