ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Ξεκινάει η ροκ-μέταλ φάση των 8 και πιστέυω μάγκες ότι θα δούμε Επικά ματσάκια…

Βραζίλια-Ολλανδία(τι να λέμε τώρα…παιχνίδι δυναμίτης…αν νομίζει κανείς ότι η Βραζιλία θα περάσει εύκολα θα πάθει πλάκα…στηρίζω Ολλανδία γιατί είναι η έκπληξη Ενα μάτς πολλά με λίγα…)

Πάντως over το κόβω…και με πολλά γκόλ

Ουρουγοάη-Γκάνα

Φαβορί η Σελέστε αλλά οι Αφρικάνοι είναι μαχητές…
Αν περάσει η ομάδα του Φορλάν…θα πάει στο ΤΕΛΙΚΟ θυμηθείτε το…

Γερμανία-Αργεντινή
Στηρίζω Γερμανία διότι παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο αλλά η Αργεντινή έχει καλύτερους παίχτες σε σύνολο…πάμε για hard rock μάτς…με πολλές κίτρινες και ίσως κόκκινες κάρτες

Ισπανία-Παραγουάη

Νομίζω θα έχει εύκολο έργο η ομάδα του Βίγια και του Τόρες αλλά μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής δεν το βάζουν εύκολα κάτω
Στηρίζω Ισπανία γιατί θέλω μια ομάδα απο την Μεσόγειο να
κάνει την έκπληξη

lol.

ποια έκπληξη ρε ΡΟΜΑΝΤΙΚ, πρώτο φαβορί να το σηκώσει ήταν η Ισπανία.

ελπίζω σήμερα να έχεις όρεξη να με βρίσεις, όχι όπως προχθές! να σου θυμίσω, ήθελες να με βρίσεις επειδή είπα ότι δε μ’αρέσει το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης, και δε το έκανες επειδή είχες πονοκέφαλο.

Μακάρι γιατί ταξίζει:):!:

χαχαχαχχαχα
την ελλαδα δν εχει:p
στον τελικο επιθυμουμε βραζιλια-αργεντινη
και νικητη τη βραζιλια γιατι μας τα χουνε πρηξει με τον messi

fixed:thumbup:

Πραγματικά, ήταν απαράδεκτα στημμένη η Πορτογαλία. Ήταν μια ομάδα που είχαν κόψει τα αρχίδια από τους 10 ποδοσφαιριστές και όλοι έψαχναν τον Ρονάλντο. Ακόμη κι όταν θα μπορούσαν να σουτάρουν με καλές προϋποθέσεις ή υπήρχε αλλού παίκτης με καλύτερες προοπτικές. Ξέραμε πως ο Σιμάο στα δύσκολα ματς έχει τα προβληματάκια του, αλλά κάμποσες φορές βρισκόταν σε θέση που θα μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερα πράγματα από το να ψάξει τον μαρκαρισμένο Ρονάλντο. Πώς να μη σουτάρει κι ο άλλος από όπου κι αν είναι, όταν βλέπει πως οι συμπαίκτες του τα περιμένουν όλα από αυτόν;

Για αυτό όμως δε φταίει ούτε ο Ρονάλντο, ούτε ο Σιμάο, ούτε κανείς άλλος. Θέμα προπονητή είναι και δικαίως έκραξε ο Μουρίνιο τον Κειρόζ. Τόσο ο Κεϊρόζ όσο και ο Μαραντόνα πάνε να κάψουν (ή έκαψαν) τις ομάδες τους, παρασυρόμενοι από το γεγονός ότι έχουν Μέσι και Ρονάλντο στο ρόστερ τους.

Αν έπρεπε να φτιάξει κάποιος το gameplan αυτών των 2 ομάδων, θα ήταν όπως του Μεξικό (βλ. λίγα ποστ πιο πάνω), μόνο που η κόκκινη κουκίδα είναι στον άξονα και είναι ένας από αυτούς τους 2 παίκτες.

Το πιο γελοίο της υπόθεσης, είναι πως η Πορτογαλία, μετά από 7άρα που έριξε, με το Ρονάλντο να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν κατάλαβε πως και οι υπόλοιποι 10 παίκτες της είναι καλοί και χρήσιμοι. Όπως κι αν έχει, κρίμα γιατί ήδη βγήκε (άδοξα) εκτός Μουντιάλ ένας από τους 2 κορυφαίους.

Καρβου ειπα στο τελος οτι συμφωνω με Chrisp.
Και οι 2 ομαδες δεν εχουν κανενα πλανο.
Αχρηστευουν πολυ καλους παιχτες για να παιρνουν την μπαλα αυτοι οι δυο.
Μεγαλο κριμα γιατι και οι 2 ομαδες εχουν πολυ καλους παιχτες που ξερουν το τοπι.
Η Αργεντινη απο αυτο θα παει ακλαφτη παντως.

