από εδώ και στο εξής αυτό το thread πρέπει να είναι το μόνο που θα εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα του φόρουμ στο topic με τα αθλητικά.
προσαρμόζω και εγώ το avatar μου λοιπόν…
http://www.sport24.gr/html/ent/945/ent.365945.asp
σκεφτομαι ποσο aids θα φερουν πισω στην ευρωπη οι σκατογυφτοι οι αγγλαρες που θα ναι σαν μεθυσμενα ζωα τα βραδια και τρεμω 8O8O8O
χαχα…όντως!
πάντως αυτό το “…χύνουν τόνους ιδρώτα…” το εκλαμβάνω ως υπονοούμενο…:naughty:
καλα ρε παιδια τι θα δουμε τελικα εδω?μουντιαλ η πορνο?ο ενας λεει οτι θα κυκλοφορησει γυμνος ο αλλος λεει οτι θα κατσει να τον γαμησουν,εχουμε και την αναφορα με τις ιεροδουλες,δηλαδη αμα βγει σε κανα dvd τι θα δουμε τελικα?:lol::lol::lol:
πω πω ρε παιδια δεν ειναι για γελια η φαση αλλα για κλαματα
το καλοκαιρι στα νησακια προσοχη εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???
μην γινει κυκλος και φτασει και σε εμας#-o
αγαπαω ολλανδια αλλα δεν πιστευω οτι 8α το παρει τελικα (αλλα ποτε δεν ξερεις:wink:)
you dirty crazy bird
πάντως τον όμιλο μπορεί να τον περάσουμε σαν Εθνική…
Μην το γελάτε καθόλου…
αν κοιμηθει παλι ο θεος:)
παει και ο νανι
[SIZE=“4”]Ύποπτο δέμα στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής![/SIZE]
Αναστάτωση προκλήθηκε από ένα ύποπτο δέμα, έξω από το προπονητικό κέντρο Northwood School του Ντέρμπαν, όπου προετοιμάζεται η Εθνική μας ομάδα για το Μουντιάλ. Ένα σκυλί της αστυνομίας άρχισε να γαβγίζει μπροστά από αυτό, με αποτέλεσμα τρεις πυροτεχνουργοί με σκυλιά, αλλά και άνδρες της αστυνομίας, να κινητοποιηθούν άμεσα!
το ιδανικο δωματιο για να δεις μουντιαλ…
http://www.sport24.gr/html/ent/245/ent.366245.asp
βαλε κ μια γκομενα να κοβει το γυρο κ να φτιαχνει τις πιτσες…
- 3 (small) εμφανισεις (κορεα,νιγηρια,αργεντινη) για να εκτονωθεις σε περιπτωση ηττας…:naughty:=P~
τελικα το ψυγειο δεν ειχε τιποτα…
[SIZE=“4”]Vuvuzela Show: Με τον Αντ.Πανούτσο και τον Αντ.Καρπετόπουλο[/SIZE]
Το Μουντιάλ αρχίζει!
Ποδοσφαιρόφιλοι όλου του κόσμου ενωθείτε!
Ερχονται στον… ιντερνετικό σας χώρο…
Από την Πέμπτη (10/6) και κάθε βράδυ στις 00:00, Αντ. Πανούτσος και Αντ. Καρπετόπουλος θα σχολιάζουν live το Μουντιάλ στην εκπομπή “Vuvuzela Show”, στο Sport.gr Web TV.
Την εκπομπή μπορείτε να δείτε και από το contra.gr.
ε θα πεσει καψιμο μεχρι τελικης πτωσεως…
ειχα ψηθει να βλεπω γεωργιου τα βραδια,για νετ ουτε λογος… αλλα μετα απο αυτο το νεο μαλλον με βλεπω να καιγομαι στον υπολογιστη… αν δεν κολλαει…
επιτελους η ομαδαρα πηρε μπρος,6 γκολακια στην πολωνια,μονο που τραυματιστηκε ο ινιεστα,αλλα μαλλον δεν ηταν κατι σοβαρο.ομως,ας πει καποιος στον ντελ μποσκε οτι απο τη στιγμη που εχεις στην αποστολη τσαβι,ινιεστα,φαμπρεγκας,ναβας,τσαμπι αλονσο,δεν γινεται να προοριζεις για βασικο τον μπουσκετς.
ετοιμος κι’εγω για το μουντιαλ με το νεο μου αβαταρ…
μετα την πρωτη φαση με βλεπω να βαζω καμια αγγλικη σημαια…
barcelona…