ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

[SIZE=“2”]ΑRGENTINA[/SIZE] φυσικα.
Δεν το πολυπιστευω βεβαια αλλα θα δειξει…

Σωστος! Κριμα που πηραν εστω και το Χ.

Και αυτο σωστο. Αν συνεχιστει αυτο το πραγμα σε ολη τη διοργανωση δεν θα την παλεψω.:dunno:

Edit: Angel_Death ψηφισες Αγγλια. Μια λεξη υπαρχει μονο γι’αυτο: ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Ρεσιτάλ αμπαλίασης μαζεμένο σε 10 σελίδες.Εύγε.
Για την Ελλάδα να πω οτι δεν ξέρω τι θα κάνει (θα είμαι για μπάνιο) αλλά ξέρω τι κολοτούμπες θα πέσουν και τι ομαδάρα θα γίνει αν περάσει τον όμιλο.Γι’αυτό, μικρό καλάθι.
Για τον σισέ στα @@ μου αν θα παίξει η όχι, αυτή η Γαλλία που πρόλαβα και είδα (απο το 70’ και μετά)είναι έκτρωμα.Κρίμα τους 2-3 καλούς παίχτες που έχει δλδ.

παιζει η ελλαδα και εσυ τι θα κανεις?:lightsabre::slight_smile:

Αυρίο αν πάρουμε το Χ θα είναι μαγκια…
Εγώ πάντως το πονταρά στο χ στο betoto 10 ευρώ με απόδοση 3…

Είμαι μουν@δουλος. 8) :? :stuck_out_tongue:
Άσε που δεν έπαιζε να ξύπναγα γιατί ξενυχτάω για κάτι project (και κλαμπ που και που :stuck_out_tongue: ), οπότε οταν με ξυπνήσει η άλλη δε θα μου πει “κάτσε δες το ματς”,αλλά,“σήκω μπάνιο,σήκω μπάνιο, σήκω μπάνιο” κλπ.

Αύριο δε έχω ιδέα πραγματικά.Απο το κλασικό 0-2 2-1 για αρχή μέχρι το υπερκλασικό 0-0 βλέπω.Αν παίξουμε ζώνη ή με Κυριάκο και Αβρααμ, ελάτε για μπάνιο και σεις να μην έχετε νεύρα.

μπορω να πω οτι το Μουντιαλ μεχρι τωρα μας δινει ελπιδες να πιστευουμε σε κατι καλο…μεγαλη αμπαλιαση Γαλλια (πτωματα ολοι-βαλε ρε Ντομενεκ τον Σισεεεεεεεεεε - εχεις με σα τον αμπαλο Ανελκα κ τον τρεχω για λεφτα Ανρι!)…Ουρουγουαη(φωναζε Φορλαν μπας και σακουσουν κ παιξουν τπτ)…Μεξικο(καλα αυτος ο Μπλανκο ποσα χρονια ειναι στην Εθνικη??? πολλα κιλα μπαλα αλλα και πολλα κιλα γενικοτερα#-o-παντως εαν γυρνας γυρω γυρω την μπαλα γκολ δεν βαζεις)…Νοτια Αφρικη(απορω γιατι δεν πηρανε τον Μορις!!!το προσπαθουνε τα παιδια αλλα…κανε ενα ανθρωπινο πλασε ρεεεεεεεεε)…
Παμε μωρη Εθνικαρα…ελα ρε Χαριστεααααααααααααααα-βγαλετο μπουζουκι σου!!!:p8)

Σήμερα θα δείξει για μας, με νίκη περνάμε με Χ, έτσι κιέτσι, με ήτα άντε για:):!:

ποσο ΑΜΠΑΛΗ ηταν η Γαλλια χθες ? Σημερα με νικη περναμε. Αυτο

Ρε, ο ΚΟΥΑΤΕΜΟΧ ΜΠΛΑΝΚΟ παίζει και σ’ αυτό το Μουντιάλ; Τί λες τώρα! Ελπίζω να μη χάσω τα άλλα δύο ματς του Μέχικο!

