Δίκιο έχεις dude. Και ειδικά με τους παίχτες που έχει μπροστά, θα μπορούσε να παίζει και από τις άκρες και κάθετα και όπως θες. Επίσης, αντί να γκρινιάζουν, όταν η μπάλα πηγαίνει στο Μέσι και πάνε 4 κοντά του, να υπάρχει κίνηση από τους υπολοίπους για να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους.
Πάντως αύριο είναι το πρώτο πραγματικά μεγάλο ματς για την Αργεντινή και ελπίζω να έχουν φυλάξει τον καλύτερο εαυτό τους για το φινάλε του τουρνουά.
Iσχυει αυτό. Αν η αργεντινή έπαιζε και με τους άλλους παίκτες, το βάρος θα πήγαινε και σε αυτούς, και ο μεσι θα ειχε μεγαλύτερες ελευθεριες. Τωρα ολοι παιζουν για το μεσι και ο μεσι απολυτα λογικα δε παιζει
αυριο τετοια ωρα θα γελαμε με τον αποκλεισμο της αργεντινης
αντε γιατι αν αξιζε μια να αποκλειστει η βραζιλια , η αργεντινη αξιζει 100
αλλα οσοι φορανε φανελες μεσι εδω μεσα λενε μονο την μιση αληθεια (βραζιλια αλαζονικη αποψε) που τους συμφερει
τελικος ας ειναι ολλανδια -γερμανια κ ας νικησει ο καλυτερος
[SIZE=“5”]σκιστους την σουφρα αυριο ρε οζιλ οπως μονο οι οθωμανοι ξερετε [/SIZE]
Φίλε αν δεις τα ποστ μου, θα δεις ότι έχω κάνει κριτική και στον τρόπο που παίζει η Αργεντινή και έχω επισημάνει και τα αδύνατα σημεία της. Αλλά το αν αξίζει να αποκλειστεί, άστο να φανεί αύριο. Και μην την συγκρίνεις με την Βραζιλία, που νίκησε με το ζόρι κοτζάμ Βόρειο Κορέα, δεν νίκησε την Πορτογαλία και στο πρώτο πραγματικά δύσκολο ματς, τον ήπιε αλύγιστο από την Ολλανδία, με ανατροπή μάλιστα.
Και γενικά μη μου συγκρίνεις αυτόυς τους μεηνστρημ σφουγκοκολάριους με την Αργεντινή. Είναι κάτι περισσότερο από την μπάλα. Ακόμη κι αν φάμε 6 αύριο.
δεν εκνευριζεσαι με τπτ παναθεμα σε 
νταξ κλαιν οποιος κ να περασει αρκει να περασει δικαια κ αξιοκρατικα
παντως αργεντινη κ αυτη στο μουντιαλ ειναι ψιλοχαλια
παμε ρε ομαδαρα!
δε χανονται αυτα ρε!!!

Προφανώς ο Λαμ μου ξέφυγε 
Τον Λαμ τον παρακολουθώ εδώ και χρόνια (ήταν απ’τα πουλέν μου στο μάνατζερ, εποχές 03-04). Είναι πράγματι ο καλύτερος Ευρωπαίος τώρα σε αυτή τη θέση. Και καλά θα κάνει να αφήσει τη Μπάγερν όπου χαραμίζεται κάποια στιγμή και να’ρθει στη Γιουνάιτεντ :p:lol:
Ωραία η Γκάνα πάντως. Μια χαρά το ΚΑΡΦΩΣΕ ο τυπάς
αν δεν ειχε ελλειψεις δεν θα τον ξεκινουσε βασικο… αυτος ο παιχταρας καθεται στον παγκο στη γκανα, τι να πω…
O Lahm ειναι απο τους καλυτερους δεξιους μπακ που εχω δει να παιζουν.Οχι μονο τωρα.
Ευτυχως που δεν ποσταρα στο ημιχρονο γιατι αργησα και με πεταξε.
