ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Έξω η Βραζιλία…ο δρόμος για την Ουρουγουάη προς το τελικό γίνεται πιο εύκολος…

Θα το δείτε μάγκες

vamos uruguay

αντιο βραζιλια:D
μονοι τους το χασανε το ματς παντως.οι ολλανδοι ειχαν χεστει τοσο που παιζαν με παικτη παραπανω και ηταν ολοι πισω και δυο φορες που βγηκαν τετ α τετ,δεν ξεραν τι να κανουν την μπαλα.
anyway,ενας μεγαλος αντιπαλος λιγοτερος για τους ισπανους:D

Πράγματι τρομερά αλαζόνες. Καλά να πάθουν.

Και απο μια Ολλανδία που σε αυτο το Μουντιάλ δεν έχει επιδείξει κατι ιδιαίτερο. Απλά σοβαρή.

Δεν συμπαθω Ολλανδια, αλλα εχει πολυ πλακα να βλεπεις τα χαιδεμενα της FIFA τους Βραζιλιανους οταν τους χαλαει το παιχνιδι να μην μπορουν να το γυρισουν και να ειναι μεσα στην γκρινια και την τσαντιλα

Αντε να κερδισει η Ουρουγουαη το βραδυ, γιατι εχω ξεμεινει απο ομαδα

[SIZE=“6”]Βαθυτατα συγκινημενος ρεεεε[/SIZE]

[SIZE=“7”]ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΡΕ ΑΠΙΣΤΟΙΙΙΙΙΙ. ΠΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ[/SIZE]

:wink::wink::wink::wink:

EΤΣΙ!ΒΕΝΤΟΥΖΑ τα μπραζιλεϊρο!:stuck_out_tongue:

ματσάρα! εγώ που δεν υποστήριζα κανέναν, το φχαριστήθηκα. αλλά έλεος οι ολλανδοί γαμώ το κέρατο, εκνευριστικοί στο τελευταίο 20λεπτο και τις ευκαιριες που τους δόθηκαν να τελειώσουν το ματς. βασικά με στείλανε κουβά, για αυτό τα χω πάρει : P.

κατά τ’ άλλα, οι βραζιλιάνοι πρέπει να κάνουν λίγο anger management, ντροπής πράματα για τέτοιους παίχτες. βέβαια ο πρώτος που πρέπει να το παλέψει είναι ο ντούνγκα, που το χει ξεφτιλίσει στη γκρίνια και τα νεύρα, ήμαρτον.

πάμε για άλλα!

btw, αυτός ο ρομπεν μήπως ήταν αθλητής στίβου παλιότερα? σαν διάολος έτρεχε σε ορισμένες φάσεις.

Η ολλανδια προς το τελος εβαζε αλλο ενα γκολακι με τον φαν περσι ανετα παντως!Πολυ ωραιο παιχνιδι!
Κατι αλλο,αλλα ο ρομπεν δεν μου αρεσ εκαθολου σημερα…Σε καποιες στιγμες κουραζε και κραταγε τη μπαλα περισσοτερο απο οσο χρειαζοταν.

Και τωρα παμε με την ομαδαρα για μια νικη!ΟΥΡΟΥΓΑΗ ΡΕ!

Τοσο αθλια που βγηκε η βραζιλια στο β ημιχρονο καλα να παθει
Ο μελο ειναι πανηλιθιος καφτης και αν ημουν συμπαιχτης του θα τον πλακωνα στο ξυλο μετα το ματς
Παντως ειναι απο τις χειροτερες αν οχι η χειροτερη ολλανδια απο το 1998 που παρακολουθω αλλα το παλευουν οι ατιμοι
Στις καρτες λιγο ανισος ηταν ο διαιτητης
Στη βραζιλια χαριζοταν για 1 φαουλ στην ολλανδια τις εβγαζε επιτοπου (εκτος απο το χερι του σναιντερ)

ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ

ο william hill ποσο να παιζει αραγε να ‘φανε’ μεσα στον επομενο μηνα τον μελο (αυτογκολ ΚΑΙ κοκκινη καρτα ) η βραζιλιανικη μαφια ?

1,03 ?

εγω αν ημουν αυτος δεν θα γυρναγα πισω…

κηδεια.τουλαχιστον τωρα αυριο ειμαστε 100% με γερμανια (μιας κ τελικος αργεντινη-βραζιλια δεν παιζει πια)

τρελο μουντιαλ ολα παιζουν

μελο , ο ανθρωπος που εστειλε ολο τον πλανητη στον κουβα

To είχαμε δει το όνειρο και εγώ και ο manson!

Άρχοντα μου, τώρα τι λες;;

Με έφτιαξες μωρή Ολλανδία. Πολύ ανώτερη από την Βραζιλία, δίκαια στον ημιτελικό.
Μεγάλη μέρα και για το ποδόσφαιρο. Μήπως σταματήσει πια αυτός ο απόλυτος πραγματισμός. Ο Μουρίνιο είχε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο και την μετέτρεψε στης …αμύνης τα παιδιά. Αυτός όμως πέτυχε τον στόχο του. Το ίδιο έκανε και ο Ντούνγκα. Ευτυχώς δεν πέτυχε. Έτσι να μην μας γίνει και μόδα.
Ο Μέλο θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο. Μέτρησα 4 φάουλ του για κίτρινη, απ’ τα οποία πήρε μόνο μία.

[CENTER][SIZE=“5”]ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!!![/SIZE][/CENTER]

Ρε δεν είδα την κόκκινη… Ήταν???

Κατα τα άλλα, ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Κι αύριο θα χάσεις φίλε! Τελικός Αργεντινή - Ολλανδία!

στο καλό το κωλοασκέρι των διαφημιστικών, με καλύτερους παίκτες αμυντικούς. όταν φάγανε το πρώτο, δείξανε απο τι ειναι φτιαγμένοι: ουτε πιεση, ουτε μπαλα, μόνο κλωτσια κ κλάψα. στο καλό κ δεν θα λείψουν σε κανένα

πάμε με τρέλα μωρη ολλανδία, σήκωσέ το

πλακα πλακα τον ξερανα τον πλατανο σημερα :lol::lol::lol:

παλι καλα που δεν παιζω στοιχημα :stuck_out_tongue:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!ΤΡΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

Στο δεύτερο γκολ παίζει να με άκουσε η μισή Αθήνα!!! :lol: :lol: :lol:

Ο Μέλο θα μπορούσε να είχε φύγει με κόκκινη από το πρώτο…όπως και ο Μπάστος έπρεπε να παίζει με κίτρινη από το πρώτο εικοσάλεπτο…

Στο τελευταίο φάουλ του Ρομπίνιο μου πήγε το σκατό στην κάλτσα γιατί φοβήθηκα ότι θα επαληθευθεί ο νόμος του ποδοσφαίρου… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Όπως και να 'χει…

[SIZE=“7”]HUP HOLLAND HUP!!![/SIZE]

:yahoo::yahoo::yahoo::drunk::drunk:

Ακριβώς έτσι ρε Μόντε.
Άσε το άλλο. Που ο κάθε άμπαλος δηλώνει Βραζιλία. Ποτέ μου δεν την χώνεψα και ένας από τους λόγους ήταν και αυτή η …μεηνστρημοσύνη της.

ο κακά έχει να παίξει μπάλα από το τσουλου της μίλαν, ο ρομπίνιο ειναι 200 χρόνια ταλέντο και δεν κάνει καν για την σίτυ, κατι μπαστος/μέλο-κουραμπιέλο ειναι γυρολόγοι χωρίς ειδικό βάρος και οι μοναδικοί σοβαροί της παίκτες ειναι οι ακραίοι μπακ κ ο παικτης της σεβίλης.

τόσο σοφτ ομάδα, που τρώει το μπαλάκι κ χάνεται για κανα εικοσιπενταλεπτο, δεν θα έπρεπε να ειναι πρωταθλητρια σε κανενα κοσμο. ακομα θυμόμαστε το 98 ποση μπαλα παίξαμε κ πως καταφεραμε να χτυπαμε περιστέρια κ να μεινουμε εξω

θελω ολλανδια κουπα.

Μακάρι να πάρει αυτή η γενιά ό,τι χρωστάει η ιστορία σε αυτήν του Κρόιφ.

Ο Ρόμπεν ήταν εκνευριστικά μονοπόδαρος ώρες ώρες (ζήτημα να ακούμπησε μία φορά τη μπάλα με το δεξί του πόδι) αλλά ευτυχώς η ομάδα διαθέτει τον παικταρά τον Σνάιντερ.

Πάμε για τελικό! (έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα εύχομαι να συναντήσει εκεί την Αργεντινή η Ολλανδία, να πάρει εκδίκηση για το '78 και ο Ντιέγκο να κλαίει που τον ξέχασε ο Θεούλης - βέβαια και η Γερμανία δεν κακοπέφτει λόγω '74).