Παιδια αν το Moυντιαλ συνεχιστει ετσι θα καταφερει να χαρακτηριστει χειροτερο κι απο αυτο του 2002.Μεχρι στιγμης τα παιχνιδια ειναι μετρια,με λιγα γκολ και φασεις κι ελαχιστες συγκινησεις!!!
και να φανταστεις οτι τα περισσοτερα γκολ μπηκαν απο πνιξιες των τερματοφυλακων και λαθη της αμυνας.διαφορετικα προσευχες θα καναμε για να δουμε γκολ
Αρκετα καλη η Παραγουαη οσο ειδα το ματς.
Η Ιταλια οπως παντα.Κουτσα-κουτσα.
Μάπα η Ιταλία και η Αργεντινή τι να πώ…
Αξιόμαχη η Ιαπωνία που θα κάνει την έκπληξη και θα πάει πολύ δυνατά…
Κρίμα για το καμερούν έπρεπε να νικήσει και ήταν το μάτς που έστειλε αρκετό κόσμο στο κουβά…
…εμένα μου λες#-o:):!:
παντως διαβαζοντας μια τοπικη εφημεριδα(λαρισα) εγραφε πως οι ποδοσφαιριστές δεν τα εχουν τοσο με την μπαλα οσο με το χορταρι που ειναι μικτο…!!
κανονικο οπως σε ολα τα γηπεδα και συνθετικο σε σημεία…!!
και ετσι αναλογα που θα σκασει η μπαλα περνει και την αναλογη τροχια και δυναμη…
οτι ναναι…
x0a0x0ax0a0xa0
vuvuzeles
μπαλα
χορταρι
ζεστη
υψομετρο(??)
καλα ειναι…#-o
σημερα υποστηριζω τιμια Νεα Ζηλανδια… Χακα και ετσι
το μόνο μάτς που αξίζει σήμερα είναι το πορτογαλία-ακτή ελεφαντοστού.
η λογική λέει ότι η βραζιλία θα κάνει 3 νίκες και η βόρεια κορέα 3 ήττες.άρα σε αυτό το μάτς παίζεται η πρόκριση.θα παίξει και ο ντρογκμπά με νάρθηκα:!:
εγώ πάντως στηρίζω τους ελέφαντες…
επιτελους ενα γκολ στο 93…
αντε να δουμε…
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΝΙΟΥ ΖΗΛΑΝΤ!
οτι να ναι σε αυτο το μουντιαλ.απο τη μια ισοπαλια στην αλλη:lol:
to under μας χαριζει λεφτα 12 στα 13 αν θυμαμαι καλα!!!φορζα ακτη πειραιως!!
το 1 παιχνιδι χειροτερο απο το αλλο…[-X
ευκολη πληρωμη για ακομα μια φορα!!ενα ακομα τραγικο παιχνιδι,αλλα περιμενα!!λετε να φταιει η μπαλα τελικα?
Μιλάμε για το απόλυτο ΜΗΔΕΝ έτσι;
Απαράδεκτοι και οι 2.
Τι γίνεται ρε κανείς δεν μπορεί να δημιουργήσει σε αυτό στο μουντιάλ;
Μόνο η Γερμανία;
Χθες που έβλεπα την Ιταλία, είδα ότι πέρα από γερασμένη ομάδα, δεν έχει επιθετικούς φοργουορντ τύπου Κασάνο που θα πάρουν την μπάλα εκτός περιοχής.
Τζιλαρντίνο, Ιακουίντα, Ντινατάλε είναι ακριβώς ίδιου στυλ.
Πολύ θα ήθελαν να έιναι Τόρρες, που είναι φορ περιοχής αλλά 3-4 φορές καλύτερος από έκαστο.
το πιο ΣΚΑΤΑ μουντιάλ από το 90 και δώθε με χαρακτηριστική ευκολία.
Συνεχιζουν ακαθεκτοι λοιπον !
Χειροτερο απο του 2002 μεχρι στιγμης ανετα.
Ηλιθιε Μπλατερ καλα τα καταφερες
Εληξε το ματς και οι παιχτες δεν το πηραν καν χαμπαρι καλα οι οπαδοι σιγουρα.
απαισιο mundial…
δεν πιστευα οτι μπορουσα να δω χειροτερο απο αυτο του 2006,κι ομως ειδα…
12 στα 13 under re???:lol:
θελω να γυρισω στο 2002
Το Μουντιάλ δε βλέπεται. Είναι τραγικό από όλες τις απόψεις! Ούτε ωραίες παρουσίες στις εξέδρες δεν έχει. Η χειρότερη μπάλα που έχω δει στη ζωή μου σε επίπεδο τελικής φάσης εθνικών ομάδων. Ποδοσφαιριστές άμπαλοι που δεν περνάνε μία πάσα στην ευθεία ή που δεν ξέρουν να κάνουν κοντρόλ - σουτ.
Απαίσιο. Εφεξής μόνο οράνιε και πάντσερ βλέπω.
Επίσης μου τη σπάει που το άλλοτε άναρχο αφρικάνικο ποδόσφαιρο έχει εξευρωπαϊσθεί με τόσο διαστρεβλωμένο τρόπο. Οι αφρικανοί παίκτες φοβούνται να παίξουν με ελεύθερο τρόπο και ταμπουρώνονται πίσω. Πάει το θέαμα, πάει η τεχνική και η ταχύτητα. ΣΚΑΤΑ.