To Αργεντινή-Γερμανία ομολογώ ότι δεν μπορώ να το ψυχολογήσω καθόλου σαν ματς.
Είμαι πολύ περίεργος τι θα βγει στον αγωνιστικό χώρο.

Η διαφορά σε αυτά που λέτε είναι ότι ο Μέσι είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίχτης και θα αποδειχτεί ενώο Κριστιάνο δεν είναι. Επίσης οι επιμέρους μονάδες Πορτογαλίας σε σχέση με Αργεντινή είναι ποιοτικά χειρότερες…Και ο Μαραντόνα όσο καραγκιόζης και να δείχνει έχει πραγματικά μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με τους παίχτες και να τους δίνει κίνητρο…

Ωστόσο το ματς με Γερμανία είναι όντως χωρίς πρόβλεψη!

εγω θα το ριψοκινδυνεψω και θα πω γερμανια,εκτος και αν κανει επιτελους ενα μεγαλο ματς ο μεσσι ή ενας απο τους πολλου καλους επιθετικους που εχει η αργεντινη(τεβεζ κυριως).

Πάντως ανα οι Γερμανοί βάλουν πρώτοι γκολ περνάνε σίγουρα. Θα αρχίσει να επιτίθεται η Αργεντινή και στις αντεπιθέσεις την έχει πουλέψει άγρια.

Πως τον κόβετε; Ψιλοάμπαλος, ε;

http://www.soccerplus.gr/article/ypostirizei-brazilia-toy-aresei-argentini

Πως βλεπετε τους προσεχεις αγωνες?? Οι δικες μου οι προβλεψεις ειναι οτι στους 4 θα ειναι η ουρουγουαη, η ολλανδια, η αργεντινη και η ισπανια.

Έτσι όπως τα είπες αλλά με Γερμανία αντί για Αργεντινή. Και τελικός Ολλανδία-Ισπανία και θα το πάρει η Ολλανδία.

Θα το διακινδυνεύσω και θα πω ότι η Ολλανδία δεν έχει την παραμικρή ελπίδα κόντρα στη Βραζιλία.

Δεν ξερω αν έχει ξαναγραφτεί στο τοπικ αλλά φέτος η Ολλανδία μου φαίνεται πως πάει να πορευτεί ανάποδα απ’ ότι σε τόσες διοργανωσεις. Σε όλες τις διοργανωσεις που την θυμάμαι, η Ολλανδία ήταν εντυπωσιακή στα πρώτα παιχνίδια, έπαιζε γρηγορή μπάλα, σε προδιέθετε ότι μπορεί να το πάρει και με ένα μάπα παιχνίδι στα νοκ άουτ έμενε απ’εξω. Φέτος έχει ξεκινήσει με πολύ σβηστές τις μηχανές γιατι ήξερε πως με τους αντίπαλους που της τυχανε θα μπορουσε να νικήσει χωρίς να κουραστεί. Μοιάζει σαν να κάνει συντήρηση δυνάμεων και παίζει όσο πρέπει για να νικήσει, της έκατσε καλά και η διασταύρωση με την Σλοβακία (γιατι με την Ιταλία θα ήταν πιο ζόρικα τα πράγματα) και προχωράει αθόρυβα. Με την Βραζιλία είναι το πρώτο παιχνίδι που καλείται να μαρσάρει και να παίξει την μπάλα που αποδεδειγμένα μπορεί να παίξει και προσωπικά πιστεύω πως θα την κάνει την “έκπληξη” και θα την αποκλείσει.

+1 σε κρισπ

αν και θελω πολυ ολλανδια

ετσι να γουσταρουμε κλιμα 8)
ανετα απο τις πιο μουντιαλικες αναμετρησεις

παντως αμυνα η γερμανια δεν εχει, αμυντικα χαφ δεν εχει (τα παιδια που παιζουν σε αυτες τις θεσεις παραειναι μπαλαδοροι για να κυνηγανε το μεσσι) και με αλλα λογια θα ειναι οσα βαλουμε οσα φαμε
και βλεπω αργεντινη…ψιλοανετα κιολας :stuck_out_tongue:

βραζιλια
ουρουγουαη
ισπανια

λογικα θα πανε 4

στο αργεντινη - γερμανια μπορω να μαντεψω μονο οτι δεν μπορεις να μαντεψεις τπτ 8)

αν επαιζα καποια ματς στοιχημα θα τα επαιζα ημιχρονο-τελικο ετσι

1-1 βραζιλια
1-1 ουρουγουαη
Χ-1 ισπανια

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση. Παρ’ όλο που η φετινή Βραζιλία είναι υποψιασμένη, είναι ομάδα που ψάχνει το αποτέλεσμα, είναι κυνική όπως εύστοχα την χαρακτήρισε ο Κρισπ και γενικά δεν δίνει την αίσθηση ομάδας που θα την “πατήσει”, κάτι μου λέει ότι θα είναι το μεγάλο ματς των Ολλανδών. Μακάρι!