και σήμερα έτσι έλεγαν, αλλά έπαιξα στοίχημα
εδιτ: γαμώ τότε!
και σήμερα έτσι έλεγαν, αλλά έπαιξα στοίχημα
εδιτ: γαμώ τότε!
περιμενω πως και πως την πρωτη μπαρουφα που θα ακουσουμε απο τη νετ…
ελπιζω να ειναι αυτου του επιπεδου…:
“ο χρονος τρεχει αλλα εσεις δεν τον βλεπετε…”
σημερα θελω να δω συντριβη της τραγικης γαλλιας απο την πολυ καλη ουρουγουαη,εκτος και αν σοβαρευτει ο ντομενεκ και βαλει μεσα τον παικταρα και αδικημενο φετος,ανρι.
κατα τα αλλα,καλο μουντιαλ να`χουμε!
τά’παμε.24 χρόνια μετά το μεξικό ξανασηκώνουμε κούπα.
αλλά από το σημερινό πρόγραμμα μόνο ΓΑΛΛΙΑ.
Μπα, δεν τη βλέπω τη Γαλλία με την καμία σήμερα.
αν παίξει ο τζιμπρίλ κάτι μπορεί να γίνει…
Αμαν με τις βουβουζέλες, νομίζω ότι ακούω συνέχεια την εισαγωγή του enemies of reality…! 8O
πόσες ευκαιρίες μπορεί να χάσει μια ομάδα σαν το Μεξικό;
αυτον τον ντος σαντος τον θελω στον παοκ
και εγω θελω παγκοσμια ειρηνη και ευτυχία για ολους…
Nα το και το 1ο γκολ! ΤΣΑΜΠΑΛΑΛΑ (και γαμώ τα ονόματα ε;) για την Νότια Αφρική.
Έχανε τις ευκαιρίες το Μέξικο, άρπαξε το γκολάκι.
καλα να παθει το μεξικο…
αν και θα ηθελα να δω γραμμη οφσαιντ…(ναι ειμαι ελληνας)
παντως το σουτ πηγε στο γαμμα…
Τρελη στραβοκλωτσια απο τον Μαρκεζ :lol:
Edit: Βεβαια τωρα που το ξαναεδειξε μπορει να το ηθελε. Δεν ξερω 8O
ειδατε απο ενα λαθος του μπλανκο πως ηρθε και το γκολ?
1-1 τελικό. Αρκετά καλό ματς για πρεμιέρα. Δείγμα θετικόν.
ψιλοβαρετο το ματσακι. προς το τελος μετρησε. ειδικα με το δοκαρι στο 90 :lol::lol:
ΤΣΑΜΠΑΛΑΛΑ, πήρε ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας από την ανακοίνωση της ενδεκάδας, αλλά με τη γκολάρα που σημείωσε ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στα μάτια μας.
ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ
Καλό ματς για πρώτο, πάμ’ παρακάτω
οπως τα λεει.
ετσι και περασει επομενο γυρο η ΠΑΤΡΙΔΑΡΑ, θα λαμψει ο κυριος
ωραίο το ματσάκι. το πρώτο γκολ ήταν έπος ε. το δεύτερο το πέτυχα στο slow motion replay κι έτσι όπως το βλέπω είμαι σίγουρος ότι θα φευγε στην απέναντι γωνία η μπάλα :lol:. δεν ξέρω αν το θελε ή όχι, δεν έχει κ σημασία. ανατριχίλες όταν μπήκε ο άνθρωπος χωρίς σβέρκο, πολλά κιλά μπάλα (κι όχι μόνο). μ’ άρεσε το σχόλιο θεοφιλό για άτσαλο πλασέ στην τελευταία φάση :lol:
Siphiwe Tshabalala (born 25 September 1984) is a South African professional footballer who is now widely known as the ‘next generation’ Zidane after a brilliant goal scored during the match between South Africa and Mexico in June 2010 DCUP. Nicknamed Zinadine Zidane II, Tshabahaha plays as a winger for Kaizer Chiefs in the Premier Soccer League. Tshabalala is also a part of the South African national team.
Από wiki
ΚΛΑΙΩ