τα 2 της ιταλιας και το ενα των γαλλων, τι?
(και των αγγλων και οι βραζιλιανοι το 58 )
αστο καλυτερα :Ρ
για jim_rotten: δεν χρειαζεται να παιξει ποδοσφαιρο κατοχης, οι γερμανοι παιζουν καθετα την μπαλα, σκοπος τους ειναι να φτασουν οσο πιο γρηγορα ειναι στην αντιπαλη περιοχη, ειτε κερδιζουν ειτε χανουν. Με τη σερβια επαιζαν χωρις φορ για το μεγαλυτερο μερος, εχασαν πεναλτυ και πολλες ευκαιριες, και ας μην υπηρχε χωρος, βρεθηκε χωρος.
οι ισπανοι πχ παιζουν ποδοσφαιρο κατοχης με 653 πασες καθε αγωνα, αλλα πολλες πασες ειναι στο κεντρο μεχρι να βρουν προυποθεσεις για μπροστα
ποο μερικοί ξεκολλήστε με φράσεις του τύπου: σάπιο μουντιάλ, μαπα, σουπα κλπ
Αν εξαιρέσεις την πρώτη αγωνιστική, (όχι ολόκληρη την φάση των ομίλων), το μουντιάλ είναι πολύ καλο και για μένα πολύ καλύτερο απ’ το προηγούμενο… Ωραια θεαμα, σασπενσ κλπ, ομάδες που φτάνουν ψηλά και το αξίζουν και όχι καφενεία… (ντάξει οχι και 1998, αλλα μια χαρα)
Η διαιτησία οκεικ δεν είναι και η καλύτερη, αλλά έχετε μήπως παρακολουθήσει μουντιάλ 2002? Δε σημαίνει ότι πρέπει να φαμε στη μαπα κακούς διαίτητες. Αλλα αμα η φιφα τρομπάρει εμείς τι να κάνουμε?
μετα απο μια σκεψη που εκανα καταλαβα οτι η γερμανια θα το σηκωσει ευκολα.
το 2004 πηραμε γιουροβιζιον και Euro και το σεπτεμβρη ειχαμε ολυμπιακους αγωνες.
φετος γιουροβιζιον πηρε η γερμανια και ειναι το φαβορι για το μουντιαλ.:-k
οπως λεει και η σαπια διαφημιση… “τυχαιο? δε νομιζω.”
τι λεει ο προβοκατορας ρεεεε?
εγω γκανα ηθελα να ψηφισω αλλα αφου δεν ειχε το εριξα στους γειτονες.
παντως αυτοι που ψηφισαν γαλλια πεσαν ακομα πιο εξω…
Δεν ξέρω αν είναι αυτό με τα νούμερα και καλά γιατί δεν το χω πολυκαταλάβει αλλά βάσει αυτού έσκασε ένας φίλος μου 100 ευρώ στη γερμανία από τους ομίλους
Koυλ, σύμφωνα μ΄αυτή τη μπούρδα λοιπόν το επόμενο είναι της Ουρουγουάης, το παίρνει μέσα στη βραζιλία όπως το 50 ακριβώς, και αυτοκτονούν οι Βραζιλιάνοι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται δύο φορές.