Σούπες καλοκαιριάτικα…δεν πάει άλλο ρε :!:
Μόνο θετικό οι διαιτησίες.
Από πότε όμως φοβούνται όλοι να δημιουργήσουν;
Απομένει να δούμε Ισπανία και Βραζιλία.
Περιμένω και από την Χιλή κάτι καλό.
Σωστός ο φίλος πάνω για τις αφρικανικές ομάδες.
Ελπίζουμε η Νότια Αφρική θα συνεχίσει καλά, η Γκάνα τα πήγε καλούτσικα, η Νιγηρία μου άρεσε αλλά Ακτή, Αλγερία, Καμερούν ήταν απαίσιες.
πειράζει που η προηγουμενη μεγαλη διοργάνωση(euro 2008) μου φαίνεται καμια 3742156 φορες καλυτερη…??
ε μωρεεεε…
6 το απογευμα και να κλεινουν τα ματια μου…??
δεν εχω κοιμηθει ποτε στη ζωη μου τετοια ωρα…
για το θεο δηλαδη.
και κατι αλλο…
στους εως τωρα αγωνες πρεπει να εχω δει μονο 10 προσπαθιες για διείσδυση…:?
καντε μια προσωπική ενεργεια ρε παλικαρια…
ειπαμε αερομπαλα αλλα και εσεις παιζεται σαν τους παλαιμαχους της αελαρας…(και αν…)
μόνο εμένα μου άρεσε το β’ ημίχρονο στο ποτογαλία-ακτή ελεφαντοστού?
η ακτή έπαιζε και κόντρα σε μια πορτογαλία ε?και παρόλα αυτά τα πήγε μια χαρά.άν είχε ντρογκμπά σε καλή κατάσταση και από την αρχή πιστεύω θα κέρδιζε.εγώ τη βλέπω να περνάει τον όμιλο.έχει καλή ομάδα.
μηπως να αλλαχθει ην= εποχη που γινεται το μουντιαλ?? μηπως να το κανουν χριστουγεννα??? :lol::lol:
Σιγά την Πορτογαλία. Είναι σαφώς κατώτερη η Πορτογαλία από τις προηγούμενες διοργανώσεις. Λείπει ο Νάνι. Κλασικό φορ δεν έχει. Ντέκο ανύπαρκτος. Όλα εναπόκεινται σε έναν Ρονάλντο και σε καμιά έμπνευση του Σιμάο.
Κουρασελ ολο το μουντιαλ σο φαρ…
εδιτ: λωλ, δεν ειπα κατι καινουργιο φαινεται
έχει όμως πολλούς παίκτες που ξέρουν μπάλα και έχει μια ωριμότητα στο παιχνίδι της απόρροια των καλών πορειών που έχει κάνει στις τελευταίες διοργανώσεις και των καλών πρωταθλημάτων που έκαναν πολλοί παίκτες της.το θέμα με αυτήν την ομάδα είναι πως δε θα βρεί ποτέ ένα καλό και αξιόπιστο σέντερ φορ.αυτός ο λιέντσον είναι πολύ καλός στη σπόρτινγκ αλλά κόντρα στους αμυντικούς θηρία της ακτής πολύ λίγα πράγματα.
συμφωνω!ας τους εριχνε ενα μπαλακι η ακταρα!!!
αυτή η γριά αλεπού ο έρικσον γιατί έβγαλε τον καλού για να βάλει τον ντρογκμπά και άφησε στο παιχνίδι τον ανύπαρκτο ντιντάν?μια χαρά έπαιζε ο καλού γαμώτο.να βλέπαμε κανένα καλό συνδυασμό αλά τσέλσι…
ρε αυτος με το #10 τι μαλλι ειχε???8O
edit: τον βρηκα
Σήμερα οι αγώνες ήταν απλά[SIZE=“5”]ΒΑΡΕΤΟΙ[/SIZE]
αντε να δούμε τίποτα καλό με τη Βραζιλία
…ο οποίος κατά βάθος έχει τη μετωπική καράφλα του Σβεν Γκόραν. Είναι το δεύτερο πουλέν μας μετά τον Τσαμπαλάλα.
ο ζερβίνιο είναι παικταράς ε?μαζί με κόλο τουρέ οι κορυφαίοι της ακτής σήμερα.
άκουσα πως στη βόρεια κορέα δε θα δείξουν τα παιχνίδια της ομάδας τους παρά μόνο σε μαγνητοσκόπηση μόνο αν δε χάσουν.
δεν πρόκειται δηλαδή να δουν την ομάδα τους στη χώρα…
Και αυτά επιλεκτικά, στιγμιότυπα μόνο, και όχι τις άλλες ομάδες…
Όπως και να χει, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος (δε το αποκλείω να μπει και τρίτο γκολ), μπράβο στην βόρεια Κορέα που έπαιξε όπως έπαιξε ως τώρα.
μεχρι στιγμης το καλυτερο γκολ του μουντιαλ ειναι αυτο του μαικον
ειδα την βορεια κορεα και σκεφτόμουνα πως επαιζε η ελλαδα και με επαθα κατάθλιψη.
ελπιζω οι ελληνες παιχτες να το ειδαν το ματς…
να καταλαβουν οτι δεν ειναι η ηττα που ενοχλει…
και να σταματησουν να μας λεν για αδικη κριτική
Μονο Tae Se
γουσταρω απιστευτα ολες τις ασιατικες ομαδες φετος.μπορει να μην ξερουνε ιδιαιτερα καλη μπαλα,αλλα τρεχουνε,ειναι καλα οργανωμενοι,εχουνε τσαμπουκα.
το ματς γενικοτερα,στο δευτερο ημιχρονο,μου αφησε καλες εντυπωσεις.
επισης,ο ρομπινιο μου φαινεται πως εχει βελτιωθει πολυ.εχει δυναμωσει και εχει μαθει και να κραταει την μπαλα και να βγαζει καλες μπαλιες.με ποια λογικη ειναι στη σαντος τωρα,δεν ξερω…
Σ’ αγάπησα μωρή Β. Κορέα. Ρισπέκτ!