υπαρχουν και αλλα ματσ οπως αυτο με το Βελγιο στους 16
λαθος οχι στους 16 στους 4 στον ημιτελικο
υπαρχουν και αλλα ματσ οπως αυτο με το Βελγιο στους 16
λαθος οχι στους 16 στους 4 στον ημιτελικο
Μα τι λες βρε Χαλισέκο.
ΛΟΛ, Ιταλία της Νοτίου Αμερικής λέει ο άλλος!
Το χέρι του Θεού το '86 είναι η μόνη “κλοπή” στα χρονικά του ποδοσφαίρου για την οποία δε θα έπρεπε να διαμαρτύρεται κανείς. Ίσα ίσα να χαίρεται που για μια φορά οι “μικροί” την έφεραν στους “μεγάλους”. Όταν βλέπω σήμερα Άγγλους να κλαψουρίζουν για το '86, νιώθω ΗΔΟΝΗ, μα την Παναγία.
Και παρακαλώ να μην ξαναγίνει σύγκριση εκείνης τη φάσης με την κατάπτυστη, αηδιαστική, επαίσχυντη σφαγή της Ιρλανδίας πριν δυο βδομάδες.
Mα, μας δουλεύεις ρε φίλε;; μάλλον μας κάνεις πλάκα! Τώρα έχεις και πρόβλημα για το ματς με το Βέλγιο;; Που τους πέρναγε πέντε πέντε ο Ντιέγκο; (έχω φωτο με τον Ντιέγκο και 5 Βέλγους γύρω γύρω να μην τον παλεύουνε. Για δες:). Αδικήθηκε το Βέλγιο;;; Σε ποια φάση;;;
Και τα λέει όλα αυτά ένας οπαδός την εθνικής Γερμανίας!!! Μάλλον δεν πρέπει να ασχοληθώ άλλο… Της πιο (μαζί με τη Βραζιλία) ευνοημένης ομάδας στον πλανήτη…
ΥΓ Όσον αφορά τον τερματοφύλακα του Περού, τα ακούω βερεσέ. Και όσον αφορά την ώρα του ματς, γιατί σε προηγούμενο ποστ έγραψες και άλλες ανακρίβειες, να σου πω ότι η ώρα των αγώνων ορίζεται πριν την έναρξη της διοργάνωσης και δεν αλλάζει μετά.
Επίσης, η φοβερή και τρομερή Ολλανδία, λύγισε καθαρά μέσα στο γήπεδο στον τελικό. Δεν πιστεύω να έχεις δει καμιά σφαγή και εκεί;;
Πες μας για το πέναλτι του Φέλερ και τις κόκκινες στον τελικό του 90. Ή ακόμα καλύτερα, πες μας πως πήρατε το κύπελλο από την Ουγγαρία το 54;;; ή τι γινότανε στο μουντιάλ του 74 που είσασταν εσείς διοργανωτές;; Ή του 2006 (καθαρά τη νικήσατε την Αργεντινή;; για να ακούσω…)
με ποια κριτηρια λες οτι η βραζιλια ειναι η πιο ευνοημενη ομαδα στον πλανητη?οποτε πηρε μουντιαλ η βραζιλια ειχε μακραν καλυτερη ομαδα απο ολες τις υπολοιπες
Η Βραζιλία φίλε μου είναι ο απόλυτος ποδοσφαιρικός κράχτης και το πιο εμπορικό όνομα για την ΦΙΦΑ. Δεν είπα ότι δεν είχε καλές ομάδες (σχεδόν πάντα έχει παρουσιάσει όχι απλώς καλές, αλλά πολύ καλές ομάδες), αυτό όμως δεν αλλάζει ότι αρκετές φορές την πρόσεχαν κομμάτι παραπάνω οι διαιτητές. Δες (στα πιο πρόσφατα) μουντιάλ 2002 (ειδικά το ματς με Τουρκία) και μουντιάλ 2006 όπου στο ματς με την Γαλλία (αν και τελικά η Βραζιλία αποκλείστηκε) η διαιτησία ήταν τουλάχιστον 70-30 υπέρ της.
