ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Για να μην πάθουμε στέρηση αυτές τις μέρες που οι αγώνες αραίωσαν και πλησιάζει ο τελικός το ESPN έχει μια σειρά από βιντεάκια με αρκετούς σκόρερ τελικών http://soccernet.espn.go.com/world-cup/i-scored-a-goal?id=5078815&cc=5739&ver=global

Και ναι, τα αμερικανάκια μας έβαλαν τα γυαλιά, γιατί μπορεί μπαλά να μην πολυκατέχουν (ακόμα) αλλά σε αθλητικά ντοκιμαντέρ είναι πολύ μπροστά…

Δεν ειχα παρει πρεφα τοσο καιρο οτι πατιουνται οι ψηφοι για περαιτερω λεπτομερειες
#-o

πωωωωωωωω fail… ούτε και γω!!! :lol::lol::lol:

Για την Γερμανία: Ο Λεβ είναι πραγματικός προπονητής. Έφτιαξε μια ομάδα με στόχο να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των παιχτών που έχει. Και τα κατάφερε θαυμάσια. Μπράβο του. Έτσι πρέπει να κάνει κάθε καλός προπονητής. Να προσαρμόζει το πλάνο του με βάση το υλικό που έχει. Βέβαια η Γερμανία είναι μια ομάδα που παίζει τέλεια στην κόντρα. Ποδόσφαιρο κατοχής δεν μπορεί να παίξει. Γι αυτό και στο μόνο ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ (με την Σερβία) μύρισε τον κρίνο, γιατί οι χώροι για κόντρα πια δεν υπήρχαν. Πάντως ο Λεβ αυτό μπορούσε να φτιάξει με το υλικό που έχει, αυτό έφτιαξε. Και το κάνει τέλεια και δικαιώνεται.
Reply With Quote

Εγω παντως ειδα οτι ουτε σε μια προσωπικη μονομαχια δεν κερδισαν οι αργεντινοι και αυτο (μαζι με ολα τα αλλα μειονεκτηματα που εχει η αργεντινη) επαιξε το ρολο του ετσι?? οποτε μαλλον δεν ειναι και πολυ δικαιο να υποστηριζεις οτι η γερμανια αυτο το υλικο ειχε οτι μπορουσε εκανε… δηλαδη η αργεντινη εχει πολυ καλυτερους παιχτες??? εκτος μεσσι που ειναι αλλη ιστορια κατι χαινζε παστορε κτλ εσενα ποιοτικα σου φαινονται καλυτεροι απο τους γερμανους… εχουν δηλαδη καλυτερη πασα , φυσικη κατασταση , σουτ ντριμπλα. Μαλλον λοιπον και το υλικο της γερμανιας ειναι πολυ καλο οποτε ξεκολλαμε απο τα κλισε καμια φορα ετσι… σιγουρα το πλεονεκτημα της γερμανιας ειναι η ομαδικη δουλεια η πειθαρχεια η οργανωση κτλ αλλα οποιος ειδε τον αγωνα διεκρινε οτι και ποιοτικα οι αργεντινοι δεν εδειξαν ανωτεροι. Αν θες το παραδεχεσαι.
" Καμια δηλωση δεν μπορει να γινει για το πως ειναι ο κοσμος “καθευατον” επειδη ο ανθρωπος δεν βλεπει τα πραγματα ανεξαρτητα απο αυτη την εκδοχη " ελεγε ο καντ

Και ενας λογος που η γερμανια αυτη ειναι πολυ καλη ειναι το πρωταθλημα της η bundesliga που για μενα και για οσους το παρακολουθουν (λιγοι στην ελλαδα) ειναι το καλυτερο της ευρωπης .Παιζεται ακριβως αυτου του τυπου το ποδσφαιρο και οι γερμανοι με την συνεχη δουλεια με τους μικρους και τα ταλεντα το εβγαλαν και στην εθνικη.

Και νομιζω πως η πιο χεβι μεταλ ομαδα ειναι η γερμανια και με μεγαλη διαφορα.

