ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Πω, ναι ρε, Σταμ ! Μεγιστη παραλειψη. :bow:
Σιγουρα ενα απο τα 2-3 καλυτερα σεντερ μπακ του κοσμου τα χρονια που ηταν στην καταλληλη ηλικια. :bow:

και οι αφοι ντεμπουρ ηταν γαμω τα παιχτακια αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν στην εθνικη ολλανδιας

εντάξει ρε συ razor

Φυσικά ήταν… Ακόμα θυμάμαι το στοίχημα που είχα χάσει στο Ευρωπαικό του 2000 που ο ένας (δε θυμάμαι αν ήταν ο Ντε Μπουρ ή ο Ντε Μπερ :stuck_out_tongue: ) έκλεινε το μάτι στον Τόλντο και αποκλείστηκε η Ολλάνδία στα πέναλτυ…[-X

καλα κανω και δεν παιζω ποτε στοιχημα:)

Θα 'χε πλακα να το παρει η Ολλανδια απο τη Γερμανια παντως.

Το 1974 μια απο τις καλυτερες ομαδες εβερ εχασε (λογω αλαζονειας ισως) απο τη Γερμανια.

Φετος θα μπορουσε να γινει το αντιθετο.

Αν και οι Γερμανοι δυσκολο να φερθουν αλαζονικα, ποσο μαλλον οταν ξερουν οτι δεν ειναι υπερομαδα παροτι παιζουν την καλυτερη μπαλα στο τουρνουα.

δεν προλαβες το euro του 88 οπου γινοταν στην γερμανια και με 2-1 στα ημιτελικα περασαν οι ορανιε στον τελικο… βαν μπαστεν ειχε δωσει ρεσιταλ παλι… :slight_smile:
σημερα θελω ολλανδια και αυριο ισπανια… :smiley:

Ε, μωρέ, ξέρεις πως είναι τώρα… Συμμαχίες, ειρωνίες, περίεργες γραφές… και το πιο εκνευριστικό: να βγάζουν τα πάθη τους εδώ και στη συνέχεια να απαξιώνουν το “εδώ” με το “ένα φόρουμ είναι μόνο”…

Μπα, δεν τα μπορώ αυτά…

Τα αποσιωπητικά είναι φετίχ…

11άδα Ολλανδίας: Van der Sar, Reiziger, F. De Boer, Stam, Bogarde, R. De Boer, Cocu, Davids, Overmars, Bergkamp, Kluivert… Seedorf πρώτη αλλαγή, Zenden δεύτερη…

Πώς να χάσεις στο FIFA με αυτούς;

Ξέρω ότι είναι δύσκολο, έως αδύνατο.

Ο δρόμος είναι δύσβατος και ανηφορικός.

Ο αντίπαλος ισχυρός και πλήρης.

Τα ωραία κάποτε (:wink: τελειώνουν.

Αλλά…

[SIZE=“4”][SIZE=“6”]ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ[/SIZE][/SIZE]ΗΗΗΗ

Ναι, αλλα αλλο το Παγκοσμιο ρε αδερφακι.

Παρα τη συμπαθεια μου για την Ολλανδια βεβαια,

Vamos Uruguay!!!

σορι, αλλα πριν τοφ ετινο πρεπει να γυρισουμε το χρονο πολυ πισω για να δουμε κατι καλο απο ουρουγουαη. ειπαμε καλη ειναι φετος, αλλα αλλο το 30 και το 50.
ενταξει αν θυμαμαι καλα ειχε παει και στους 4 το 74.

Ο Paul το χταποδι μιλησε :stuck_out_tongue:

μαζι με

μια χαρα θα ειναι

Επέλεξε Ισπανία το χταπόδι!

Πάνω από το κουτί της Ισπανίας έκατσε ο Πολ, το χταπόδι που μέχρι στιγμής έχει πέσει «μέσα» σε όλες τις προβλέψεις που αφορούν τα αποτελέσματα των αγώνων της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ.

μα το θεο αμα βγει κ τωρα σωστο , παω το απαγαγω κ ανοιγω λογαριασμο στο betfair

:lol::lol::lol::lol::lol:

παρτο και σε κανα καζινο.σιγουρα θα φερει τυχη:lol::lol:

Αν ηθελε να πει πως θα ερθει X το ματσακι τι θα εκανε? Θα καθοταν στην μεση? [-X :stuck_out_tongue:

Ωραία λάτιν τελικός Ισπανία-Ουρουγουάη…

Εκεί θα γίνει πανικός…

εμενα μου φαινεται οτι θα το μαγειρεψουνε
κρασατο
αυτοι που θα χασουν
γιατι τελικο θα πανε οι γερμανοι8)

ολοι με ουρουγουαη σημερα ετσι?
αντε και με την νικη…

Και εγω Ουρουγουαη θελω, αλλα θεωρω οτι η Ολλανδια ειναι το φαβορι και εχει περισσοτερες πιθανοτητες να περασει… Μακαρι να γινει το αντιθετο και να περασουν οι λατινοι…