με τουρκια ισως,αλλα με τη γαλλια σε καμια περιπτωση.ωρα ειναι να μας πεις οτι η γαλλοι εχουν μικροτερη ισχυ απο τους βραζιλιανους
:lol::lol::lol::lol:
για '54 και '74 δεν μπορω να απαντησω, αλλα ουτε οι ουγγροι ουτε οι ολλανδοι διαμαρτυρυθηκαν ποτε
για '90 τον εχω δει τον τελικο απο κασετα και σου λεω πως η αργεντινη δεν εχει λογο να διαμρτυρεται
το '06 τον εβλεπα live…που αδικηθηκε η αργεντινη ρε ανθρωπε??? :lol:
εκτος αν εκανε ο lehmann ασεμνες χειρονομιες κατα τη διαρκεια των πεναλτυ
και ακουσαμε πως η γερμανια ειναι η πιο ευνοημενη! λολ μιλαμε για τη μονη ομαδα ,πλεον αδικημενη σε τελικο παγκοσμιου κυπελου
΄
Μάλλον δεν έχεις δει κανένα από αυτά τα ματς. Και προφανώς δεν έχεις ακούσει καθόλου για το παρασκήνιο του τελικού του 1954. Αντίθετα είσαι ενήμερος για όποιο παρασκήνιο αφορά την Αργεντινή. Δεν πειράζει…
εγω εχω ακουσει για κατι ενεσεις που κανανε στους γερμανους πριν τον τελικο,για τη νικη που ξανα σηκωσε τη ψυχολογια ενος εθνους γενικοτερα,ενω οι γερμανοι τον ειχανε πιει αγρια απο τους ουγγρους στους ομιλους,αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες:roll::roll:.
Έτσι! Αλλά όπως λες αυτά είναι λεπτομέρειες… το θέμα είναι ο γκολκίπερ του Περού#-o
εξηγησε μου τι εγινε το’06 που το εβλεπα και live
και το παρασκηνιο του '54
εντιτ
εχετε ακουσει για κατι ενεσεις
μαλιστα αυτο ειναι ενα δειγμα ευνοιας!
το πασιφανεστατο σπρωξιμο στους διοργανωτες γερμανους απο την αρχη του αγωνα,δεν το εβλεπες.που η αργεντινη ειχε σιγουρα την καλυτερη ομαδα των τελευταιων χρονων και την εσφαξαν δεν το εβλεπες.στον ημιτελικο με τους ιταλους,ειναι η μοναδικη φορα που πανηγυρισα με την ψυχη μου νικη των ιταλων.
το ‘‘ακουσει’’ ειναι προφανως ειρωνικο.
κατεβασε τον αγωνα αγορι μου και δες τον
και ανεβασε βιντεο να δω που εσφαξαν την αργεντινη
και το δειγμα ευνοιας ηταν προφανως ειρωνικο
συγκεκριμενη φαση δε θυμαμαι,θυμαμαι ομως χαρακτηριστικα οτι μετα το τελος του αγωνα τα ειχα παρει με τη διαιτησια γιατι σε ολο τον αγωνα εσπρωχνε τους γερμανους.αυτο μπορω να σου πω.
ε τωρα μαλιστα…αφου θυμασαι πως τα χες παρει με τη διαιτησια εχεις χιλια δικια
και για τις ενεσεις που εχεις ‘ακουσει’ χιλια δικια και εκει: το μακρινο 1954 υπηρχαν ενεσεις που να τους κανουν σουπερμεν
κατ`αρχας θελω να σε ρωτησω ποια ομαδα υποστηριζεις.κατα δευτερον επειδη ειμαι σιγουρος για αυτο που σου λεω και ξερω οτι ειδικα για εκεινη τη χρονια(το 54)υπαρχει πολυ παρασκηνιο απο πισω και συμφεροντα πανω απο το ποδοσφαιρο ειχαν γινει πολλα.κανε μου τη χαρη να ψαξεις και να πιστεψεις οτι εσυ νομιζεις.
