Συγχωρεμένος σύντεκνε, αν και εσύ ξέρεις από τιτανοτεράστια ποστ, καλύτερα από τον καθένα.
Τελικά, είσαι με την ΜΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ή όχι;
Για κοίτα καλύτερα… 
Ε, ναι τώρα το είδα καλύτερα! Είμαστε και πάλι από την ίδια μεριά!
Εννοείται. 8)
Μεγάλη χαρά το ‘97 με την κατάκτηση της ευρωκούπας, όπως και το 2002 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και μεγάλη απογοήτευση την ίδια χρονιά με την ήττα στον τελικό του UEFA από τη Φέγενορντ. Από τότε μέχρι σήμερα μια απ’ τα ίδια… σε ρηχά νερά η ομάδα.
Καλά το 97 μην το συζητάς! Εχάλασα το κόσμο, κι ας ήμουν περικυκλωμένος από Γιουβεντίνους.
Κατά τα άλλα σωστά τα λες, αν και φέτος πάντως βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα.
πηρατε και παικτουριτσα Μινχ απο κει
Σωστόστ, αυτό δεν το θυμόμουνα. 8)
Πάντως την πλειοψηφία του κόσμου αν ρωτήσει κανείς τώρα, θα προβλέψει πως το ζευγάρι του τελικού θα είναι Ολλανδία-Γερμανία… το φαβορί με άλλα λόγια.
Ωστόσο το μουντιάλ αυτό κάθε άλλο παρά λίγες εκπλήξεις είχε… δεν ξέρω, προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός και δεν αποκλείω να δούμε και καμια ακόμα έκπληξη. Και επειδή ομολογουμένως η Γερμανία αυτή τη στιγμή φαντάζει θωρηκτό ανίκητο, μάλλον το άλλο ζευγάρι, Ολλανδίας-Ουρουγουάης είναι το πιο αμφίρροπο…
Για να δούμε λοιπόν.
Να πω την αληθεια, φοβαμαι πως θα περασει η Ισπανια τελικο. Πες το διαισθηση και μακαρι να διαψευστω, επειδη η Γερμανια ειναι η μονη ομαδα που εχει παιξει πραγματικα σοβαρη μπαλα σ αυτο το Μουντιαλ κι αξιζει να το παρει.
εγω προβλεπω ισπανια -ουρουγουαη τελικο:)
το πιο δικαιο ειναι να γινουν
ολα τα παιχνιδια απτην
αρχη αφου η διαιτησια γαμησε
σχεδον τα μισα παιχνιδια
λιγο αργα πλεον.οτι εγινε εγινε
Ε ναι λογικά… 
Κ βέβαια μετά η Ουρουγουάη το σηκώνει! 
αν κατεβουμε στους
δρομους
ολοι αυτοι που χασαμε
το στοιχημα εξαιτιας
του καθε μαλακα διαιτητη
θα γεμισει η αθηνα
εννοειται η ισπανια:)
Χαχαχα! Μundial και τον Αύγουστο! Καλή φάση!
Και κάτι άλλο τώρα… εσύ γιατί γράφεις σαν τον signal_05;
ετσι γραφω
απ την αρχη
απλα μου φαινεται οτι ειναι πιο
ευκολο να το διαβασεις δε σε κουραζει
εσύ γιατί γράφεις σαν τον shadowcaster?
δηλαδή μια φορά το χρόνο.
το πιάσατε? γαμάτο ήταν.
[SIZE=“5”]ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ !!![/SIZE] 

Παντως αν τελικα η αγαπημενη μου χωρα δεν καταφερει να φτασει στον τελικο, θελω να το σηκωσει η ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
Η ομαδα στην οποια αγωνιστηκαν οι αγαπημενοι Ντε Μπουρ, Κλαιφερτ, Νταβιντς, Ζεεντορφ, Κοκου, Οβερμαρς, Μπερκαμπ, Ζεντεν και τοσοι αλλοι, αξιζει ενα γαμημενο τροπαιο τα τελευταια χρονια !!!
και αυτοί ακριβώς οι παίχτες έπρεπε να σηκώσουν τα τρόπαια όλου του κόσμου (δεν ανέφερες Σταμ ε!), όχι τα τωρινά παλτά. δηλαδή ντάξει, Ολλανδία είμαστε, αλλά να βλέπω μέσα Kuyt και Van der Fart, i’m crying inside.