αν εχουμε καμια αποφαση να χρησιμοποιηθει αυτη η μπαλα στο τσ.λ. του χρονου πρεπει να ανανεωσουμε αυτοματα στο σαριεγκι… ειναι η ιδανικη μπαλα για αμυνα, θα τη διωχνει ο βασκος στο θεο κ θα κατεβαινει με χιονι…
Βεβαίως και αυτά. Το υψόμετρο οπωσδήποτε. Και το κλίμα. Απολύτως λογικό. Όμως δεν νομίζω ότι η μπάλα είναι το λιγότερο, αφού με αυτήν παίζεται το παιχνίδι.
Αρα παιζουμε πολλα under ετσι δεν ειναι Dr. Love?
ετσι φαινεται… αλλα στον οπαπ δεν συμφαιρει με τιποτα…
Αυτό όμως είναι το “κακό” με την Ολλανδία…
Σε όλες τις διοργανώσεις παίζει καλά,πάντα έχει ένα από τα καλύτερα ροστερ,αλλά ποτέ δε φτάνει στην πηγή…
Αν είναι να κάνει το θαύμα και να το σηκώσει,ας συνεχίσει να παίζει έτσι και χειρότερα!!! :p:p:p
HUP HOLLAND HUP!!!
Γενικά πάντως και με τα δύο σημερινά ματσάκια,πολύ μέτριο το φετινό μουντιάλ…θέλω να πιστεύω οτι στη συνέχεια θα ανέβει το θέαμα…
ελπιζω και εγω να εχουμε καλυτερη συνεχεια στο μουντιαλ γιατι μεχρι τωρα ηταν μετρια εκτος απο 1-2 παιχνιδια
μονα παιζουμε στην betfair…
πουθενα αλλου…
ειδα την ολλανδια και στο sport-fm ελεγε οτι επαιξε πολυ καλο ποδοσφαιρο…
τι σκατα? αλλο ματς εβλεπα…??
πολυ λιγο το καμερουν… δεν το περιμενα με τιποτα αυτο που εγινε…
δικαιη νικη για τους γιαπωνεζους που εδειξαν μεγαλο παθος κ ουσιαστικα τελειωσε το ματς οταν εβαλαν το γκολ… κ η εκπληξη γινεται ακομα μεγαλυτερη οταν βλεπεις τις ομαδες που αγωνιζονται οι “αστερες” των λιονταριων… εσπανιολ,μονακο,2 στην τοτεναμ,λιλ,μαρσειγ,αγιαξ,λιον,σαλκε,αρσεναλ,ιντερ… αντιθετα οι ιαπωνες εχουν 4 μολις παιχτες εκτος ιαπωνιας εκ’των οποιων οι 3 επαιζαν βασικοι…
εχω βαλει κ τον ετο για πρωτο σκορερ ομιλου…:x
Παντως η Δανια καλη ομαδα ειχε.Ποτε δεν ηταν υπερδαναμη ουτως η αλλως.Εμενα λογικο μου φανηκε το αποτελεσμα.Δηλαδη αμα η Δανια ειναι αμπαλη πως θα χαρακτηριζες την Αλγερια/Σλοβενια ας πουμε?:-k
(το ποστ μου παει στο ποστ του horror πριν απο καποιες σελιδες,δεν μπορω να ακνω quote καποιο προβλημα εχει ο browser μου μαλλον.)
Άσχημα μαντάτα. Ενώ χθες φάνηκε ότι η ΦΙΦΑ θα απαγορεύσει τελικά αυτή την αθλιότητα, μόλις είπαν στην ΝΕΤ ότι τελικά οι βουβουζέλες θα πάνε τελικό. Γαμώ το φελέκι μου!
πόσοι παίκτες από αυτή τη δανία δείχνουν να το κατέχουν το τόπι?ζήτημα να είναι δυο-τρείς.εδώ μιλάμε πως από τη στιγμή που έβαλε το αυτογκόλ δε βγήκε καν μπροστά για να κυνηγήσει κάτι…τουλάχιστον αλγερία, σλοβενία και λοιπές δυνάμεις μπορεί να είναι αρκετά αδύναμες σαν ομάδες αλλά έχουν και κάποιους παίκτες που μπορούν να γλυκάνουν το παιχνίδι.
τώρα, μπάλα περιμένω να δω στα αυριανά μάτς και κυρίως στο πορτογαλία-ακτή ελεφαντοστού.το βράδυ δύσκολα θα δούμε ωραίο μάτς γιατί βλέπω την παραγουάη να παίζει όπως η ουρουγουάη με τη γαλλία.