οι αργεντινοι μεμονωμενα σαν ταλεντο απο τη μεση και μπροστα ειναι ανωτεροι, η πιο ταλαντουχα ομαδα στο τουρνουα
οπως ανωτεροι ηταν και οι αγγλοι
οπως ανωτεροι ειναι και οι ισπανοι και οι ολλανδοι

απλα τα μεμονωμενα δεν παιζουν μπαλα στο γηπεδο, μονο στο playstation

Aυρίο η μεγάλη μέρα της Ουρουγουάης…ελπίζω με πάθος και με τσαμπουκά να πετάξουμε έξω τους βρωμο-ολλανδούς και να πάμε τελικό ύστερα απο 50 χρόνια

Εσένα τώρα τί σου κάνανε οι Ολλανδοί;

Επίσης, πληροφοριακά, δε διεξήχθη κανένα Μουντιάλ το έτος 1960.

To 1950 εννοούσα απο τότε έχει να πάει σε τελικό η Ουρουγουάη…αυρίο ο θιάσος του Ρόμπεν θα νιώσει την δύναμη της Σελέστε

αμπαλος…

Εξακολουθώ βέβαια να μην πολυπιάνω προς τί η “επιθετική διάθεση” απέναντι στην ομάδα που δεν έχω βρει ποτέ κανέναν να μην τη συμπαθεί -την Ολλανδία.

Αλλά θα μου πεις, με το Ρομάντικ μιλάω…

έντιτ

και προφανώς δεν είμαι και ο μόνος! =Ρ

ακριβως αυτο…

Χαχα! Έλα ρε μπορεί απλά να είδα αργά το πόλλ… :roll:

Κάτσε ρε φίλε! Πού είδες να λέω εγώ ότι έχει κακό υλικό η Γερμανία; Εγώ απλά έδωσα τα εύσημα στον Λεβ, διότι αξιοποιεί στο έπακρο το υλικό του, κάτι που δεν έκανε ο Μαραντόνα (και αρκετοί άλλοι) σ’ αυτήν την διοργάνωση. Είπα πολύ απλά ότι γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των παιχτών του, τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του, και προσπαθεί να παίξει με τέτοιον τρόπο ώστε να μεγιστοποιήσει τα πλεονεκτήματα και να “κρύψει” κατά το δυνατόν τις αδυναμίες, ως θα όφειλε νομίζω κάθε καλός προπονητής.
Τώρα το ποιοι είναι πιο ποιοτικοί παίχτες είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα που εγώ δεν το έθιξα. Πχ η Ισπανία έχει θεωρητικά το πληρέστερο ρόστερ, παρ’ όλα αυτά δεν πείθει τόσο και δεν έχει παίξει τόσο ελκυστικό ποδόσφαιρο όπως η Γερμανία. Ή η Αργεντινή, έχει τουλάχιστον από την μέση και μπροστά το καλύτερο (ή ένα από τα καλύτερα) υλικά - παίχτες όπως Μέσι, Τέβες, Ιγκουαήν, Αγουέρο, Μιλίτο δεν συνυπάρχουν συχνά σε μια ομάδα - αλλά δεν το αξιοποίησε καθώς δεν είχε καθαρό πλάνο ανάπτυξης, δεν έβγαλε αυτοματισμούς κτλ. Και προφανώς και η Γερμανία έχει πολύ καλό υλικό. Πχ ακραίο μπακ σαν τον Λαμ δεν βρίσκεις εύκολα, ο Κεντίρα είναι ένα σπουδαίο 8αρι (δεν είναι 6άρι, καθαρός κόφτης που λέμε, αλλά και αυτό ο Λεβ το μετέτρεψε σε πλεονέκτημα, καθώς έκανε να φαίνονται οι δημιουργικές του ικανότητες, ενώ έκρυψε τις ανασταλτικές αδυναμίες με τρεξίματα και αλληλοκάλυψη από όλα τα χαφ), ο Οζίλ είναι απλά ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ, ο Κλόζε είναι σπουδαίος φορ, ο Ποντόλσκι είναι καλός παίχτης, ο Σβάι είναι πιο μεστός από ποτέ, ενώ με την έλλειψη του Μπάλακ (που είναι θετικό και όχι αρνητικό για την Γερμανία) έγινε και ο ηγέτης της ομάδας.
Αυτά σε γενικές γραμμές και για τα ρόστερ, αν και επαναλαμβάνω, στο προηγούμενο ποστ μου δεν είχα θίξει κάτι τέτοιο.

