ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Πάντως Τσάρτας κ εκφωνητής μόνο πανό της Αργεντινής δεν άπλωσαν ακόμα.

[B][SIZE=“4”]αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εισαι μεγαλος θεος μλκ κλαιω !!! :lol::lol::lol::lol:[/SIZE][/B]

ον τοπικ

φιλε τζιμ ροττεν (κ λοιποι αργεντινοφιλοι)

οπως ειδαμε κ χθες,οπως βλεπουμε κ σημερα

καλες οι φανελλες αλλα δεν παιζουν αυτες μπαλα

αλλιως θα διναμε απο ενα κυπελλο στη βραζιλια,απο ενα κυπελλο στην αργεντινη κ θα πηγαιναμε παραλια

γιο-γιο η γερμανια την αργεντινη σημερα κ πολυ καλα κανει

μια αργεντινη ασυνδετη κ αργεντινη μονο στο ονομα

(μα ειναι τωρα παιχτης 11αδας αυτος ο ντι μαρια ??? ελεος )

διχως προπονητη και καποιο πλανο (θεος ο ντιεγκο αλλα σαν ποδοσφαιριστης να μην ειμαστε ειδωλολατρες)

αρα μην κλαιγεστε αλλα παραδεχθειτε οπως χθες λεγατε για την ‘αλαζονικη’ βραζιλια

υγ : τι παιχταρας αυτος ο λαμ 8O

ποτε δεν ημουν γερμανια αλλα για τη μπαλα που παιζει κ για την σταση της στους ομιλους που δεν εκατσε να βγει 2η για να χει καλυτερη κληρωση την εχω αγαπησει κ θελω να σηκωσει κουπα

κ ας εχουν την [SIZE=“7”]καριολα[/SIZE] την μερκελ

δε σας χαλασε αργεντινακια που σας πατανε τα παντσερ :lol::lol::lol:

Ο μόνος λόγος που δεν έχω ξεγράψει από τώρα την πρόκριση είναι αυτό το ανέβασμα στην απόδοσή μας στα τελευταία 10 περίπου λεπτά, στα οποία κάποια ζωάκια σηκώθηκαν λίγο απ’ τον κώλο τους και προσπάθησαν κι αυτοί να δημιουργήσουν (και σε 2-3 φάσεις όντως πήγε να γίνει κάτι) και να μην τα περιμένουν όλα απ’ τον Μέσσι.

Η γερμανική άμυνα δε μας έχει νιώσει και πολύ βέβαια μέχρι τώρα, αυτό νομίζω ότι οφείλεται στην πολύ κακή μέρα στην οποία βρίσκεται ο Τέβες, ο οποίος είναι χωρίς πολλά πολλά ο υπ’ αριθμόν 2 δημιουργικός παίκτης της Αργεντινής. Άντε να δούμε αν ξυπνήσει καθόλου στο β’, γιατί αλλιώς Γερμανία στους 4, φόρτσα Ολλανδία για την κούπα και όλα τα σχετικά.

Ένα σωστό πάντως που είπε ο Τσιάρτας είναι ότι σ’ αυτό το ματς θα ήταν άπειρα πιο χρήσιμος απ’ τον Ιγκουαϊν π.χ. ο Αγκουέρο. Βέβαια θα μου πείτε αυτό είναι ίσως και αυτονοήτο για όλους πλην του Ντιεγκίτο!

Τέλος πάντων… για να δούμε τί θα δούμε.

καλά δεν την πάτησε κιόλας η γερμανία την αργεντινή…η μπάλα ειναι απρόβλεπτη.όπως χθές εκεί που δεν φαινόταν ισοφάρισε η ολλανδία έτσι και σήμερα μπορεί ή να ισοφαρίσει η αργεντινή ή να βάλει και 2ο γκόλ η γερμανία.αναμένουμε την συνέχεια του μάτς.

μη φοβαστε, εχω πληροφορια οτι μολις σφυριξε ημιχρονο πηρε ο “θεος” τους παιχτες ,τους πηγε μπροστα σε εναν υπολογιστη κ πατησε maradona στο youtube …
ελπιζω να τους φτανει ενα τεραρτο…

θα δουμε αλλη αργεντινη στο δευτερο…8)

Εν τω μεταξυ, αυτο πρεπει να ειναι το πρωτο πραγματικα δυνατο και δυσκολο ματς για την Αργεντινη και τα εχει βρει μπαστουνια. Εκτος αν θεωρουνται δυσκολα παιχνιδια τα προηγουμενα της :stuck_out_tongue:

Υ.Σ. Α, ο Lahm που ανεφερε ο Αwake ειναι απο τα καλυτερα μπακ που εχω δει. Πραγματικα μεγαλος παικτης!

Η καλύτερη στιγμή του μουντιάλ πρέπει να ήταν η Charlize Theron στις κερκίδες. 8)

Καλύτερα σε καινούριο ποστ.

Ρε φιλαράκι κράτα και λίγο μικρό καλάθι ωρέ. Έχει άλλα 45’ και η Γερμανία μεταξύ μας δεν έχει ξεσκιστεί κιόλας να παίζει μπάλα ξέρω γω, απλά της έκατσε νωρίς και από κει και μετά παίζει έξυπνο ποδόσφαιρο συντήρησης ψάχνοντας παράλληλα την ευκαιρία για ένα 2ο. Big deal! Α και μη μας προκαλείς ε. Εμείς δεν είμαστε φλώροι Βραζιλιάνοι, είμαστε ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ. ΣΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΙΖΟΥΜΕ. :stuck_out_tongue:

Και για να προλάβω όσους τυχόν σχολιάσουν τον α’ πληθυντικό… σας παραπέμπω στο πολλ για τα χειρότερα των Maiden, όπου η τελευταία επιλογή είναι “ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ALBUM!” :stuck_out_tongue:

η καλύτερη στιγμή του μουντιάλ θα είναι όταν περάσει η παραγουάη στα ημιτελικά και γδυθεί η παραγουανή…:p:p

ειχα ταυτιστει οταν το φτιαχνα:lol::stuck_out_tongue:

Καλα κλασσικες υπερβολες Awake.Μπηκε ενα γκολ νωρις οκ,απο κει και περα η μονη διαφορα ειναι οτι η Γερμανια αντπυσσεται ορθολογικα.+1 για Αγκουερο,ΒΑΛΤΟΝ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΕ.

SHIT!

αντε γεια μεσσι!:smiley:

Άντε ραντεβού σε 4 χρόνια!!!

The End…

Φόρτσα Ολλανδία και όλα τα υπόλοιπα που λέγαμε.

TO ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ MUNDIAL ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ [-X ΟΥΣΤ!

[SIZE=“7”]
bye bye diegito boy[/SIZE]

(κατσε ερχεται κ 3ο)

Γουσταρω απλα.

R. I. P. Κατασκεύασμα των media!!!

Πήραμε πούλο οι αργεντινόφιλοι, κανονικά όμως. Τι να γίνει, η Γερμανία έχει ομάδα, με τα όλα της… η Αργεντινή φαίνεται προσπαθεί να στηριχτεί σε μεμονωμένους παίχτες για να κάνει τη διαφορά.

η απόδειξη οτι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν τα ονόματα (βλέπε μέσι,τέβες κλπ) αλλά το σύνολο!!φαίνεται σήμερα πόσο καλοδουλεμένη ομάδα είναι η γερμανία.

τον ήπιαμε οι οπαδοί της αργεντινής…