εχω ξεχασει να αναφερω τη μεγαλη ελλειψη της πρωτης αγωνιστικης των ομιλων…που με κανει να θελω να κανω εμπαργκο στους υπολοιπους αγωνες αλλα θα δωσω αλλη μια ευκαιρια στους διοργανωτες…
[SIZE=“4”]ειναι ο ενας[/SIZE], [SIZE=“5”]ο μοναδικος[/SIZE] , [SIZE=“6”]ο τεραστιος[/SIZE]
[SPOILER]
[SIZE=“5”]BOOOOOOOOOOOOOOOOTH!!![/SIZE]
kαθε φορα που θα ακουμπουσε τη μπαλα , οι ηχοι απο τις vuvuzeles κ η αποθεωση στον παιχταρα θα ηταν εμπειρια…
[/SPOILER]
Αμαν με αυτα τα ανουσια μικροστατιστικα.“Δεν εχει χασει απο ομαδα Νοτιου Αμερικης σε πρεμιερα Παγκοσμιου”.O Rly
Αμαρτια απ το Θεο να ξεκιναει η απατη ο Τζιλαρντινο και να καθεται παγκο ο Ντι Ναταλε…
άλλο ένα κακό παιχνίδι σε αυτό το μουντιάλ.όχι ότι περίμενα να δω καμιά σοβαρή μπάλα από την ιταλία αλλά λέμε τώρα.μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν οι ιταλίδες στην εξέδρα…\m/
ιταλια-παραγουαη μονο το πρωτο ημιχρονο ειδα και αυτο που εβλεπα ηταν λιγο ξυλο και πολλα φαουλ
Ζω για να δώ μία, μόνο μία ανατροπή. Ένα 2-1, ένα 3-2 ρε παιδάκι μου. Τόσα ματς και η εξέλιξη ίδια σε όλα: το 0-1 θα γίνει 1-1, το 1-0 θα γίνει 2,3-0 κ.ο.κ.
Μέχρι στιγμής άνετα το χειρότερο και πιο βαρετό μουντιάλ έβερ.
στις επομενες αγωνιστικες που θα σφυξουν τα κολια θα δουμε καλυτερο θεαμα,ντον γουορι
εγώ πάντως περιμένω αύριο το μεσημέρι το σλοβακία-νέα ζηλανδία για να δω μπάλα.μιλάμε για μουντιαλικό υπερθέαμα…
να στους παρω εναν εναν
Κεντρικα μπακ: καταπληκτικοι παικτες και οι 2, πολυ νεοι για τη θεση τους σε ηλικια και ομως εχουν καταξιωθει και σε λιβερπουλ και σε παλερμο, καλοι αμυντικα αλλα το κυριοτερο ξερουν για κεντρικα μπακ κανταρια μπαλα και οι 2, καλη τεχνικη, καλα σουτ και γενικοτερα μεγαλο οπλο για μια ομαδα να εχει σεντερ μπακ με τετοια τεχνικη (αποφευγουν πιεση, δεν χρειαζονται παικτη κεντρου στα 5 μετρα για να πσαρουν κτλ)
πλαγια μπακ: το s.poulsen τον εχω δει πολυ λιγες φορες και απ ο,τι μου ειπαν ο τυπος εγινε μπακ επι εποχης φ.χααλ στην ΑΖ οχι τρελα πραματα παντως, γρηγορος και μεχρις εκει, ο jacobsen απο την αλλη χρονια στην αγγλια τιμιος παικτης, αλλα δεν θα σου κανει τρελα πραματα στην επιθεση
κεντρικα χαφ: ο c.poulsen δεν χρειαζεται συστασεις
επισης ξερωγω αν σου φαινεται ο m.jorgensen αμπαλος (ενας τυπος που παιζει ολες τις θεσεις απο μεση και μπροστα, με πολυ καλη τεχνικη) μαλλον δεν παρακολουθεις το αθλημα…το μονο κακο ειναι πως παραμεγαλωσε
ο rommedahl ναι δεν ξερει μπαλα και η ταχυτητα του πλεον εχει χασει λιγο, αλλα και παλι στεκεται αξιοπρεπως
τον enevoldsen δεν τον ξερω, περα πως ηταν πουλεν μου στην Αab
επισης ο μικρος που μπηκε ο eriksen του αγιαξ θυμησου το θα γινει μεγαλος παικτης, ο,τι εχω δει απο αυτον με εχει αφησει αφωνο, καταπληκτικος playmaker
τωρα επιθεση νταξει ο bendtner μπορει να μη γινει ποτε το πρωτο ονομα στραικερ στη ευρωπη αλλα του χω τεραστια αδυναμια και για το υπεροπτικο-ειμαι στον κοσμο μου στυλακι και για το ο,τι με τον βενγκερ εχει μαθει να παιζει και με την μπαλα κατω και να τη σπαει δεξια αριστερα…και τεχνικη εχει ο ανθρωπος για το υψος του
ο beckmann που μπηκε δεν νομιζω να ειναι καταλληλος για στραικερ σε αυτην την δανια
τωρα μετα απο τετοιο γκολ προφανως εχασαν την καθε ψυχολογια και το παρατησαν
εντιτ
σκεψου και το υψομετρο που παιζαν 1800 μ, ειναι σαν να παμε να παιξουμε μπαλα στο μιτσικελι ξερωγω…για να γυρισεις ματς θες αντοχες
δεν αντιλέγω πως είναι καλή ομάδα.αλλά είναι καλή ομάδα με την έννοια που ήταν καλή ομάδα και η εθνική μας το 2004.δε με ελκύει το ποδόσφαιρο που παίζει.jorgensen,rommedahl,gronkjaer,c.poulsen…και σταματάω κάπου εκεί από τους παίκτες που βλέπω πως το κατέχουν το τόπι.τώρα για κάποιους νέους που μου λες δεν τους ξέρω για να πω.τον bendtner πάντως δεν τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση…
γενικά σκληρή ομάδα αλλά δε βλέπω να περνάει τον όμιλο.