Έκανε πλάκα η Γερμανία μάγκες σε αυτό το μάτς για άλλη μια φορά υποκλίθηκε η υφήλιος στην ομάδα του Λέβ…
Τρομερός ο Οζίλ μάγκες και για μένα είναι το αστέρι του Μουντιάλ μαζί με τον πραγματικό diego(εννοώ τον forlan)
Περιμένω τελικό Ουρουγάη με Γερμανία γιατί απλά και οι 2 ομάδες μου έχουν δείξει ότι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή…
ΥΓ
Πάντως και να περάσει η Ισπανία δεν ξέρω αν μπορεί να σταματήσει την Γερμανία…
Λοιπον σημερα με χαροποιησε ιδιαιτερα που παιξαν καλη αμυνα
Πειτε ο,τι θελετε για ντιεγκους και το κακο συναπαντημα, αλλα αυτοι οι παικτες που εχει ειναι οι καλυτεροι στον κοσμο στον τομεα της τεχνικης, οποτε ειναι μεγαλο θεμα να μη δεχτεις ουτε ενα γκολ.
Η αληθεια ειναι πως ξεκινησε πολυ δυνατα η γερμανια με τους ωραιους συνδυασμους που ειδαμε στα προηγουμενα παιχνιδια, καπου ειχε το κλασικο κενο σημειο απο το 35 μεχρι το 50 (το οποιο πλεον πιστευω ειναι ηθελημενο, καθως δεν μπορουν να τρεχουν επι 90 λεπτα) και μετα καταιγισμος γκολ στο τελος.
Παντως δεν μου αρεσαν σε πολυ μεγαλο μερος του παιχνιδιου, δεν τους εβγαιναν καθολου οι πασες, ασχημα κοντρολ και ενας κακος οζιλ. Θα μπορουσαν να βγαλουν 3 αντεπιθεσεις τουλαχιστον.
Το ματς σημερα το κρατησε η αμυνα. Η οποια αμυνα αν κρατησει 0 και με ισπανια περναμε, καθως μπροστα δεν υπαρχει προβλημα. Ο παραγοντας Χ της γερμανιας για την κατακτηση του μουντιαλ ειναι η αμυνα (που σημερα ολοι μποατενγκ, λαμ, μερτεζακερ και φριντριχ εκανα απιστευτο ματς…ειδικα ο λαμ μπροστα -πισω, δειχνει πως ειναι μαζι με μαικον το καλυτερο δεξι μπακ στον κοσμο).
Τα χαφ μας πλεον με σβαινι-κεντιρα παιζουν τη μπαλα, κοβουν, σκοραρουν, πατανε περιοχη και γενικα κανουν και καφεδες.
Ο μιουλερ κλασικα εκανε κινησεις εκτος μπαλας για σεμιναριο, οπως και ο κλοζε (που και αυτος ειχε παντα καλες κινησεις, αλλα τωρα το εκμεταλλευται η ομαδα).
Με κουφανε ο λεβ παντως οταν εβαλε εναν εντελως επιθετικο μπακ (γιανσεν)και ενα καθαρο επιτελικο(κροος) στη θεση του κεντιρα στη θεση πιο αμυντικων παικτων και δειχνει τη νοοτροπια της γερμανιας.
Παντως η ομαδα με τα τρεξιματα που κανει επιθεση με ολους, αμυνα με ολους, αστραπιαιες αντεπιθεσεις, πασιγκ γκειμ, αλλαγες θεσεων και κεντρικα μπακ (βλεπε φριντριχ) που πατανε αντιπαλη περιοχη ακομα και σε περιπτωσεις που δεν ειναι στημενη μπαλα, τολμω να πω πως παιζει total football 2.0 (2010 edition).
Μπραβο Λεβ, αυτο μονο, 4 γκολακια στα 2 μεγαλυτερα φαβορι του μουντιαλ (δειτε το πολ πανω σας).
Γιατι αδικειται οταν λεμε πως ολοι ειναι χαλια και η γερμανια κερδιζει λογω της κακης αποδοσης των αλλων. Παιζει και η γερμανια μπαλα ρε παιδες.
Πολυ δυσκολο το ματς με ισπανια, μιουλερ τιμωρημενος, δεν ξερω δεν το βλεπω να περναει η γερμανια, αλλα θα το παλεψει παλι.
Ε αυτη η υπερβαση ομως τη καναν τωρα με το Μεσσι στα ντουζενια του και σαφως και εκανε τη διαφορα αρνητικα.Ποσοι ειχαν Μεσσι στα χερια τους στα 22 του(το καλο ειναι οτι εχει αλλα 2 Μουντιαλ να κανει κατι καλυτερο με το εθνοσημο),ποσοι δε θα παιρναν καλυτερο Αργεντινο μπακ-χαφ και καλυτερο κοφτη(με φρεσκο CL μποθ οφ δεμ)και ποσοι θα βαζαν Βερον βασικο εστω και για ενα δευτερολεπτο χωρις να ναι πρωταπριλια η 93ο λεπτο?Ο Ρικελμε στα τελευταια με την Εθνικη μπροστα του εμοιαζε υπερδραστηριος και σπριντερ.Kαι βεβαια ζησαμε για να δουμε να παιζουν περισσοτερο(τι “περισσοτερο” δηλαδη,λες και ειδαμε κανα “rotation”)Ντι Μαρια και Ιγκουαιν αντι για Αγκουερο και Μιλιτο(σνομπαρει CL γενικα ο Ντιεγκο),χωρια που πηρε παικτη επειδη τον ειδε στον υπνο του.Αυτα δε λεγονται προπονητικα “κολληματακια”,εγκληματα ειναι.Μεσα στο ματς ουτε λογος για να διορθωσει κατι και εννοειται οτι δεν ειδαμε οτιδηποτε οργανωμενο,καλα αυτο το τελευταιο το περιμεναμε,δε μπορω να πω.Ακομα κι ετσι αν δικαιωνοταν για τις περιεργες επιλογες,προφανως και θα καναμε μοκο,αλλα στο πρωτο σοβαρο ματς μας κερασαν Λουκανικο.Διαχωρισμος παικτη-προπονητη αλλιως οι γαβροι δε θα πρεπε να λεμε κακα λογια για Ζικο ξερω γω.