Φόρος τιμής:

Πολύ μεγάλη μπάλα από τη Γαλλία χτες… τελικά άξιζε να περάσει στο Μουντιάλ αντί της Ιρλανδίας…

[SIZE=“4”]ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ Η ΜΕΞΙΚΑΡΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ![/SIZE]

αμα βαζει ανελκα μπροστα… ελεος δηλαδη γιατι τον εβαλε αυτο τον αναπηρο. μια ταχυτητα κατω απο τους αλλους (ειδικα στην φαση που εβγαινε ο αλλος μονος τους και μπηε στην μεση και εγινε οφσαιντ). με ανρι και μαλουντα ηταν καλυτερη η γαλλια αλλα για πολυ λιγο.

το θέμα με τη γαλλία είναι πως έχει πολύ καλούς παίκτες που μπορούν μόνοι τους να αλλάξουν τη ροή του αγώνα (ειδικά από το σημείο που μπήκε ο μαλουντά ανέβηκε όλη η γαλλία), αλλά όπως είπα δεν έχει προπονητή.αυτό που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο είναι πολύ άναρχο και πρόχειρο.
παρόλα αυτά θεωρώ πως η γαλλία θα περάσει τον όμιλο.
τώρα από το σημερινό πρόγραμμα μόνο ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
α ναι.και λίγο από ελλάδα…:stuck_out_tongue:

βασικος(παλι),ο χαριστεας και εκτος ενδεκαδας ο κυργιακος.για να δουμε τι θα κανει και σημερα ο ρεχαγκελ…

μα δεν τον λενε Χαριστεα… Μετα απο το euro 2008 και το κακο στυναπαντημα του με τον Αλεφαντο στον Αντ1, αλλαξε ονομα. Πλεον τον λενε Αχριστεα #-o

http://www.youtube.com/watch?v=j466OaftjTA

[SIZE=“5”]ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ!!![/SIZE]

γκολ ντι γκρεσια , γκολ ντι τσαριστεα…

τωρα για κυργιακο, μαλλον φοβαται τους γρηγορους κορεατες… αν τον αφησει τελικα εξω…

ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

Αυτος ο οτο δεν την παλευει
Αφησε εξω τον σακη…
Τι αλλο θα δουμε σημερα…

:p:p

Για το χθεσινο ματς της γαλλιας δεν καταλαβαινω γιατι παραπονιεστε
Τοσος κοσμος με αυπνιες γιατρευτηκε χθες
Ο ανελκα ειναι ανετα ο χειροτερος επιθετικος της διοργανωσης (νταξ το παρατραβαω λιγο) δεν καταλαβαινω τοσα χρονια γιατι τον αγοραζουν τοσες ομαδες το παλικαρι ειναι ο ορισμος του παλτου

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑΛΑΛΑ!!!

ο ανελκά δεν έκανε κακή χρονιά στην αγγλία (είδα όλα τα παιχνίδια της τσέλσι), αλλά όπως και να έχει ποτέ δεν τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση.είναι πολύ soft για σέντερ φορ και αρκετά αργός και μέτριος για περιφερειακός επιθετικός.όταν πάντως υπάρχει ολόκληρος χαριστέας είναι υπερβολικό να λες πως είναι ο χειρότερος επιθετικός της διοργάνωσης.τον κατακτά επάξια τον τίτλο ο αχριστέας…:stuck_out_tongue:
βέβαια ό,τι και να γίνει σήμερα πιστεύω πως αργεντινή και νιγηρία θα περάσουν από τον όμιλο.θα δείξει.

Αυτον ειχα στο μυαλο μου οταν εγραφα οτι ισως υπερβαλω
:lol::lol::lol::lol:

[SIZE=“5”]ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ!!![/SIZE]

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΛΚΑ???

Ριμπερύ δεν υπήρξε ποτέ, Τουλαλάν ο μόνος με αρχίδια, ο Γκουρκίφ προσπάθησε (κ έχει τουλάχιστον άλλα 2 Μουντιάλ μπροστά του για να δείξει τι ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ είναι)

Θεία δίκη το πέναλτι που δεν δόθηκε στους Γάλλους. Έπιασαν οι κατάρες των Ιρλανδών!!! :D:D:D

Κατά τα άλλα στηρίζουμε Μεξικό και άνθρωπο χωρίς λαιμό.

Ποιο πέναλτι; :expressionless:

αυτοί οι speakers της νετ δεν έχουν καμία κρίση λέμε.οποιοδήποτε άγγιγμα και αν γίνει, αν ο άλλος πέσει κάτω το θεωρούν πέναλτι.#-o