γερμανια υποστηριζω και αυτο που μου λες για παρασκηνιο το '54 και για εμβολια που πριν απο 46 χρονια εκαναν τους παικτες απο βυντρα σε πουγιολ προφανως δεν μπορω να τα πιστεψω…μπαλα ειναι, δεν ειναι σφαιροβολια…ακομα και να υπηρχαν τετοια εμβολια απο το '54 τοτε γιατι σε επομενα χρονια η ανατολικη γερμανια (εκαστος στο ειδος του) δεν κατεκτησε ουτε ενα τιτλο σε ποδοσφαιρο!?
το πως η γερμανια ηταν μια διαλυμενη χωρα δεν μου λεει τιποτα απολυτως και ουτε ειναι αποδειξη (λολ) ντοπαρισματος…ισα ισα που οι παικτες της επαιζαν για κατι παραπανω, οπως μεσες ακρες και οι αργεντινοι με τους αγγλους το '86,αν και η γερμανια περισσοτερο επιζητουσε τονωση της εθνικης υπερηφανειας, παρα εκδικηση μες στο γηπεδο (διακαιολογημενη κατα τη γνωμη μου, αλλα ματαια μιας και δεν συγκκρινεται η μπαλα με ενα πολεμο ) απο συγκεκριμενο λαο
βρες στο κατω κατω αποδειξεις και μην της δωσεις σε μενα, στειλτες στη fifa και στην ομοσπονδια της ουγγαριας
οσο για το '06 απλα γελαω δυνατα…ακομα και οι παοκτζηδες οταν διαμαρτυρονται για διαιτησια εχουν 1-2 φασεις να δειξουν
γενικα δεν υπαρχει ευνοημενη ομαδα on a regular basis (που λεν και στο χωριο μου) αντε λιγο η βραζιλια, ως η πιο εμπορικη εθνικη και ο εκαστοτε διοργανωτης…τωρα να καθομαστε να μιλαμε για τον αργεντινο τερματοφυλακα του περου για τα εμβολια απο τον πλανητη κρυπτον και για αθορυβη (?!) διαιτητικη ευνοια ειναι ΑΣΤΕΙΟ
υ.γ. αν δεν το παρουν οι ηνωμενες πολιτειες τς ισπανιας αυτο το μουντιαλ δεν θα το παρουν ποτε…μακαρι να τους αποκλεισουν τιποτα αργεντινοι,γαλλοι η αγγλοι και να τους βρουμε αυτους στον τελικο :D:D
1000
Φαντάσου ότι αρχίσαμε (και γω μαζί) 7 μήνες πριν αρχίσουν τα παιχνίδια! Σκέψου να αρχίσουν τα ματς και να γίνει και καμιά περίεργη φάση…
Ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά, να μιλήσουμε για μπάλα. Κι όπως είπε και ο deathster, μακάρι να χορτάσουμε από δαύτη…
ηρθε η ωρα να το ξεθαψουμε,δε νομιζετε?8)
μια απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις μας ξεκιναει στις 11 του μηνα και επιτελους θα χορτασουμε μπαλα!
λοιπον ακουω προγνωστικα και ποια ή ποιες ομαδες υποστηριζετε.εγω πλην ελλαδας,παλαιοτερα υποστηριζα βραζιλια αλλα το φετινο ροστερ της δε μου αρεσει ιδιαιτερα,οποτε στηριζω σιγουρα ισπανια που νομιζω οτι θα παιξει μπαλαρα και φετος και μαλλον αργεντινη.
Ούτε ο ίδιος ο Σισέ θα μπορούσε να φανταστεί ποιο θα ήταν το αντίτιμο της κλήσης του στην εθνική Γαλλίας, με τον Ντομενέκ να κάνει την προετοιμασία στις Άλπεις!
ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ», επέλεξε το χιονοδρομικό κέντρο «Tignes» στην καρδιά των Άλπεων για να κάνει η ομάδα του την προετοιμασία της εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής. Οι συνθήκες όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι εξαντλητικές και θυμίζουν περισσότερο εικόνες ακριβής χολιγουντιανής παραγωγής.
Οι παίκτες της Γαλλίας έμειναν στο συγκεκριμένο βουνό μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης για να εγκλιματισθούν με τις συνθήκες, όπου αναμένεται να συναντήσουν στην αφρικανική ήπειρο. Μάλιστα, ο Ρεϊμόν Ντομενέκ ο οποίος διακρίνεται για τις παραξενιές του, έβαλε τους διεθνείς να κάνουν σκληρές ασκήσεις στο χιόνι, όπως ποδήλατο και σκοποβολή. Το φωτορεπορτάζ μιλάει από μόνο του…
Άντε να κάνει το Μουντιάλ που πρέπει ο Μέσσι και να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή. Το χρωστάει, όχι σε μας, αλλά κυρίως στον προπονητή του, στον οποίο (ποδοσφαιρικά) οφείλει τα πάντα.
[SPOILER]Άσχετο, αλλά βλέποντας τη φωτογραφία πιο πάνω σκέφτηκα το εξής: απ’ ότι φαίνεται, για μία ακόμα φορά η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών της Εθνικής Γαλλίας θα είναι έγχρωμοι.
Α ρε γαμημένη Γαλλία. Με την αποικιοκρατία σου και τα άλλοθί της.[/SPOILER]