Δεν καταλαβαίνω, είμαι βλάκας και νομίζω ότι μια χαρά αποθεώνεται το ποδόσφαιρο της Γερμανίας. Επίσης είμαι πιο βλάκας και νομίζω ότι η Βραζιλία ήταν καλύτερη απ την Ολλανδία και αποκλείστηκε άδικα και ότι ο Μέσι παραμένει ο καλύτερος του κόσμου αλλά αυτά δεν πάνε σε σένα.
ο κρισπ δεν ειναι βλακας, αλλα ειναι γνωστο πως στα αθλητικα εχει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. απλά ακόμα δεν την ξέρουν οι υπολοιποι. θα την δουν ομως :lol: :lol: :lol:
Κατα την γνωμη μου δεν ηταν οφσαιντ το γκολ της Γερμανιας. Ο Μεσι οντως ειναι μακραν ο καλυτερος παικτης στον πλανητη αυτη την στιγμη, αλλα στα ματς του Μουντιαλ δεν επιασε την αποδοση που πιανει με την Μπαρτσα… Τελικο λογικα Ολλανδια και Γερμανια βλεπω και πιστευω οτι θα το παρει η Γερμανια… Δεν την παω, αλλα αν περασει την Ισπανια (αν νικησει σημερα) δυσκολα το χανει… Θα ειναι ματσαρα το Γερμανια-Ισπανια αν κατσει…
Καλα οντως,εκει με την κλιση του σωματος ητανε για σοδομισμο.Απορω τι τον φωναζουν,μεχρι να τελειωσει μια φραση εχω χτυπησει φραπε και εχω κανει 2 τσιγαρα,τρεις φασεις αλλαζαν μεχρι να πει την καθε παπαρια που ηθελε,ημαρτον
Εδώ εκείνος ο Πασαρέλα το '98 δεν είχε πάρει στη Γαλλία τον ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΡΕΝΤΟΝΤΟ επειδή ήταν φίλος του Ντιεγκίτο. Τί συζητάμε τώρα;
Αυτό ήταν που προσπαθούσα να πω προηγουμένως. Ότι σε όσα Μουντιάλ έχω δει την Αργεντινή πάντα τα κάνει μαντάρα με μεγάλο, τεράστιο μερίδιο ευθύνης να φέρει ο εκάστοτε προπονητής της με τραγικές επιλογές/εγκλήματα όπως λέτε κι εσείς. Ναι, τώρα είχαν και Μέσσι. Τον οποίο αν θυμάστε ο τραγικότατος Πέκερμαν δεν είχε χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου πριν από 4 χρόνια στη Γερμανία. Προσωπικά πιθανολογώ ότι ένα από τα κύρια πράγματα που είχε στο μυαλό του ο Ντιέγκο απ’ όταν ανέλαβε ήταν να μην επαναλάβει το ίδιο λάθος και να αξιοποιήσει ακριβώς αυτό το μεγάλο όπλο της Αργεντινής. Προσπάθησε να το κάνει με όσες γνώσεις έχει αλλά η καταφανής υστέρησή του σ’ αυτό τον τομέα και εν γένει η απειρία του τον πρόδωσε διότι παρουσίασε μια ομάδα εντελώς προβλέψιμη και στατική. Έφτασε δηλαδή στο άλλο άκρο: για να μην την πατήσει όπως ο Πέκερμαν που δεν αξιοποίησε καθόλου το Μέσσι, να βασίσει τα πάντα σ’ εκείνον και να κάψει την ομάδα.
Επιμένω όμως: το παρελθόν της Αργεντινής δε δικαιολογεί να σταυρώνει κανείς τον Μαραντόνα για αυτή την εικόνα. Είναι απλά ένας θλιβερός κρίκος σε μια πορεία που μετράει μόνο άθλιες διαχειρίσεις εξαιρετικού υλικού. Εγώ μεγάλωσα όπως και πολλοί άλλοι με τον θρύλο της Αργεντινής του Μαραντόνα, αλλά όσο είμαι αρκετά μεγάλος για να βλέπω μπάλα, η ίδια ιστορία: μια ζωή, σε κάθε διοργάνωση, η Αργεντινή κατεβάζει μεγάλους παικταράδες, απ’ τους καλύτερους στον κόσμο, θεωρείται φαβορί κτλ. κτλ. και στο τέλος τί; Φτάνει το πολύ μέχρι τους “8” και όλοι λένε “πάαααλι η Αργεντινή δεν πέτυχε αυτά που μπορούσε”. Γι’ αυτό και η αναφορά στην καταδίκη αυτής της ομάδας να μην έχει ποτέ μια καθοδήγηση απ’ τον πάγκο εφάμιλλη της ποιότητάς της σε υλικό, σε παίκτες.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό, γι’ αυτό το χόντρυνα προηγουμένως και τώρα το συνεχίζω, και όσοι έχουν προλάβει τις διοργανώσεις του ‘86 και του ‘90 και ξέρουν καλύτερα ας με διαφωτίσουν: σ’ εκείνες τις διοργανώσεις, όπου η Αργεντινή έφτασε και τις δυο φορές στον τελικό και πήρε τον ένα, υπήρχε ΜΕΓΑΛΟΣ προπονητής στον πάγκο ή αυτή η παραμονή στην κορυφή οφείλεται κατά 90% (τουλάχιστον) στην προσωπικότητα και τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή Μαραντόνα; Αν ισχύει το δεύτερο, όπως έχω καταλάβει, όπως έχω μάθει να πιστεύω εγώ προσωπικά, τότε το συμπέρασμα είναι ότι αυτή η χώρα οφείλει το μύθο της, το “όνομά” της στο διεθνές ποδόσφαιρο, σ’ αυτόν τον ένα ποδοσφαιριστή που λέγεται Ντιέγκο Μαραντόνα. Inb4 υπόθεση/να χαμε να λέγαμε, αλλά αν για κάποιον λόγο δεν είχε εμφανιστεί αυτός, η Αργεντινή θα ήταν στις συνειδήσεις των ποδοσφαιρόφιλων η ομάδα που πήρε ένα Μουντιάλ όταν το διοργάνωσε, όταν τότε είχε στρατιωτική δικτατορία που παρενέβη απροκάλυπτα στη διοργάνωση και είχαν ΤΑ όργια, είχε σφαχτεί η μεγάλη Ολλανδία και όλα αυτά τα γνωστά.
Με άλλα λόγια, σήμερα κατηγορούμε τον Ντιέγκο γιατί δεν κατάφερε να αναστρέψει τη “μοίρα” της Αργεντινής να έχει πάντα υλικό για κούπα αλλά με την πορεία της να μη δικαιώνει ποτέ μια φήμη που όμως ΑΥΤΟΣ δημιούργησε. Αυτό είναι που με ενοχλεί.
λιγότερο ουσιαστική Ισπανία ever
τρίπλες, σέντρες και πάσες απλά και μόνο για να γίνουν, χωρίς καμία δημιουργικότητα, ε ουρτ πια με τους καλοπληρωμένους σκατόφλωρους
Ολλανδιάρα επειδή ήμασταν πάντα, και Γερμανιάρα επειδή φέτος έχει ΑΡΧΙΔΙΑ. και μακάρι να το καρφώσει η Παραγουάη, θα κάνω πάρτυ.