χαχαχαχαχαχα! πραγματικα δεν το πιστευω οτι εχει μεγαλη πιθανοτητα να κερδισει αυτο το δελτιο!! αλλα ετσι και κερδισει μιλαμε για καλα λεφτα! :D:D
αν περασουν αργεντινη και ισπανια αποψε θα ειναι πρωτη φορα που δεν θα ειναι μια απο τις αντιπαθεις μου στα ημιτελικα (βραζιλια, γερμανια, ιταλια, γαλλια, αγγλια). θελω τελικο αργεντινη - ολλανδια…
τις δυο αδυναμιες μου
ρε πειτε κανα λινκ για να το δω απο ιντερνετ γιατι κατι επαθε η τηλεοραση κ δεν την παλευω για ραδιοφωνο 
και εγω το ιδιο επαθα:)
επανηλθε το καναλι:D:D
θενκ γιου μαν 8)
Ας ελπίσουμε οτι το ματς θα αποδειχτεί αντάξιο των προσδοκιών… και της μέχρι τώρα εικόνας των δυο ομάδων… Απο τα πιο δύσκολα ματς να κάνει κανείς πρόβλεψη.
Υποστηρίζω Αργεντινή, αν και όχι με πάθος ομολογώ, μια που έχω ελαφρώς ξενερώσει μετά το τελευταίο της παιχνίδι και την όλη εύνοια… απο την άλλη οι Γερμανοί έχουν δείξει στοιχεία υπερδύναμης ως τώρα… Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα γερμανόφιλος όμως, Αργεντινή λοιπόν. Αναμένουμε…
ΕΤΣI ΝΑΙ!!! ΠΑΜΕ ΡΕ PΑΝΖΕR!
Aπτα μούτρα την έπιασε την Αργεντινή η Γερμανία
οχι τσιαρτα ρε πουστη μου…
!!
Ο πιο γλοιώδης μαλάκας που πέρασε ποτέ απ’ το ελληνικό ποδόσφαιρο, fuck!!
Edit: Όταν μιλάει…
έτσι να πήξειιιις:D
Ο Τέβεζ όταν μαρκάρει μου θυμίζει την εναρκτήρια σκηνή της Οδύσσειας 2001, με τους πιθήκους
ρε , αυτος κανει διάλεξη.!!
*μετα την κατάκτηση του γιουρο… "ο κυριος ρεχαγκελ εκανε μεγαλα λαθη…!!! "
Είμαστε ακόμη στο 27’ και μ’εχει πιάσει πονοκέφαλος απο τον Τσάρτα…μέχρι το τέλος έτσι θα πάει?
Α ο Τσιαρτας είναι; Ε, γι’αυτό έχω μια αναγούλα σ’όλο το ματς. Και είπα κι εγώ ποιός διάλο μπορεί να έχει πεί τόσες παπαριές σε 20 λεπτά…Έπρεπε να ξαναγίνουν τα παιχνίδια λέει…
ΥΓ. Πάντως μας λείπει ένα καλό αριστερό πόδι στην Εθνική…
μπορουσε να παιζει ακομα ο αυδρωτος
Kαι κλααααμα η Αργεντινη :p. Πολυ χαρουμενος που νικαει η Γερμανια. Ανεκαθεν συμπαθεια, παιζει και ωραιο ποδοσφαιρο στο Μουντιαλ μεχρι στιγμης, οποτε μαζι της απο την αρχη του αγωνα. Η Αργεντινη ειναι λιγακι αχωνευτη και φαινεται πως τσουζει πολυ αυτο το 0-1 εως τωρα :p. Γουσταρω τελικο Γερμανια - Ολλανδια!
μαλακίες λέει ο τσιάρτας αλλά ήταν ένα από τα καλύτερα δεκάρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.μακάρι να είχαμε έναν τσιάρτα στην εθνική.
Όσο περνούσε η ώρα άρχιζε επιτέλους να ανεβάζει απόδοση (επιθετικά τουλάχιστον) η Αργεντινή… Για να δούμε. Ζόρικη η Γερμανία ρε γμτ. Ωραίο ματσάκι πάντως ως τώρα.