για το 2006 αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω ειναι οτι δεν υπηρχε καποια συγκεκριιμενη φαση που να ηταν πασιφανης η αδικια,αλλα υπηρχε μια συνεχης διαθεση για σπρωξιμο προς τους γερμανους.
Ρε παιδια ελεος πια!!! ΕΛΕΟΣ!!! Η διαιτησια βοηθησε την Γερμανια… Στημενο το 54 ??? το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο θαυμα??? ε οχι ρε γαμωτο!! Δεν υπαρχει θεος!!! Για το 54 δεν θα πω τιποτα.Ειναι φανερο οτι δεν υπαρχουν στοιχεια περα του γεγονοτος οτι καποιος ακουσε καποιον να πιστευει οτι καποιος ηξερε οτι κατι εγινε. Απλα ηταν η μεγαλυτερη εκπληξη ολων των εποχων. Γιαυτο και εχει μεινει ως το θαυμα της Βερνης.Στημενο και το 2006?? τοτε γιατι δεν το πηραμε??? στημενο το 2006 που οι παιχτες της αργεντινης μετα την ηττα προπυλακισαν γερμανο παιχτη τον frings τον καλυτερο και σημαντικοτερο παιχτη της γερμανιας το 2006 και η φιφα αποφασισε ετσι να παιξουμε χωρις αυτον με ιταλια?? (θα γινοταν αυτο αν υπηρχε ευνοια στη γερμανια?? την ωρα που ηταν και διοργανωτρια??)ελεος… Η γερμανια ειναι ισως οι μονη ομαδα που δεν ευνοηθηκε ΠΟΤΕ!(και για την βραζιλια μαλιστα υπαρχει για οποιον θυμαται επειδη ειναι προσφατο , το παιχνιδι με το βελγιο οπου αποβαλεται βελγος παιχτης μετα απο παρασταση του ριβαλντο οτι τον χτυπησε με την μπαλα στο προσωπο και ακυρωνεται καθαρο γκολ του βιλμοτσ ως φαουλ) Οσο για το 90 το πεναλντυ ειναι καθαρο. Ο φελερ πεφτει επειδη εκτος απο κοψιμο στην μπαλα (που του παιρνει και ποδια) τον σπρωχνει και με το χερι στην πλατη και οπως οποιοσδηποτε ανθρωπος ετσι κι αυτος οταν τον εσπρωξαν επεσε.Μονο παιχτες σαν κι αυτους της αργεντινης θα το αμφισβητουσαν. Και με το βελγιο υπαρχει το πιο τρανταχτο οφσαιντ του γαλαξια στο πρωτο ημιχρονο πριν προηγηθει η Αργεντινη.Οσο για το οτι τους παιρναγε 5-5 αληθευει το θεμα ομως ειναι οτι οι αλλοι θα νικαγαν 1-0.Και το Βελγιο τοτε ειχε ομαδαρα φτανοντας το 1984 στον τελικο.το 2002 με αυτον τον ελβετο τον μεγιερ που εδωσε κιτρινη (ανυπαρκτη) στον μπαλακ και παιξαμε παλι χωρις τον καλυτερο παιχτη μας στον τελικο??? Για να καταλαβετε το επιπεδο του εθνους (που ευκολα λετε οτι το 54 αναστηθηκε αλλα μαλλον εξαιτιας του συστηματος εκπαιδευσης της ελλαδας δεν ξερετε την σημασια του στην επιστημη και τον πολιτισμο πανανθρωπινα) οι γερμανοι εχουν τον μεγιερ που τους εσφαξε σχολιαστη στα παιχνιδια των γερμανικων ομαδων στην ευρωπη… Αυτο ειναι ενδειξη μη κομπλεξισμου και ανωτεροτητας φιλε…Η Γερμανια ποτε δεν ειχε και ουτε θα εχει αναγκη να κλεψει…Τις νικες και τις ηττες μας τις ξερουμε καλα. Η αργεντινη ομως χωρις την υποστηριξη της διαιτησιας η του κρατους χουντας τι ειναι??? ξανακαν ποτε τιποτα εκτος απο εκεινες τις φορες στο μουντιαλ?? οι γερμανοι ακομα και οταν δεν το κατακτουν παντα εμφανιζουν ομαδα και συνηθως φτανουν μακρια… ειναι η ομαδα με περισσοτερες συμμετοχεες σε τελικους και ημιτελικους… Και αυτο λεει πολλα για την διαχρονικη τους αξια. Ντροπη να μιλας ετσι για την γερμανια. Απλα δεν ξερεις.
