ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Ε πώς να το θυμάσαι. Πόσο ήσουνα, 5 χρονών; 6;

6 ημουνα το '98 οταν και ρωταγα τον πατερα μου, γιατι δε δειξανε ολοκληρο το Βραζιλια-Ολλανδια, αφου συμφωνα με τους κανονισμους καθε ομαδα εριχνε 5 πεναλτι, ομως ΑΥΤΟΙ στο 4-2 βαλανε διαφημισεις. :x

Χαχα βρε το σπόρο τον Αϊρονάκο :!:

Θειο για αραξε στα κυβικα σου ομως. 8)

sorry, αλλά τι ακριβώς έκανε στραβά το ρεφ στα μπέναλντιζ?

α) της παραγουάης και το πρώτο της ισπανίας, ήτανε. όποιος είπε ότι βούτηξε ο βίγια, απλά λολ, τπτ άλλο.
β) μάλλον έπρεπε να δείξει κόκκινη στο πρώτο της ισπανίας, ναι, οκ. το μόνο λάθος του διαιτητή.
γ) το δεύτερο πέναλτι της ισπανίας, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το δει ο διαιτητής μέσα σε ένα μπουλούκι από 15 άτομα. ευθύνη του επόπτη.
δ) για τις επαναλήψεις που λέτε, έπρεπε να δοθούν και στα δύο, όμως ο ένας επόπτης πήγε by the book και ο άλλος όχι.

γενικά από τα 3, του βίγια ήταν το λιγότερο ΜΑΡΣ. αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι πέναλτι ρε παιδιά. κέρδισε τη μονομαχία, μπήκε μπροστά, έχει τη μπάλα στην κατοχή του και τον σαβουριάζει ο άλλος, είτε ηθελημένα, είτε πάνω στην κίνηση, δεν έχει σημασία. πέναλτι είναι.

κατά τ’ άλλα, καλά τους βιδώσανε οι παραγουανοί τους ισπανούς, πολύ σωστή η έξοδος τόρρες, άρχισε να χει καλύτερη κυκλοφορία η ισπανία μετά. ε ρε και να ισοφαρίζανε στο τέλος…! ο θεοφιλόπουλος πρέπει να χε παίζει παραγουάη στο στοίχημα, δεν εξηγείται αλλιώς. και το οφσάηντ ευθύνη του επόπτη, αν και ήταν δύσκολη φάση. πολύ σασπένς αυτή η διοργάνωση, πράγματι.

ψ. είδα μία και σε επανάληψη τη φάση του τρίτου πέναλτι. ο διαιτητής ειναι στην ευθεία με έναν παραγουανό, δυο ισπανούς, το τέρμα και τον πέδρο (ή ποιος σκατά ήταν τέλος πάντων), σκύβει να δει και ή δεν προλαβαίνει ή δεν σφυράει τρίτο στη σειρά, δεν ξέρω. ο επόπτης όμως είναι στα δέκα μέτρα χωρίς κανέναν να του κόβει το οπτικο πεδίο, τραγικός.

Για το ακυρωθέν γκολ είχαμε συζήτηση εκεί που το βλέπαμε…Ο καρντόζο στην σέντρα είναι offside και ο Βαλντέζ όχι…Στην σέντρα όμως ο Καρντόζο κάνει κίνηση προς την μπάλα και όχι μόνο, σηκώνεται και διεκδικεί κανονικότατα κεφαλία συμμετέχοντας 100% στην φάση…η μπάλα περνάει απο πάνω του και καταλήγει στον Βαλντέζ και σκοράρει…

Ο επόπτης σωστά σηκώνει την ώρα που γίνεται η σέντρα…αν ο καρντόζο έμενε καρφωμένος στο έδαφος και δεν έκανε με οποιοδήποτε τρόπο κίνηση προς στην τροχιά της μπάλας τότε και μόνο τότε η φάση θα ήταν κανονική…

Πολυ σασπενς το ματς απο τα απανωτα πεναλτι και μετα… Και τα 2 ηταν πεναλτι κανονικα. Γερμανια-Ισπανια λοιπον και θα δουμε μεγαλο ματς…

Όση σούπα φάγαμε μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης, τόσο σασπένς, τόση ένταση και τόσες εναλλαγές συναισθημάτων είδαμε στα 4 ματς της οκτάδας. Μιλάμε τα έχουμε δει όλα… και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν έχουμε δει τίποτα

Το παραπάνω, είναι το πρώτο ποστ αυτού του θρεντ, παραμονές του αγώνα με την Ουρουγουάη, που θα έκρινε την πρόκριση της Αργεντινής στο μουντιάλ. Νομίζω τα είπα όλα τότε. Δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα.

