o πουρουπουπου αναμεταδοση!!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ…
Γουστάρω άμυνα \μ/
ντροπη και αισχος στου καφρους της νετ…!!
αν δεν εχεις αρχιδια να πεις την αληθεια μην λες τιποτα.
και πεναλτυ καναμε και φαουλ δεν υπαρχει εκει που βγαινει ο νοτιοκορεατης…
και επισης…
παρτε και μια κεφαλια…κορεατες ειναι…για το θεο δηλαδη
αμα σταματησουν οι μεγαλες μπαλιες εχουμε μια ελπιδα να βαλουμε γκολ…αμα…
Καλα το τραγι ο Τοροσιδης τον πηρε σβαρνα τον Κορεατη. Γονατια στο κωλο του εριξε.
Τη βουτια του Βυντρα δεν την σχολιαζω.
Μ’αρέσει που έλεγαν για τα στημένα κ το ύψος κλπ.
Ούτε μια κεφαλιά από στημένο δεν έχουν πάρει. Και όχι μόνο επιθετικά, αλλά κ αμυντικά το γκολ τους από τέτοια φάση ήταν…
ολα τα λεφτα ο πουρουπουπου…καθομαι και το βλεπω μονο και μονο για την αναμεταδοση του…
και οι δυο τραγικοι στη φαση…
λοιπον αρχαγγελε…
τοροσιδης στα χαφ …
ή εξω ο σειταριδης και ο τοροσιδης στην θεση του…
τι τον εχει απο αριστερα και δεν μπορει να κανει μιση κουρσα…
ολα δυσκολα δηλαδη
εεε να ξερεις 3 μπουκαλακια νερο εχει πιει ο ρεχαγκελ…
Το 1994 δεν βαλαμε ουτε ενα γκολ
Το 2010 δεν κανουμε ουτε καν σουτ…
η βελτιωση αυτης της ομαδας ειναι πασηφανης
σπικερ της νετ…
Ειναι το 3ο μπουκαλι νερο για εναν ανθρωπο 71 ετων
:lol::lol:
τι ρεκορντμαν προπονητη εχουμε ρεεεεεεεε
Τον λέτε τραγί, αλλά ο Τόρο είναι ο μόνος που προσπαθεί να παίξει μπάλα και δεν μαλακίζεται και έχει και κάνει και τη μοναδική μας φάση.
Άμα παίζουμε μόνο με γιόμες, λόμπες και τα στημένα, μόνο από τύχη θα βάλουμε γκολ με καμιά κεφαλιά. Αφού δεν υπάρχει άνθρωπος με τεχνική εκεί μέσα να κατεβάσει μπάλα σωστά, να μοιράσει κτλ., περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο;
Σαμαράς & Σεϊταρίδης ανύπαρκτοι.
Τον λόγο που δεν ξεκίνησε ο Κυργιάκος τον ξέρουμε;
Επίσης, νισάφι με το πόσο κοντοί και καλά είναι οι Κορεάτες. Δεν κοιτάμε πρώτα το ότι παίζουμε τσίκι τσίκι μπωλ λέω 'γω … Ταλαιπωρία για τα μάτια μας ήταν η “μπάλα” της εθνικής στο 1ο …
Στο 2ο ελπίζω να χώσει Νίνη & Σαλπιγγίδη μπας και κατεβάσει καμιά μπάλα ο μικρός. Ο Μήτσος μπορεί να τρέχει περισσότερο απ’τον βαρύ και ανεπαρκή με τη μπάλα στα πόδια Χαριστέα, είναι και γρήγορος οπότε ίσως μπορέσει να συναγωνιστεί τα πιτμπουλ που παίζουν μπακ στους Κορεάτες
Το Χ με αυτή την εικόνα που έχουμε είναι και γαμώ τα αποτελέσματα
ο τρόπος που ρουφάει τα γκολ το τρίγωνο τζόρβα-τζιώλη-χαριστέα ωχριά μπροστά στο πως ρουφάει αεροπλάνα και πλοία το τρίγωνο των βερμούδων ξέρωγω…
πάντως είναι δυνατόν να μην έχουν θέση σε αυτήν την ομάδα νίνης και σαλπιγγίδης?
χαριστέας και τζιώλης δε θα έπρεπε να είναι καν στην αποστολή, όχι να είναι και βασικοί.
εμετική η μετάδοση.
τις βουβουζελες στον πατο σας βαθεια!!!ελεος!!ενα γκολ γαμω την π… που ελεγε κ ο αλκετας!!
πολλά ζητάς…
Συμφωνω για τορο
Τον κυργιακο υποθετω δεν τον ξεκινησε λογω ταχυτητας κορεατων…
Κριμα παντως να βλεπεις τον σειταριδη σε αυτη την τραγικη κατασταση…
Ο μονος τροπος για να βαλουν γκολ Σαμαρας και Χαριστεας ειναι να σουταρει κανενας να φανε την μπαλα στον κωλο να αλλαξει πορεια και να μπει μεσα!Πιο αργοι και απο Slow Motion!Καλα δεν σχολιαζω τον σειταριδη ο οποιος ο ανθρωπος εχει παιξει 2 ματς σε ολο το πρωταθλημα!Αν βαλει μεσα το Νινη και αν καταφερουν να πηδηξουν οι επιθετικοι να παρουν κεφαλια μπορει να βαλουμε κανενα γκολ!
Εδω δεν κανουν σουτ καλα καλα
Και στο 1ο ημιχρονο οι κορεατες ειχανε και κοντρα τον ηλιο
Μια σεντρα εφτασε στον τερμα και σχεδον του εφυγε η μπαλα
Δεν ξέρω από τι πονάει περισσότερο το κεφάλι μου. Απ’ τον πουρουπουπού ή απ’ τις βουβουζέλες. Θα μου πεις ένα μιουτ τα λύνει και τα δύο. Ναι, αλλά είναι εμπειρία ζωής. Και πουρουπουπού και βουβουζέλες! Θα το χω να το λέω στα εγγόνια μου #-o:lol:
Τώρα για το ματς, τι να λέμε; Οι άνθρωποι δεν μπορούν (ποτέ δεν μπορούσαν) να αλλάξουν 2 μπαλιές της προκοπής. Ένας να βγάλει μια κάθετη δεν υπάρχει ή έστω μια σέντρα κανονική (Σειταρίδης και σέντρα είναι ανέκδοτο).
Ίσως ο Νίνης και ο Σαλπιγγίδης κάτι να μπορούσαν να δώσουν, αλλά δεν το βλέπω να τους βάζει και τους δύο.
Κι αυτός ο Κάρα! Και στον ΠΑΟ τα νεύρα μου έσπαγε όταν χτύπαγε τα στημένα!
Έντιτ: Μόλις έβαλε τον Πατζατζόγλου. Εντάξει, καλώς, αλλά πίσω είσαι, βάλε και τον Σάλπι ξέρω γω, τι περιμένεις; Αλλά τι, να βγάλει τον Χαριστέα; Προτιμά να αποσύρει την ομάδα ο Γερμανός! Και ο Σαμαράς τελείως αρνητικός
Συμφωνω. Για την συγκεκριμενη φαση πηγαινε ο χαρακτηρισμος και νομιζω πως ηταν ευστοχος
O τοροσίδης μια χαρά παίζει.
Αλλά που πας όταν έχεις βασικό το σειταρίδη ρε γαμώτο.
Δεν ξέρω ούτε με νοιάζει αν δεν έχει κάποιον στη θέση του, αλλά ο τύπος είναι ο πιο ντεφορμε ποδοσφαιριστής του μουντιάλ ρε γαμώτο
ρε να ποστάρετε στο τοπικ εθνικης για εθνικη κ εδω για τις αλλες ομαδες !!!