όντως οριακά νομίζω και εγώ πως καλύπτονται και Τσάβι και Βίγια…Ο Τσάβι 100% βρίσκει την μπάλα με το τακουνάκι.
Στα τελευταία 15 λεπτά είδα μία Ισπανία απλωμένη στο γήπεδο, στημένη με ισομηκέις αποστάσεις μεταξύ των παιχτών που έκανα το απλό να προστατεύουν μπάλα και να πασάρουν στο ένα απο τα 3 στηρίγματα που είχε πάντα ο παίχτης με την μπάλα απλωμένα δίπλα του…Οι Πορτογάλοι αντιθέτως είχαν χαωτικές αποστάσεις μεταξύ αμυντικής γραμμής και των πιο επιτειθέμενων παιχτών…
στο βιντεο που ποσταρε ο φιλος πριν, δηλαδη δεν βλεπετε οφσαιντ???
0,26-0,27 καντε pause τη στιγμη που κανει το τακουνακι ο τσαβι και ο μισος βιγια ειναι οφσαιντ
Ναί κι εγώ τα είδα τα λίγα αυτά εκατοστά, άλλα τα τοποθετώ στο συν-πλην που δεν μπορεί να πιάσει ανθρώπινο μάτι live σε αυτές τις ταχύτητες. Στο live νόμιζα οτι ήταν offside και απόρησα που δεν έδειξαν κανονικό replay.
Μπράβο στον επόπτη που δεν το σταμάτησε. Έτσι κι αλλιώς το συν-πλην είναι υπέρ του επιθετικού.
Εγώ λοιπόν που ψήφισα Ισπανία για τίτλο δεν πείστηκα σήμερα.
Ίσως το γεγονός ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά, να έπαιξε ρόλο στη μη δημιουργία (πολλών) φάσεων.
Επίσης με ενόχλησε ότι από τη στιγμή που έβαλε το γκολ στο 63 ξεκίνησε τις… καθυστερήσεις η… πρωταθλήτρια Ευρώπης! Μα από το 65;
Ο Τόρες, και λυπάμαι που το λέω, άφαντος.
Ο Κριστιάνο κλασικά φλύαρος.
Για τις δυο επίμαχες φάσεις, κατάλαβα με μια πρώτη ματιά αυτό που κατάλαβαν οι περισσότεροι, οφσάιντ το γκολ και αυστηρή αποβολή.
Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι το μουντιάλ έχει μέχρι στιγμής την καλύτερη τηλεοπτική κάλυψη που μπορώ να θυμηθώ! Πώς δεν ξαναέδειξαν αυτές τις φάσεις; :-k
Μήπως μετά το τζέρτζελο τις προάλλες έπεσε καμιά οδηγία να μη δείχνουν αμφησβητούμενες; Λέω εγώ τώρα… (Γιατί μη ξεχνάμε ότι ο αγώνας μεταδίδεται παράλληλα στα μάτριξ του γηπέδου)
Τέλος πάντων, με Παραγουάη θα είναι και αυτό σφιχτό παιχνίδι!
Άντε να δούμε κανένα μεγάλο ματς επιτέλους!
κι εγώ για βραζιλία το βλέπω. μέχρι τώρα, είναι η μοναδική ομάδα που με έχει πείσει. ειδικά στο χτεσινό ματς ήταν πάρα πολύ σοβαρή σε όλες τις γραμμές της κι έριξε πολύ τρέξιμο. δε με νοιάζει ποιός θα το πάρει, να δούμε καμμια μπάλα στα εναπομείναντα παιχνίδια με ενδιαφέρει…
κοιτα το τακουνακι το τσαβι (απο αλλο ρηπλεη)…μαλλον δεν το βλεπετε λογω αθλιας ποιοτητας των βιντεο στο τιουμπ αλλα ο τσαβι τεντωνει το ποδι και η μπαλα φευγει απο το ποδι του σχετικα αργα (τη στιγμη εκεινη ο βιγια ειναι σε επιταχυνση και εχει φυγει μισο μετρο μπροστα)
μαλλον κανετε pause σε λαθος στιγμη (για την ακριβεια δεν μπορειτε να κανετε pause οταν πρεπει) και ειδικα απο το βιντεο που ποσταρε ο msle δεν φαινεται καθολου ποτε φευγει η μπαλα απο τον τσαβι
τεσπα μιλαμε για πολυ οριακες φασεις, ετσι για την πλακα
Αυτο που λες γινεται
Συν το γεγονος οτι στα ριπλει το γηπεδο δεν ειναι σε ευθεια δλδ η γραμμη του χορταριου ‘‘κινειται’’ προς τα δεξια και αυτο μπερδευει το ματι και δυσκολευει τους υπολογισμους
Παντως οσο τα ειδα νομιζω και ο xavi και o villa ειναι ελαχιστα offside αλλα οι φασεις γινονται με τετοιο τροπο που δεν το λες λαθος του βοηθου
Στα τους ματς η ισπανια ηταν πολυ χειροτερη απο οσο περιμενα ειδικα στο 1ο ημιχρονο
Αντιθετα η πορτογαλια του 1ου ημιχρονου ηταν καλυτερη απο οσο περιμενα
Μονο για τον ροναλντο το ειχα σιγουρο οτι θα ειναι τοσο αφαντος
Στο β ημιχρονο πρεπει να εσπασε ρεκορ αφαντοτητας
Συνολικα ομως δικαιη η νικη της ισπανιας
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΦΦΣΑΪΝΤ Ο ΤΣΑΒΙ Ή Ο ΒΙΓΙΑ;!
Δεν ήταν και κανένα έγκλημα όπως τα προχτεσινά ρε μάγκες!
Τεσπα, μετά το σημερινό ματς έχω να πω ότι ο ημιτελικός της Ισπανίας θα είναι ε-π-ι-κ-ό-ς, είτε με Αργεντινή είτε με Γερμανία (Παραγουάη είπατε; αχαχαχαχαχαχ).
παντως αυτο με της θέσεις και τοσο καλα τοποθετημένοι ηταν οι ισπανοι , απο την μια λες μπράβο και απο την αλλη λες μαλακία καθως ετσι δεν εχεις κατι το ξαφνικό ρε παιδί μου…
Το 1o τροπαιο της διοργανωσης που δινονταν στους νικητες ως το 1970 ειχε κλαπει μια φορα αλλα ειχε βρεθει καποιες μερες αργοτερα απο ενα σκυλο
Οταν κερδισε η βραζιλια το μουντιαλ του 1970 κρατησε το original τροπαιο επειδη ειχε κερδισει ηδη 3 φορες
Καποια χρονια αργοτερα το ξαναεκλεψαν για 2η φορα και δεν εχει βρεθει μεχρι σημερα
Κάτι αντίγραφα πρέπει να κλέψανε χτες, όχι αυτό που προορίζεται για την τελετή νομίζω. Και σε σχέση μ’αυτά που λέει ο ρέιζορ πρέπει να έχει καμιά 40αρια χρόνια που εισήχθη το κύπελλο σε αυτήν τη μορφή