ο γράκχος έχει δικιο για το παρελθον της αργετινής, αλλά άδικο για το παρόν. πλέον θες κ προπονητη για να πας κάπου. δύσκολα ομάδες χωρίς προπονητή προχωράνε πολύ
Ενδεχομενως η φετινη ομαδα να εχει καλυτερους ποδοσφαιριστες απο εκεινη που σηκωσε το κυπελλο το 1986. Εξαιρειται ο Μαραντονα και μην πει κανεις οτι αντιστοιχα η φετινη εχει τον Μεσι γιατι θα μου δωσει τροφη για γελιο…
Λειπει ομως η αλητεια, η μαγκια, οι σεσημασμενες φατσες. Εχει “φλωροποιηθει” πληρως η Αργεντινη
Νταξ,αξυριστε κουστουμαρισμενε βαλε τωρα το Χερι του Θεου εκει που ξερεις και τραβα μια γερη παχια:D
Πω πω,πως μπορει ενα Μουντιαλ να απομυθοποιηση εναν ανθρωπο…
Κατα τ’ αλλα,τεζα και τα 2 τα γατια της Λατινικης Αμερικης,παμε γερα ρε Σελεστε!!!
[SIZE=“5”]edit: ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΤΑΠΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.[/SIZE]
τι ακριβώς συγκρίνεις ρε άνθρωπε? εκείνος ο μαραντόνα δλδ πιστεύεις ότι αν έπαιζε σήμερα μέσα, θα έκανε ό,τι έκανε τότε? έχει αλλάξει ελαφρώς (λολ) το ποδόσφαιρο, πάρτε το χαμπάρι. σχεδόν διαφορετικό άθλημα ήταν πριν 25 χρόνια…
Ηθελα Αργεντινη, αλλα το’χα πει πως η Γερμανια ειναι δυνατη και πιο σοβαρη… Ειχε τον ελεγχο του αγωνα και εβαλε 4 στην Αργεντινη, παρα το γεγονος πως σε θεμα τεχνικης καταρτισης υστερει… Με βαση την εικονα του ματς της αξιζε να περασει… Στο βραδινο ματς βλεπω Ισπανια…
Ήμαρτον, πρέπει να είμαστε οι μοναδικοί “ποδοσφαιρόφιλοι” που προσπαθούμε να ισοπεδώσουμε (ή να αποθεώσουμε) τα πάντα βασιζόμενοι σε αφελέστατες αφετηρίες.
Μάλλον στην Βραζιλία, στην Ιταλία και την Γερμανία θα τα δίναμε…
Προφανώς και δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον επειδή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Τον κατηγορείς όμως που δέχθηκε να κάνει τον χαβαλέ του στον πάγκο της Αργεντινής (γιατι μεταξύ μας αυτό έκανε, μια καλή ατραξιόν ήταν, τιποτα παραπάνω). Κατά τα άλλα αυτοί οι μαφιόζοι με τα σακάκια που καθόντουσαν διπλα του και του έλεγαν τι αλλαγές να κάνει και πως να τις κάνει κτλ μάλλον είναι πιο υπόλογοι από τον ίδιο τον Μαραντόνα που απλά ήταν εκει για να είναι. Και μάλλον είναι και αυτοί που φταίνει για τον αποκλεισμό των Καμπιάσο και Ζανέτι, οι οποίοι νομίζω πως σήμερα φάνηκε πόσο πολύ λείπουν.
Κατά τα άλλα:
Η Γερμανία παίζει ανέλπιστα μεγάλη μπάλα. Μιλάμε για μπάλα, έτσι; Αν αυτή η απάτη που λέγεται “σελεσάο” έκανε τα μισά πράγματα μέσα στο γήπεδο από αυτά που κάνει η Γερμανία θα μας είχαν ζαλίσει τωρα. Θέλω Ολλανδία επειδή ιστορικά αξίζει μια κούπα αλλά έτσι όπως βλέπω την Γερμανία μοιάζει ακοντράριστη. Εκτός και αν σε έναν ενδεχόμενο τελικό με Ολλανδία της βγει η κούραση από τα τρία πολύ δυνατά παιχνίδια μετά τους ομίλους (γιατι αν πάει τελικό θα έχει αποκλείσει Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, ε…). Θα δούμε, εγώ δεν έχω ξεγράψει ούτε την Ισπανία ακόμα, θα δουμε μεγάλους ημιτελικούς πάντως. Αφού πήρε τον πουλο και η Βραζιλία το Μουντιάλ είναι όμορφο…
παντως αν επαιζε το μπραζιλ η η αργεντινη την μπαλα που παιξαν οι γερμανοι θα μας ειχαν ζαλισει τα ουμπαλα ολοι…τι να το κανεις, αμα δεν εχεις παιχτες της ΡΕΑΛ δεν αξιζεις