ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

αναρωτιεμαι γιατι εμεις δεν μπορουμε να παιξουμε τετοια μπαλα!:-k

Τη μιση αποδοση απο την βορεια κορεα να εχουμε μεθαυριο καλα θα’ναι
Οι σπικερ εδωσαν ρεσιταλ για αλλη μια φορα
Στο 1ο ημιχρονο μου φαινεται οτι ακουσα θεοφιλοπουλο να αποκαλει την βραζιλια παγκοσμια πρωταθλητρια #-o

επιτέλους ένα ωραίο παιχνίδι.
εξαιρετικό το στήσιμο της βόρειας κορέας.να τα βλέπει αυτά ο ρεχάγκελ για να θυμηθεί πως έπαιζε το 2004 και πως πρέπει να παίζει και τώρα…
σχετικά με τη βόρεια κορέα βέβαια θεωρώ πως για την καλή της απόδοση ευθύνεται και η εθνική υπερηφάνεια που δημιουργεί το απολυταρχικό καθεστώς εκεί.δεν είναι πολλές οι ομάδες που ματώνουν πλέον τη φανέλα της χώρας τους.εδώ δάκρυζαν στον εθνικό τους ύμνο.τις κέρδισαν τις εντυπώσεις.κρίμα που δεν είδαν το μάτς οι βορειοκορεάτες στη χώρα τους.
όσο για τη βραζιλία, έχει κάποιους εξαιρετικούς τεχνίτες που μπορούν να σου βγάλουν μια φάση σε ανύποπτο χρόνο και να καθαρίσουν το μάτς.δε νομίζω όμως αυτή η ομάδα να πάει πολύ ψηλά στη διοργάνωση.δεν έχει κάποιον ηγέτη και ο kaka φαίνεται λίγος για αυτόν το ρόλο.

Θα θελα να ξερα με ποια κριτηρια δεν πηρε πατο και ροναλντινιο στην αποστολη ο ντουνγκα
Ειδικα ο ronnie ανετα θα επαιζε καλυτερα απο τον κακα που φετος ειναι σκετη απογοητευση

yup και γενικα μεσα στην υπερβολη.Γυρω στο 30 λεει ο ιδιος “οσοι ανοιξατε τωρα τους δεκτες,μη σαστισετε με το 0-0” η κατι τετοιο.Γραφικοι και κουραστικοι σε καθε ματς…

δε βγάζεις άκρη.αν όλοι αυτοί που έμειναν εκτός μουντιάλ σχημάτιζαν μια εθνική άνετα το έπαιρναν το τρόπαιο.:stuck_out_tongue:

δεν ειναι ολοι οι εκφωνητες τους χαλια ρε.ο θεοφιλοπουλος και ο παπαδημητριου ομως,ειναι για χρυσο βατομουρο.κριμα που δεν ειναι και ο τιτανας ο βερνικος στην περιγραφη και κανει μονο τις εκπομπες πριν και μετα τους αγωνες.

Δις
Και το χειρότερο είναι όταν κάνει “αστειάκια”

Τέλος πάντων, οι Βορειοκορεάτες αξιόμαχοι. Να’χαμε το πάθος τους στην δική μας πρώτη αγωνιστική καλά θα 'ταν. Οι Βραζιλιάνοι δε με πείσανε ούτε αυτοί.

Περιμένω να δω αύριο την ομάδα που θεωρώ επικρατέστερη υποψήφια για επόμενη παγκόσμια πρωταθλήτρια (Ισπανία).
Κατά τ’άλλα μέτρια μπάλα και σήμερα. Ευτυχώς στο ματς Νέα Ζηλανδία - Σλοβακία είδα μόνο τα 10 τελευταία λεπτά, ενώ στο 2ο απλά έριχνα κλεφτές ματιές στην τηλεόραση. Πρέπει να’ταν τρελός ύπνος κι απ’αυτά που διαβάζω.

