ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Καλα λες…

Αποδεδειγμενα τεραστιο παλτο με μολις 270 γκολ σ’ ολη του την καριερα.

Α, και τεραστιο παλτο δευτερος σκορερ εθνικης Ουρουγουαης.

ΥΓ.: Δε θα 'θελα να ξαναφορεσει τη φανελα του ΑΡΗ σε καμια περιπτωση, if you know what I mean.

Αν ειδες ο Gyan στο τελος των πεναλτι ηταν ετοιμος/λιποθυμησε.

Και αυριο το ντερμπι.Ειμαι με γερμανια γιατι παιζει καλυτερη μπαλα,και γιατι μου τα χουνε πρηξει ολοι με την αργεντιναρα,τον μεσσι κτλκτλ

ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ…
Έλα μωρή Σελέστε

Στο εξαμηνο που επαιξε εδω και με αυτα που ειδα αυτα τα συμπερασματα εβγαλα

Πολλά μπράβο στην Ουρουγουάη…ταξίζει:):!:

H φαση του 120’ ειναι για top-10 ολων των μουντιαλ…

Πιθανοτατα δεν θα τα παρει η Ουρουγουαη, αλλα πολυ θα γουσταρα

φαντάζεστε τελικός ουρουγουάη - παραγουάη? :lol:

Εκπληξη για εμενα η προκριση της Ολλανδιας… Ειμαι παραδοσιακα Βραζιλια σε ολα τα Μουντιαλ, αν και φετος δεν μου γεμιζε το ματι… Αλλα ειδικα οταν προηγηθηκε δεν περιμενα με τιποτα οτι η Ολλανδια θα κανει τετοια ανατροπη… Μπραβο τους, μπορουν να φτασουν τελικο πλεον… Το Ουρουγουαη- Γκανα δεν το ειδα, αλλα πρεπει να εγινε μαχη. Να δουμε την ματσαρα αυριο, Αργεντινη-Γερμανια… Δυσκολο να κανεις προγνωστικα, θελω Αργεντινη, αλλα ειναι πολυ δυνατη και σοβαρη και η Γερμανια…

Δεν ήταν το καλύτερο ματς του κόσμου, το βραδινό. Από όσους όμως το είδαν, ποιος μπορεί να το ξεχάσει;

Τιμή και δόξα στη μεγάλη Ουρουγουάη. Το ποδόσφαιρο στις ρίζες του…

Άργησα λίγο, αλλά…ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΤΟΥΛΙΠΕΣ!! Πολύ το χάρηκα που περάσανε!

Οι Βραζιλιάνοι όταν δεν τους πάνε όλα πρίμα, όταν δεν προηγούνται εκείνοι, μόνο να γκρινιάζουνε και να διαμαρτύρονται ξέρουν. Κλασσικοί φλώροι δηλαδή.

Το βραδυνό δεν το’δα αλλά είδα τις φάσεις και λυπάμαι που το’χασα…Προτιμούσα Γκάνα μάλλον, αλλά εντάξει!

Θέλω Ολλανδία - Γερμανία τελικό, ή κάτι πολύ κουλό όπως Παραγουάη - Ουρουγουάη!
Σε καμία περίπτωση Αργεντινή πάντως. Η Ισπανία με αφήνει αδιάφορο…

Και κάτι που ξέχασα…

Έχει καεί το σύμπαν. Αποβολή, χαμένο πέναλτι, κλάματα, αναμονή. Διαδικασία των πέναλτι, χαμένα πέναλτι, πας στο τελευταίο πέναλτι, όπου μία ήπειρος περιμένει να δει ομάδα της πρώτη φορά στους 4 και μία χώρα θέλει να ξαναζήσει το όνειρο μετά από σαράντα χρόνια. Κοινώς έχει γίνει της π…άνας.

Κι εσύ ρε αθεόφοβε ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ;;;;

Πόσα κιλά κάτι πρέπει να είσαι;;;;

Προσκυνώ ταπεινά Loco Abreu…

μαγκας???

H προφητεία του Αμπρέου!

http://www.sport24.gr/html/ent/534/ent.372534.asp

ελα μωρη αργεντινα!!καθαρισε σημερα κ παμε για κουπα!!

Πόσα κιλά απ’όλα…

Είδα το διαφημιστικό…απίστευτο…

Χτες πρέπει να ήταν η ωραιότερη μέρα μουντιάλ τουλάχιστον για τις τρεις τελευταίες διοργανώσεις. Και ωραία ακριβώς γιατί είδαμε ματσάρες όπου οι καλύτεροι είναι αυτοί που έχασαν, όμως κανείς δε νιώθει ότι υπήρξε κάποια αδικία.

Ας μη γελιόμαστε, παρά κάποιες κουταμάρες που διάβασα και εδώ, οι Βραζιλιάνοι χτες ήταν πολύ καλύτεροι των Ολλανδών. Αλλά είναι τόσο αλαζόνες που αδικούν τους εαυτούς τους. Οι Ολλανδοί πάλι, παρότι δεν έχουν παίξει ΟΥΤΕ ΕΝΑ καλό ματς στο μουντιάλ, ξαφνικά γιγάντωσαν γιατί ανέτρεψαν σκορ σε ένα ματς που κανείς δεν θα το πίστευε.

Στο δε δεύτερο ματς, η Γκάνα νομίζω ήταν εμφανώς καλύτερη αλλά πλήρωσε την απροσεξία και την αφέλειά της. Ο Σουάρες πρέπει να πήρε την πιο ηρωική κόκκινη που έχω δει ποτέ.

Θα είναι ένας τέλειος ημιτελικός γιατί πρόκειται για δυο ομάδες που με πίστη και πάθος “έφτιαξαν χαρακτήρα” κατά της διάρκεια της διοργάνωσης.

Aυτο ακριβως ειναι ο Abreu.

Ενας μεγαλος παιχτης, ενας μεγαλος σκορερ.

Ακομα κι αν στον ΑΡΗ δεν επαιξε, ακομα κι αν δεν ταιριαζει στο ευρωπαϊκο ποδοσφαιρο, ακομα κι αν δεν μ’ αρεσουν τετοιοι παιχτες, ακομα κι αν το μονο που τον νοιαζει ειναι το γκολ που θα τον κανει τον πρωτο σκορερ στην ιστορια της εθνικης Ουρουγουαης, ακομα κι αν ειναι περιεργος και εγωκεντρικος χαρακτηρας και παει λεγοντας.

Οταν τον ειδα να πηγαινει στη μπαλα, ημουν σιγουρος για δυο πραγματα …οτι θα τη ριξει στο κεντρο (οπως και να σουταρε) και οτι θα το βαλει.

Για μας ηταν μεγαλο κριμα που ειχε εξασφαλισμενη τη θεση στην εθνικη του …αν ο ΑΡΗΣ ηταν γι’ αυτον ο τροπος να παει στο Μουντιαλ, θα βλεπαμε πολυ διαφορετικα πραγματα απο αυτον στην Ελλαδα.

δεν ειδα πρώτο ημιχρονο Βραζιλια-Ολλανδια κ δεν μπορώ να μιλήσω. στο δεύτερο που είδα όμως, είδες κάπου τη βραζιλία εσύ, ή ο δέκτης μου είχε χαλάσει ?

η ολλανδία δεν έπαιξε διαστημικά, αλλά αυτό μειώνει ακόμα περισσότερο τη λίγη βραζιλία που έχασε από μια κανονική ολλανδία, κ κατ εμε καλύτερη

Δεν την είδα αλλά ούτε και την Ολλανδία, έβαλε 2 γκολ απ’ το πουθενά κυρίως γιατί το πίστεψε, όχι γιατί είχε κάποιο οργανωμένο σχέδιο. Από την άλλη οι Βραζιλιάνοι πίστεψαν το εντελώς αντίθετο, ότι όλα είχαν τελειώσει επειδή στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίζουν 3-0.

Ισχύει!
Σε ορισμένες στγμές που φόρτσαραν οι Βραζιλιάνοι, χανόταν η μπάλα.
Αλλά μετά κάαααθονταν! Οι Ολλανδοί ήταν πολύ αγχωμένοι και φαινόταν αυτό.
Κρίμα, γιατί όλοι περιμένουμε από αυτήν την ομάδα να παίξει -επιτέλους- μπάλα.
Ο Σοάρες μεγάλη απώλεια για την Ουρουγουάη.

Το γεγονός πάντως ότι μια από αυτές τις δύο ομάδες θα είναι τελικό, είναι πολύ σημαντικό!
Όχι άλλη Γερμανιία, Ιταλία, Βραζιλία, Γαλλία!

συμφωνώ και εγώ.στο 2ο ημίχρονο που είδα δεν φάνηκε η βραζιλία.

είναι μεγάλη δουλειά πάντως να γυρνάς ένα μάτς με αντίπαλο την βραζιλία.