Σε βλέπω πάντως να τσιτώνεις άσχημα σε ότι αφορά την Γερμανία ενώ αν δεν με απατά η μνήμη μου το ίδιο τσίτωνες και για την Μπάγερν όταν αντιδρούσες αρνητικά σε όσους έλεγαν ότι θα την υποστηρίξουν στον τελικό, χωρίς να είναι Μπάγερν. Δες το χαλαρά. Απόλαυσε την ομάδα σου που παίζει πολύ ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται να τσιτώνεσαι χωρίς λόγο.

Έκανες και αναφορά στο Γερμανικό πρωτάθλημα και εδώ θέλω να πω ότι συμφωνώ. Το παρακολουθώ και εγώ. Γεννήθηκα εκεί (στην Βεστφαλία, κοντά στο Ντόρμουντ) και πέρασα και ένα μικρό μέρος της ζωής μου εκεί (οι γονείς μου ήταν μετανάστες). Είμαι Μπορούσια (μια είναι η Μπορούσια), αν και συμπαθώ τις περισσότερες Γερμανικές ομάδες (την Βέρντερ ιδιαίτερα). Πράγματι από άποψη ωραίας μπάλας είναι το καλύτερο στην Ευρώπη. Ματς πάνω κάτω, πολλές ευκαιρίες, πολλά γκολ.

Τώρα για το αν είναι χέβι μέταλ η νασιοναλμανσάφτ, όχι φίλε μου.
Είναι βαγκερική όπερα (και δεν το λέω για κακό). Τουλάχιστον αυτό ήταν. Ή θα μπορούσες να την παρομοιάσεις με κτίριο γοτθικού ρυθμού.
Φέτος παρουσιάζει πράγματι ένα άλλο πρόσωπο. Έχει γίνει λίγο ροκ εν ρολλ. Κι αυτό είναι δουλειά του Λεβ, επίσης.

δεν είναι μία η μπορούσια όμως φίλε μου [-X

Μπορούσια Ντόρτμουντ, ή Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ; :roll::stuck_out_tongue:

Κατά τ’ άλλα ωραία τα λες, όπως πάντα σύντεκνε.

έντιτ

Χαχαχαχα ΡΕ ΝΤΟΥΝΤ στο μυαλό μου μέσα είσαι;

εχεις δικιο…μια ειναι.!

edit. με προλαβε το μισο φορουμ

Πάντως κι εγώ με τη Ντόρτμουντ είμαι ε (αν εννοεί αυτήν τη ΜΙΑ Μπορούσια ο σύντεκνος :p)

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ!
Αφού γράφω ρε σύντεκνε ότι έχω γεννηθεί στο Ντόρτμουντ, τι ρώτάς;

Kρίμσον μη μου ξηγιέσαι άσχημα!

αν και εγω ειμαι με την αλλη μπορουσια, και αυτη του ντορτμουντ μου ειναι τρομερα συμπαθής…
σταματάω το οφ τοπικ…:?

edit…δεν γινεται…ολοι εχουν τις αγαπες τους…

Να με συμπαθάς σύντεκνε, το ποστ σου ήταν τόσο τεραστιότατο που δεν πρόσεξα και τα πάντα ο κακομοίτσης. :stuck_out_tongue:

έντιτ

Κι εμείς αγαπάμε Γκλάντμπαχ απ’ τη μεριά μας. Η ομάδα του Καρλ Χάιντς Φλίπσεν ε!