Kακη Ολλανδια στο πρωτο παρα πολυ καλη στο δευτερο.
Οταν ανεβηκε και ο Φαν ντερ Βιλ ηταν αλλη ομαδα απο δεξια.
Γενικα ομως δεν με επεισε αν και σαφως δικαιουταν την προκριση.
Eλεος με τις αντεπιθεσεις ε ! 4-5 γκολ μπορουσαν να βαλουν.
Παμε για τελικο μωρη ομαδα !
Ο Καουτ/Καητ ειναι απο τους καλυτερους παιχτες του τουρνουα.
Παντα στο 100% παιζει.Μην ξεχναμε οτι ο ανθρωπος ειναι σεντερ φορ.
Η Βραζιλια χαρηκα που αποκλειστηκε γιατι δεν μπορει η Βραζιλια να εχει ως καλυτερη
της γραμμη την αμυνα.Αδιανοητο.
Το ειχα ξαναγραψει.Πολλα νευρα οι Βραζιλιανοι.Και οι Αργεντινοι.
Ωραιο γκολ η Γκανα αν και φταιει και ο τερμας.Ανωτερη για 30’ η Ουρουγουαη πολυ
καλυτερη μετα η Γκανα.
φιλε,καλοφαγωτα!!!:D:D
Πέναλτι στο 120…!! χυνω.!
ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΡΙΑΡΙ…!!!
Μάλλον πάμε για πέναλτι. Και θα έχουν ίσως ένα μικρό προβάδισμα εκεί οι Ουρουγουανοί (όσο μπορεί να υπάρχει προβάδισμα σε τέτοια διαδικασία), καθώς φαίνονται πιο cool blood.
ΩΠ! ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ! ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΣΟΥΑΡΕΣ!
ΩΩΩΩ! ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΕ!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ!!! ΣΤΟ 120’!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι γινεται ρε ? 
8O Τι είναι αυτά που βλέπουνε τα μάτια μας.
ΥΓ - Υποστήριζα Ουρουγουάη στην αρχή, αλλά τώρα πια Γκάνα. Το αξίζει.
το καλυτερο ματς στο φετινο μουντιαλ.απλα αυτο!μονο στο ποδοσφαιρο υπαρχει τοσο γρηγορη εναλλαγη συναισθηματων
8O8O8O8O8O8O8O8O8O
Ημαρτον Τζεσους!!!
Ψηλα την κεφαλα και παμε γερα ρεεεεεεεε!

τι ζουμε ρεεεεε!!! 
δικαιωθηκε ο σουαρεζ… το χασε ο αλλος και πανε στα πεναλτυ. τωρα ολα ειναι θεμα τυχης. μεγφαλο ματς το αποψινο. απο τα καλυτερα της διοργανωσης.
κολαση 8O8O8O8O
ελα μωρη ουρουγουαη πετα εξω τους γκανεζους γαμψ τις βουζουβελες σας ρε αφρικανοι !!!
η μπαλα ειχε περασει την γραμμη στο χερι του σουαρεζ η μου φανηκε ετσι εμενα ?
Πράγματι γίνανε τόσα πολλά στο 120’. Πέναλτι, αποβολή, χαμένο πέναλτι και πανιγυρισμοί από τον Σουάρεζ που λειτουργώντας ως κίπερ έστειλε ουσιαστικά την ομάδα του στα πέναλτι, αφού μεσολάβησε ένα πέναλτι! Ε, είναι αυτό που τόσο τετριμμένα λέμε, αλλά πράγματι ισχύει: η ομορφιά του ποδοσφαίρου.
Και γενικά ήταν ένα ωραίο ματς, με μπάλα πάνω κάτω και ρυθμό, αλλά αυτό που έγινε σε σασπένς, δύσκολα θα βρει αντίπαλο.
πραγματικα απο τα πιο αγχωδη ματς που εχω δει εβερ…ουτε κινουμενα σχεδια/φιλμ να ηταν