ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

καλά,εγώ πέρα από αργεντινή (και ελλάδα φυσικά) πάντα συμπαθούσα πολύ τη γαλλία.να δω τι θα λέτε όταν φτάσει στους 8, γιατί τους έχει άνετα.

Κράτα αυτή την αισιοδοξία…θα χρειαστεί:):!:

το ειδαμε και στο φιλικο με την κινα:)

πότε παίξαμε φιλικό με την κίνα?:-k

Για την Γαλλια λεει…(ωραιοτατο 12αρι στο στοιχημα εκατσε)…

τι ασχολείστε μωρέ τώρα με τα φιλικά λίγο πριν το μουντιάλ?έχουν μόνο σημασία για να βγάλει ξέρω’γω μόνο κάποια συμπεράσματα ο προπονητής και για να κρατιούνται οι παίκτες σε ρυθμό αγώνα.ποιοί παίκτες μεγάλων ομάδων θέλουν να διακινδυνεύσουν κάποιο τραυματισμό στα φιλικά?

O Robben :-s

καλά αυτός είναι περίπτωση.
λίγο να τον φυσήξεις θα πέσει κάτω…:stuck_out_tongue:
πάντως κρίμα γιατί, αν και δεν την υποστηρίζω, χωρίς τον ρόμπεν η ολλανδία θα είναι αρκετά αποδυναμωμένη.

ferdinand και drogba:)

οπως τον αποκαλουν μερικοι… κρυσταλινο

όντως ο ρομπεν παικταράς αλλά με πήλινα πόδια.αν δε τραυματιστεί μια φορά το χρόνο δε μπορεί…

[SIZE=“4”]Παραλίγο τραγωδία στο Γιοχάνεσμπουργκ![/SIZE]

Μερικές μέρες απέμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλου και τα μηνύματα για την ασφάλεια που μπορεί να παρέχει η διοργανώτρια, Νότια Αφρική, μόνο καθησυχαστικά δεν είναι.

Πριν αρχίσει ο φιλικός αγώνας της αντιπάλου μας στο Μουντιάλ, Νιγηρίας, με τη Βόρειο Κορέα, στο προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ, Τεμπίσα, φίλαθλοι ποδοπατήθηκαν, όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στο χωρητικότητας 10.000 θεατών γήπεδο «Μακχούλονγκ»!

Όπως είναι λογικό, επικράτησε πανικός, με την αστυνομία να κλείνει τις πόρτες, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην ξεφύγει η κατάσταση από κάθε έλεγχο.

Όμως, όταν ξανάνοιξαν οι πόρτες, σημειώθηκαν και πάλι τα ίδια φαινόμενα! Οι φίλαθλοι, που στην πλειοψηφία τους ήταν Νιγηριανοί, έσπευσαν να εισέλθουν στο γήπεδο, καθώς οι δύο ομάδες είχαν παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Για τουλάχιστον εννέα τραυματίες κάνουν λόγο τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός σε σοβαρή κατάσταση.

Η FIFA είχε ορίσει τη διεξαγωγή του αγώνα με ελεύθερη είσοδο των φιλάθλων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός στην προσπάθεια τους να μπουν στο γήπεδο.

Ένας αξιωματικός της αστυνομίας εξέφρασε παράπονα κατά της FIFA που αποφάσισε να διεξάγει τον αγώνα χωρίς εισιτήρια.

Παλι καλα που δεν επαθε και κανενας τιποτα σοβαρο !
(νομιζω το ξαναεγραψα πριν κατι μερες αυτο)

Οι Oranje κολλανε με την υπογραφη σου.
A sun that never sets.
Δεν πειραζει ομως ! 4-3-3 και οσα φαμε και οσα βαλουμε ! :smiley:

Πιστεύετε ότι θα έχουμε κανά τρομοκρατικό χτύπημα? δεν ξέρω, έχω την αίσθηση ότι στην Αφρική η αντίθεση( μουντιάλ-φτώχιας) θα χτυπήσει κόκκινο…

μου έχει δοθεί η εντύπωση οτί θα γίνει προσπάθεια για 1 τρομοκρατικό χτύπημα.

Πάντα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση υπάρχει ο φόβος, αλλά δεν πιστεύω να γίνει κάτι ούτε αυτή την φορά.
Ας ελπίσουμε…

Διάφορες σκέψεις για τα λεγόμενα φαβορί.
Η Αγγλία αν και έχω να την δω πάρα πολύ καιρό, έχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Πιστεύω θα φτάσει πολύ ψηλά.
Η Γαλλία, δεν βλέπεται, εχει τον χειρότερο τεχνικό του πλανήτη, αλλά δυστυχώς την βλέπω επίσης πολύ ψηλά.
Η Βραζιλία είναι πιο κυνική και σοβαρή από ποτέ.
Η Αργεντινή ή θα βγάλει τα μάτια της ή θα το πάρει.
Η Ισπανία είναι φανταστική ομάδα, αλλά θα αργήσει να παρουσιαστεί ομάδα που θα δείξει έτοιμη για το κύπελλο…Ετσι νομίζω.
Η Γερμανία σταθερή αξία, δεν επηρρεάζεται από τίποτε.

Edit
H Ολλανδία δείχνει πανίσχυρη, πολυσύνθετη, νομίζω ήρθε η ώρα για κάτι μεγάλο.

O ROBBEN ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

αλήθεια;Που βγήκε η είδηση για τον ρομπεν;

Ρε…είμαστε πολλοί Oranje εδώ!!! :smiley: :smiley:

http://www.sport24.gr/html/ent/735/ent.365735.asp

Αμα ειναι να βγει κι αυτο σε DVD, δε θελω να το παρει η Αργεντινη. :?