Ναι ρε το βαλε αυτή τη φορά!
edit ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕΕΕ
Ναι ρε το βαλε αυτή τη φορά!
edit ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕΕΕ
μερικοι δεν ξερουν να χτυπαν πέναλτι…
προδίδουν που θα τα σουτάρουν…
ο αλλος το εσκαψε.!!!
ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ!
κριμα.μου αρεσε παρα πολυ η ουρουγουαη σαν ομαδα,αλλα σημερα με κερδισαν και εμενα οι γκανεζοι.
Ε. Η Γκάνα πέταξε τη νίκη, έδειξε οτι μπορούσε, αλλά…
Πράγματι ο Σουάρες πέρασε ουσιαστικά την ομάδα του, αλλά στον ημιτελικό δεν θα παίξει και είναι πλήγμα για την Ουρουγουάη. Μετά από τέτοια πρόκριση, λίγη σημασία έχει βέβαια αυτό.
πανε οι βουβουζελες… σιωπησαν…
:bye::bye:
ο σουαρες ηρωας ε?
τους λυπαμαι τους γκανεζους…και γενικα θα επαιρνε χαρα και η χωρα, εβαλαν γιγαντοοθονες οπου ειχε ρευμα κτλ
κριμα
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Και τωρα,η κουπα.
ειδατε,δε χρειαζεται να παιζει η βραζιλια η αργεντινη για να γινονται ματσαρες…και αυτο σημερα ηταν οντως ματσαρα!δεν εχει σημασια ποια περασε,οποια και να περνουσε το αξιζε…και επιτελους,ειδαμε λιγο μπαλα απο αφρικανικη ομαδα!
Aυτα ειναι ματς !
Αψογοι οι Ουρουγουανοι στα πεναλτυ,απωλεια ο Σουαρεζ,αψογος ο Μουσλερα (επεσε σωστα και
στα 4 πεναλτυ).
Παρα πολυ καλοι οι Γκανεζοι προς το τελος του ματς και στην παραταση.
Κακοι ομως στα πεναλτυ και το πληρωσαν.
Ματσαρα !
Moνο παραταση προλαβα και ειδα αλλα μου ηταν αρκετο. Συγκινησεις η μια μετα την αλλη και οπως ειπαν και αλλα παιδια, καταλαβαινεις γιατι αυτο το αθλημα ειναι πανω απο τα υπολοιπα. Δεν ημουν με κανεναν, χαρηκα μπαλιτσα οσο ειδα ομως!
'Ασχετο. Tool έπαιξε τώρα στη διαφήμιση μιας εκπομπής στη νετ?
Σουάρεζ κύριοι, ΠΡΟ στο σκοράρισμα ΠΡΟ και στο τέρμα! 8)
edit: σχόλιο από φίλο στο facebook:
“otan o anthrwpos exei paiksei Elliniko prwtathlima de fovatai tipota… ekei pou oi alloi tremoun, aytos kanei to ypodeigmatiko plase!!..aaaaainte mwre Loco Abreu!!! trelane mas!”
χααχαχ μεγάλη αλήθεια
παντως αν δεν υποστηρίζεις καμία απο τις δυο ομαδες και δεν εχει παιξει και στοίχημα , οταν σου κατσει καλο ματς το χαίρεσαι παραπανω.!
πολυ κριμα ρε γαμωτο… αλλα ετσι ειναι η μπαλα…
μακαρι τα υπολοιπα ματς να ειναι τετοια θριλερ…
μεγαλος παιχτης ο ασαμοα, χανει πεναλτυ στο 120, ριχνει το πρωτο κ τοστελνει στο γαμα… θελει @@ για να σουταρεις εκει…
Πωπω Παναήαμ. ΤΡΟΜΕΡΟ ματς. Ειδικά στο τέλος της παράτασης μου χε σηκωθεί η τρίχα κάγκελο. Στα πέναλτι βέβαια ήμουν λίγο πιο κουλ. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι το περίμενα, αλλά τώρα σιγά μην απέκλειε αφρικάνικη ομάδα λατινοαμερικάνικη!
Πάντως όσο κι αν πάω τους Ουρουγουανούς, στο τέλος τους λυπήθηκε η ψυχή μου τους Γκανέζους. Ρε προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου στη θέση τους, να είμαι 2-3 εκατοστά μακριά από το να παίξω ημιτελικό Μουντιάλ (γιατί αυτό έγινε), να παίρνω τον πούλο τελικά για 2-3 εκατοστά, και κλαίω ο ίδιος.
Όου γιες. Eulogy!
Φίξντ. Πάντως αυτή η ομάδα κρίμα που έχασε όπως έχασε, νεανική, με ταλέντο και μέλλον.
Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά. Η Ουρουγουάη δικαιούται που έχει φτάσει εδώ, θα πουλήσει πολύ άσχημα το τομάρι της. Με βάση τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της, αν το μουντιάλ ήταν πρωτάθλημα, θα έπρεπε να το χε σηκώσει ήδη. Εμένα πάντως μου χει κλέψει την καρδιά. Uruguay is the new Argentina! 8)
Πάμε για σούπερ ημιτελικούς, ότι κι αν γίνει αύριο.
Πολύ απλά τα πράγματα, αν η Αργεντινή βγάλει το Βερόν και παίξει με δύο αμυντικά χαφ, θα περάσει τη Γερμανία. Αλλά επειδή χωρίς Βερόν δε γίνεται, δύσκολο το ματς. Πάντως ψυχολογικά με αποκλεισμένη τη Βραζιλία, θα έχουν ένα λόγο για να το βλέπουν σαν την ευκαιρία τους. Χώρια που υπάρχει το προηγούμενο με τη Γερμανία από το 06, αν νομίζετε πως αυτό δε θα παίξει ρόλο, μάλλον δεν ξέρετε την Αργεντινή.
Επίσης, βλέπω την Ισπανία να δυσκολεύεται ιδιαίτερα με Παραγουάη, που επίσης είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Δε λέω πως δε θα περάσει, αλλά μπορεί και να χει δυσκολίες. Αυτοί παίζουν και κόντρα στην παράδοση που λέει πως ομάδα που έχασε το πρώτο ματς δεν έχει πάει αήτηττη τελικό. Για να δούμε.
Πω στεναχωρεθηκα για τη γκανα
Εκαναν καλο ματς
Πως το εχασε το πεναλτυ ο αλλος στο 120 ρε
Και ο 3ος εκτελεστης της γκανας ηταν απο τους χειροτερους που εχω δει εβερ
90% των παιχτων που παιρνουν 2 βηματα φορα χανουν τελικα το πεναλτυ ποτε θα το καταλαβουν #-o
Στο πεναλτυ στο τελος της παρατασης ο σουαρεζ ισως θα μπορουσε να αποκρουσει τη μπαλα και με το κεφαλι και να μην αποβληθει αλλα τετοια ωρα ο εγκεφαλος δεν σκεφτεται
Τραγικο να δινει προκριση για ημιτελικη φαση μουντιαλ ενα αποδεδειγμενα τεραστιο παλτο που ουτε στην ελλαδα δεν μπορεσε να παιξει #-o