Οι παίκτες γενικά φαίνονται κουρασμένοι και χωρίς όρεξη, γι’αυτό μάλλον βλέπουμε κακά παιχνίδια. Τώρα αν φταίει η μπάλα, το τερέν, το υψόμετρο κτλ. δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Μακάρι να ανεβεί λίγο το θέαμα γιατί αν πάει έτσι θα περάσει εύκολα στη μνήμη μου ως η χειρότερη “μεγάλη” διοργάνωση που’χω παρακολουθήσει ως τώρα.
Μια μέρα πριν 2 μήνες έλεγα σ’έναν φίλο μου ότι έχει πέσει γενικά το επίπεδο της μπάλας σε σχέση με 10 χρόνια πριν ας πούμε (αυτό επεκτείνεται και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στο Τσου Λου), αλλά αυτό δεν είναι μάλλον της παρούσης. Αυτός δεν συμφωνούσε αλλά νομίζω ότι ισχύει. Μπορεί να είναι και ψευδαίσθηση

κριμα για την Β.Κορεα σημερα. Καλα επαιξαν, τουλαχιστον μεχρι το 1ο γκολ.

οντως πολυ καλες οι ασιατικες ομαδες.
παντως για διαλειμα για νερο
στην προπονηση
των β.κορεατων φανταζομαι
θα εχει πουσαπς με μαστιγιο.
γιαυτο υπαρχει αυτη η πειθαρχια
τελος παντων θα φυγουν με
ψηλα το κεφαλι απο το μουντιαλ
εκτος αν υπαρχει εντολη να
νικησουν την πορτογαλια
αλλιως θα τους κοψουν τοσα δακτυλα
των χεριων για οσα γκολ φανε.
θα ηθελα να περναγε
η β.κορεα
απλα σε οποιοδηποτε αλλο ομιλο θα παιρναγε
για πλακα
παντως εναν φοβερο παιχτη εχω δει μεχρι
τωρα και τον εχει η αλγερια
το δεξι της μπακ-χαφ
ΜΠΕΛΧΑΤΖ 8) πραγματικη τορπιλη!!

λογω απεργιας δεν θα υπαρχει περιγραφη σε 4 αγωνες τις τελευταιας αγωνιστικης των ομιλων κ σε 4 αγωνες της φασης των 16…:roll:

τι κριμα…

το θεμα ειναι μη μας βαλουν κανενα κυπριο, 1000 φορες θεοφιλοπουλος…

υπαρχει και το mute… αφου δεν παλευεται ο ηχος απο τις βουβουζελες (νομιζεις οτι σου επιτιθενται σφηκες…) ετσι κι αλλιως… 2 σε 1… :lol:

πηγα να το κανω 1-2 φορες κ με μουσικη αλλα μουντιαλ στο mute δε μου παει να δω… κ ο ηχος της vuvuzelas δε με ενοχλει καθολου…

ME ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

μακαρι να περασουν ε

γιατι δε βαζουν καναν αγγλο σπικερ?μια χαρα θα ναι…

Δεν νομιζω οτι αυτος ο ροναλντινιο που βλεπουμε θα ηταν σε θεση να κανει την διαφορα,ο τυπος εχει γινει σκια του εαυτου του με καποιες εξαιρεσεις ,το εχει χασει απο τοτε που εφυγε απο την μπαρτσα, πιο συχνα παει στον ρεμο παρα στις προπονησεις.:stuck_out_tongue:

Στη Μιλανάρα πάντως αυτή τη σεζόν ήταν εξαιρετικός. Και έκανε τη διαφορά σε μια ομάδα που ενώ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις γκέλες της Ιντερ, αντιθέτως το μαλάκισε στα εύκολα θεωρητικά ματς. Έτσι κιαλλιώς σε μια δηθεν ομάδα σαν τη Βραζιλία, πιο πολύ μετράνε οι διαφημίσεις στις οποίες συμμετέχουν οι παίκτες, παρά η προσφορά τους ! Αν και φέτος, έχει όντως πολύ καλό υλικό.

12 γκολ και 14 ασίστ είχε.

Vuvuzeles Rulezzz :stuck_out_tongue: