ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

τώρα μάλιστα!8)

touche

το μεγαλυτερο λαμογιο ξεχασες :stuck_out_tongue:

Μόνο μέχρι να σηκώσουμε την κούπα σύντεκνε! Και επανέρχεσαι μετά…

την κουπα φετος θα την σηκωσει η μπαρτσελονα,εχμ η εθνικη ισπανιας ηθελα να πω:p.
και αν δεν γινει αυτο,πρεπει να τη σηκωσει η βραζιλια,αν και φετος δεν εχει το τρομακτικο υλικο αλλων χρονων.

φετος δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ η βραζιλια. ο κακα? ο ροναλντινιο ή ο αντριανο θα παρουν την ομαδα???
δυστυχως αργεντινη-ισπανια απεχουν πολυ απο τις υπολοιπες μεγαλες.
και οι δυο ομαδες μου αρεσουν αλλα το δυστυχως το λεω γιατι δεν βλεπω οτι θα υπαρξει καποιος ανταγωνισμος…

Για να συνεχίσουμε το χαλαρό-και-ολίγον-καθυστερημένο-κλίμα των τελευταίων σελίδων…

Ρε εσείς της Μπαρτσελόνα νιώθετε περήφανοι που η ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ είναι στα ώπα της έχοντας ως κορμό τους παίκτες σας;

Για σκεφτείτε το λίγο. :stuck_out_tongue:

λοιπον,για το φετινο μουντιαλ εχω ακουσει απο παντου να προβλεπουν ισπανια ή βραζιλια για την κατακτηση και δεν μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει αυτο για τους δευτερους.ισως απο το οτι ειναι πιο δεμενη ομαδα σε σχεση με αλλες διοργανωσης,αλλα δεν μπορω να δω ποιος μπορει να ειναι ο παικτης που θα την παρει στις πλατες του,0 παικτης-ηγετης που λεμε.
για την αργεντινη εχει καταπληκτικο υλικο,αλλα λογω προπονητη δε νομιζω να απεχει ιδιαιτερα απο τους αλλους,ιδιως απο τη στιγμη που ο μαραντονα αγνοησε δυο παικτες που ειναι σημαντικοτατοι ανασταλτικα και οδηγησαν την ιντερ στην κατακτηση του τσαμπιονς λιγκ-καμπιασο,ζανετι-.

εντι:γρακχο απο τη στιγμη που εγω δεν ειμαι καταλανος και απο τη στιγμη που θα δω τους παικτες που παιζουν την ομορφοτερη μπαλα αυτη τη στιγμη στον κοσμο να ειναι μαζι και στο μουντιαλ,δεν βρισκω τον λογο να μη χαιρομαι

Έλα να σοβαρευόμαστε

bonus:

Όξω ο αποπάνως ο Μητσοτάκης!

Ρε μαλάκα απαντάς σοβαρά; Αλήθεια τώρα όμως; :lol:

έχουμε και λέμε…κάποιοι σίγουρα off, για κάποιους εκφράζονται τέτοιο φόβοι…

Ballack, Essien, Obi Mikel, Drogba, Rio Ferdinand, Pirlo, Robben και σίγουρα ξεχναω αρκετούς…

Πως να αντέξουν σε τέτοιο πρόγραμμα κάθε χρόνο…πρέπει κάτι να γίνει…και καίνε τους παίχτες και χάνεται το ενδιαφέρον όσο χάνονται μεγάλοι παίχτες απο τις μεγαλες διοργανώσεις…

Προφανώς και θα δούμε μουντιάλ με την ίδια πόρωση αλλά όπως και να έχει είναι ξενέρωμα…

ξεχασα να βαλω αυτο το εμοτικον(:p).αλλα και παλι εμεις η μπαρτσελονιστας ειμαστε παντου με την μπαρτσα και τη στηριζουμε και στο μουντιαλ.κα ζουμε για τη στιγμη που ο αιλουρος που ονομαζεται βικτορας βαλντες θα παρει τη θεση του μοσχαναθρεμμενου μαδριτοπουλου ικερ8):stuck_out_tongue:

Μάλλον πάει και ο Ρομπέν γαμώτο…

ρε οι τυποι δεν ξερουν τι θελουν.
απο την μια, φιλο μου που πηγε βαρκελωνη και ειπε σε εναν “βιβα εσπανια” αρχισε να του φωναζει αγριεμενος “βιβα καταλουνα” και απο την αλλη οι δρομοι της βαρκελωνης γεμισαν απο κοσμο οταν πηραν το Euro 2008…:-k

αυτοι οι ισπανοι ειναι οπως φυσηξει ο ανεμος.

H Ισπανία στα φιλικά είναι για τον πούτσο

Η Αργεντινή με Μαραντόνα θα είναι για τον πούτσο

Η Γερμανία με τέτοια άμυνα είναι για τον πούτσο

Η Βραζιλία έχει τους πιο ντεφορμέδες άρα είναι για τον πούτσο

Η Γαλλία δεν μπορεί να περιγραφεί απλά με την έκφραση για τον πουτσο

Η Ιταλία έχει βασικό τον Καναβάρο άρα είναι για τον πούτσο

Οπότε πάμε για Αγγλία κ Ολλανδία (έστω κ χωρίς Φέρντιναντ κ Ρόμπεν)

Αρα το σηκωνουμε και φετος???:p:p

αν μιλας για αγγλια, χωρις τον φερντιναντ εισαι για τον πουτσο.
αν μιλας για ελλαδα δεν χρειαζεται να πω για τι εισαι…:stuck_out_tongue:
αν μιλας για ολλανδια,χωρις ρομπεν εισαι παλι για τον πουτσο.
αρα δεν χρειαζεται να δεις καν μουντιαλ!!!

Με Αλέξανδρο και Σάκη στο κεντρο δεν φοβαμαι κανεναν :lightsabre:
:p:p

:bow::bow::bow: