αυτο ακριβως
-
τοκ τοκ
-
ποιος ειναι ? ντιεγκο για ανοιξε την πορτα

αυτο ακριβως
τοκ τοκ
ποιος ειναι ? ντιεγκο για ανοιξε την πορτα

Καλά, πέραν της “κόντρας” με τον Πελέ, μια χαρά τον ήπιαν και οι Βραζιλιάνοι, επομένως άκυρη η εικόνα…
Πολλά κιλά “μπαλάκια” οι Γερμανοί…όπως πάντα βέβαια…Μου κάνει εντύπωση πως ανέκαθεν έκαναν τα γκολ να φαίνονται τόσο απλά…
Ρε, πας καλά; Τί σχέση έχει ο Πελέ με τη Γερμανία; #-o
Επίσης, έχεις ιδέα πόσο καλά έχει φάει η Βραζιλία απέναντι στην Αργεντινή όταν έπαιζε ο Μαραντόνα;
Είπαμε, μπράβο στη Γερμανία που είναι άπειρα πιο ομάδα από την Αργεντινή και την έκανε δικαίως μια χαψιά, αλλά μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε!
Awake sorry αλλά στη συγκεκριμένη κόντρα είμαι με Ντιεγκο!!! 
ελα μωρε μην τσιτωνεις
χαβαλε κανουμε να περασει η ωρα
(προσπαθω να μπω σε καυγας mode αλλα ματαια
)
Δεν γίνεται να κάνουμε καυγά με άσχετους από μπάλα.
Δε την υποστήριζα, αλλά μετά απο τόσα ματς βγάζω το καπέλο στη Γερμανία. Η καλύτερη ομάδα του μουντιάλ (ως τώρα), και εκείνη που δίκαια της αξίζει να φτάσει ως το τέλος… Μένει να δούμε και την Ισπανία το βράδυ…
Απίστευτοι…αυτο που έγραφα πριν…
Και δεν σταματάνε να τρέχουν!
τι σχεση εχει η φωτο του καλυτερου βραζιλιανου ποδοσφαιριστη ολων των εποχων???:-k
ετσι καλυτερα !
Ωχ, ωχ, 4ο, δε μας λυπούνται καθόλου…
Μαύρη μέρα για την Αργεντινάρα μας.
Πάντως και οι δυο ημιτελικοί θα είναι επικών διαστάσεων. Θα κάνουμε πέτρα την καρδιά μας και χωρίς άγχος πια, θα ελπίσουμε να απολαύσουμε μπαλίτσα…
τους εξαφανισαν απλα:D
4-0…!! χαος…!!!
θα φαει το σακακι του ο μαραντονα…
αλλα δεν του φταιει κανεις…η γερμανια φανηκε πιο ομαδα σε ολο το ματς…
θα τον φανε στην αργεντινη τωρα…
*να έλεγα οτι αυτό το 4-0 δεν θα ερχόταν αν έπαιζε ο μπαλακ??
μπα αστο καλύτερα…
Δύσκολα τα πράγματα για τον Μαραντόνα πια…
Iσχύει. Κι εκτός απ’ αυτό, awake δεν είσαι ΄καν αστείος, γι’ αυτό πάψε να ποστάρεις αυτό: 
Κατα τ’ άλλα μου ήταν τελέιως αδιάφορο αυτό το ματς. Παρ’ όλα αυτά μια μούτζα σε μαραντόνα γιατί είναι αμπαλος προπονητης.
Aκομα απορω με την απόρριψη του cambiasso
[CENTER][SIZE=“7”]BIG 4 Southafrican tour Summer 2010[/SIZE]

[/CENTER]
Άντε και τελικό με Ολλανδία και νέα τεσσάρα κι εκεί.
ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΝΑΣΙΟΝΑΛΜΑΝΣΑΦΤ!!!
Diego Armando Giannakis
Klose θεός
σε όλα