Από την άλλη, ο Γράκχος έχει δίκιο, στο παρακάτω ποστ:

ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
Έχω βαρεθεί, έχω κουραστεί, έχω απογοητευθεί σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Αστείρευτο ταλέντο που δεν αξιοποιήθηκε, που έμεινε να κοιτάει από τον πάγκο εξ αιτίας του εκάστοτε προπονητή.
Ας βρουν ένα προπονητή κι ας μην είναι καν Αργεντινός ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

Για την Γερμανία: Ο Λεβ είναι πραγματικός προπονητής. Έφτιαξε μια ομάδα με στόχο να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των παιχτών που έχει. Και τα κατάφερε θαυμάσια. Μπράβο του. Έτσι πρέπει να κάνει κάθε καλός προπονητής. Να προσαρμόζει το πλάνο του με βάση το υλικό που έχει. Βέβαια η Γερμανία είναι μια ομάδα που παίζει τέλεια στην κόντρα. Ποδόσφαιρο κατοχής δεν μπορεί να παίξει. Γι αυτό και στο μόνο ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ (με την Σερβία) μύρισε τον κρίνο, γιατί οι χώροι για κόντρα πια δεν υπήρχαν. Πάντως ο Λεβ αυτό μπορούσε να φτιάξει με το υλικό που έχει, αυτό έφτιαξε. Και το κάνει τέλεια και δικαιώνεται.

λοιπον ενας φιλος μου ειπε το εξης:Λιγο περιεργο δεν ειναι που οι γερμανοι τρεχαν σαν σκυλια ακομα και στο 90 ενω οι αλλοι τα ειχαν φτυσει???και υποψην οτι η αγωνιστη περιοδος εχει τελειωσει και ειναι ολοι ξεκολομενοι…τελιΚΑ αυτο που θελω να πω ειναι μηπως εχει πεσει λιγη ντοπα???εξαλλου οι γερμανοι ειναι γνωστοι για τα κρουσματα ντοπαρισματος:-k

οι γερμανοί πάντα τρέχουν σα τα σκυλιά :stuck_out_tongue:

εκτός τούτου, λες μετά από έναν μήνα να μην έχει γίνει έλεγχος σε κανέναν παίχτη τους?

ειναι καπως απλοϊκή αυτη η αποψη…
ας πουμε ο λαμ τρεχει και στον υπνο του.

ας μεινουμε μακρια απο τετοιες λογικες γιατι στο τελος δεν θα μπορουμε να χαρουμε καθολου…
ποσο να αντεξει ενας φιλαθλος…??
βουβουζελες, χαλια πρωτη αγωνιστική, διαιτητες που δινουν οτι να ναι, παπαδημητριου-θεοφιλοπουλος-τσιαρτας…
ε, αμα βαλεις και το ντοπιγκ καλα κρασια…
αστο τωρα που βλεπουμε μπαλιτσα…

ναι, ναι παιδιά ντοπέ είναι φως-φανάρι.
Μην ξεχάσετε να πείτε και για το 1954 (πάντα επίκαιρο).
Έχει πάντα ενδιαφέρον.

Σε αυτο που λεει ο crimson εχει δικαιο το mundial ειναι χαλια ας ελπισουμε να μην εχουμε αλλο παρομοιο:(

καλα εχει στρωσει εδω και καιρο αλλα να μην το φωρτονουμε και με αλλα…
επισης…
απορω ποιοι ειμαστε αυτοι οι 23 που ειπαμε οτι θα το σηκώσει η αγγλια…? και τι είχαμε παρει εκεινη την ωρα…?? :?

χααχαχαχχααχ πραγματικά. Μέχρι και γω λόγο της απουσίας της πολυαγαπημένης Ιρλανδίας υποστήριζα φόλα Αγγλία δεν ψήφισα ότι θα το πάρει :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δείτε κάτι πολύ ενδιαφέρον…

σταματα να βλεπεις επαναληψεις του Λοστ,σε χαλανε

[/SPOILER]

βασει αυτου στοιχηματισα οτι θα το παρει η γερμανια:lol:

:lol::lol: Ε πλέον δε μπορούμε να έχουμε αμφιβολία για τον τελικό νικητή.