Όσον αφορά τον τερματοφύλακα του Περού, τα ακούω βερεσέ. Και όσον αφορά την ώρα του ματς, γιατί σε προηγούμενο ποστ έγραψες και άλλες ανακρίβειες, να σου πω ότι η ώρα των αγώνων ορίζεται πριν την έναρξη της διοργάνωσης και δεν αλλάζει μετά.
Για το αν το ακους βερεσε εγω τι μπορω να κανω??? Ηταν η οχι αργεντινος?? Τωρα αν εσυ θες να κανεις οτι δεν το ακους…
Για την ωρα του ματσ γινεται στα πολιτισμενα κρατη. Οχι οταν παρεμβαινει ο στρατος για να διεξαχθει το ματσ οπως μας βολευει.
Και ανακριβειες δεν λεω ποτε
πιστευω πως η ισπανια συνολικα ειναι η ομαδα με τους καλυτερους ποδοσφαιριστες αυτη τη στιγμη στον κοσμο…
η φουρνια των ινιεστα,τσαβι,βιγια,τορες,πουγιολ,φαμπρεγκας,ραμος ειναι απιστευτη…
αν ειναι στην ιδια καλη κατασταση οπως πριν 2 χρονια στο euro θα εχει αρκετες πιθανοτητες να το κατακτησει…
αλλα και να μην το κατακτησει θα ναι σιγουρα απ τις ελαχιστες ομαδες που θα δουμε και λιγη μπαλιτσα…
καλά ρε, κάθεστε και ψειρίζετε το '54???
[SIZE=“4”]ΤΟ '54???[/SIZE]
Πληροφοριακά, ήταν η πρώτη διοργάνωση στην Ευρώπη που πειραματικά καλύφθηκε (μερικώς) από την τηλεόραση, και έγινε στην Ελβετία γιατί ήταν η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα που δεν είχε ρημαχτεί οικονομικά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οπότε ήταν σε θέση να την ολοκληρώσει.
Υπόψιν, στο προηγούμενο μουντιάλ στη Βραζιλία, είχαν πάει μόλις 6 ευρωπαϊκές ομάδες, και οι περισσότερες με πλοίο, γιατί δεν υπήρχαν χρήματα για να πάνε με αεροπλάνο.
Αυτά περί “μεγάλων συμφερόντων”. Το '54. ΤΟ '54!!!
Και αυτά τα περί “ντόπας” των Δυτικογερμανών τα ακούμε βερεσέ. Η Ιατρική δεν είχε φτάσει ακόμη στο σημείο να ανιχνεύει τέτοια κρούσματα, οπότε μείνετε εσείς στις νεραϊδοιστορίες.
δεν ψηφίζω ακόμη γιατί είμαι κότα και θέλω να περιμένω να τελειώσει η σεζόν για να δω πως θα έχουν πάει ορισμένοι παίκτες. Συμφωνώ με Σταρστρακ, περί Ισπανίας, αλλά από ότι φαίνεται όλοι αυτοί οι παιχταράδες της πάνε να παίξουν 2η σερί - εξαιρετικά επιβαρυντική- σεζόν δίχως ιδιαίτερη ξεκούραση.
Όσο για αυτό που λέει ο Bleedin, είναι αλήθεια. Οι Ελβετοί είναι ρουφιάνοι και έβγαλαν λεφτά από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο