οχι ρε φιλε… στο σχολιο ο πετρος μιχος… :lol::lol::lol::lol:
τι αλλο θα δουμε σ’ααυτο το μουντιαλ…#-o
οχι ρε φιλε… στο σχολιο ο πετρος μιχος… :lol::lol::lol::lol:
τι αλλο θα δουμε σ’ααυτο το μουντιαλ…#-o
Λες και παιζει Παναιτωλικός-Βυζας…
βέβαια εδώ που τα λέμε παίζει να βλέπεις καλύτερη μπάλα στο παναιτωλικός-βύζας…
με προλαβατε αλλα δεν πειραζει…
καλα ρε…μεσημερακι και να ακους τον μιχο να σου λεει οτι ο παιχτης δεν δινει πασα σε αυτον που ειναι σε καλύτερη θεση καθως εχει εντολη να σουταρει απο τον αξονα? #-o
με το ζορι να κοιμηθώ μεσημέρι…?
Καλουτσικο ματσακι ως τωρα,αν αναλογιστουμε τι σουπες εχουμε δει μεχρι στιγμης…Παιδια,βλεπω Χιλη να προχωραει.Παιζει μπαλα κατω, οχι γιομες,ασφυκτικο pressing.Ακους Ρεχαγκελ ,νουμερο?Δες πως στηνουν ομαδες υπερτιμημενε.
:lightsabre:… εε οχι ρε φιλε… να ειχε παρει κουπα με τη βραζιλια να τον πεις υπερτιμημενο… αλλα να πηγαινει στα μεγαλα τουρνουα με τους τσουρουκαδες ειναι αθλος…
αααα ρε ελλαδα… αθανατη…
Nαι ρε φιλε,τελειωσε αυτο τωρα.Και συνεχιζει κ παιζει με τους ιδιους τσουρουκαδες ποδοσφαιρο ξεπερασμενο.Δηλαδη θα βλεπω το χαλι ,θα κλεινω τα ματια και θα τον μνημονευω ακομα και θα του συγχωρω τιε βλακειες επειδη καποτε κοιμηθηκε ο Θεος και σηκωσαμε κουπα?
Και σε παρακαλω να μην ειρωνευεσαι.
Πάμε ρε Χιλή ομαδάρα!!!
οντως. Μεχρι τωρα, παιζει την καλυτερη μπαλα.
Ρε παιδιά, είναι ιδέα μου ή ο σχολιασμός είναι άπο το στούντιο; Έχω αυτή την εντύπωση.
Εκτός του “Παγκόσμια Πρωταθλήτρια” αποκάλεσε και αρχηγό τον Silva…Εεε, Lucio ξέρω 'γω;
Όντως καλή η Χιλή. Μαζί τους!
δεν ειναι ολα τα ματς μεσα απο το γηπεδο…καμποσα ειναι με σχολιασμο απο ελλαδα
Albert Bunjaku
http://www.transfermarkt.de/de/albert-bunjaku/leistungsdaten/spieler_19194.html
Ελβετός επιθετικός της Νυρεμβέργης, 28 παιχνίδια - 12 γκολ φέτος - κάθεται στον πάγκο στο ματς με Ισπανία για να παίξουν οι Ντερτιγιοκ - Ν΄κούφο επιθετικό δίδυμο
Angelos Αchristeas
http://www.transfermarkt.de/de/angelos-charisteas/leistungsdaten/spieler_1519.html
Έλληνας επιθετικός της Νυρεμβέργης, 19 παιχνίδια (τα 11 ως αλλαγή) - 1 ολόκληρο ΓΚΟΛ φέτος - ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως έπαιξε βασικός με Νότια Κορέα
Που αλλού θα βρεις επιθετικό με ένα ολόκληρο γκολ την σεζόν ???
με οτο προπονητη αυτα βλεπεις
παμε φουριας ροχας να τους πατησουμε ολους:D
Ρε σεις ειναι εκτος Πορτογαλιας οι Joao Moutinho, Manuel Fernandes;;; 8O
ΥΓ.: Ναι ρε μαλακες, σημερα το καταλαβα.
Νά τη η Ελβετία!!!
ε,οχι ρε μαλακα,δε γινονται αυτα!
τι μαλακες θεε μου.αν ειναι δυνατον
βαλτε τον βαλντες ρεεε!
Κοιτα η Ελβετια… Παντως μεχρι στιγμης τα περισσοτερα ματς που εχω δει ειναι σουπες…