ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Με ελληνική περιγραφή υπάρχει το βίντεο με τα στιγμιότυπα???

Να κρεμάσουν τον Γερμανό στο σύνταγμα

Aυτο καταλαβες εσυ τωρα ε ?

Νομιζω ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεω, συνεπως τελειως αστοχη και ακυρη η απαντηση σου.

Έλα ρε Ναιτσκάι πλάκα κάνουμε.
Απλά μου φάνηκες λίγο υπερβολικός.
όμως σ αγαπάω γιατί ακούς ανόθευτο ατσάλι. :smiley:

Ρε link με την απαίσια περιγραφή δεν υπάρχει???

‘’ Υπερβολικος ‘’ ??

Δηλαδη τι ποιο λογικο απο το να κυνηγησεις ενα γκολ, το οποιο μπορεις ετσι οπως εξελιχθηκαν οι συνθηκες του αγωνα, που θα σου δωσει αρκετες ελπιδες για να πετυχεις κατι τοσο σπουδαιο οσο ειναι η προκριση στους 16 του παγκοσμιου για μια ομαδα σαν την Ελλαδα ??!!

Δηλαδη τωρα απλα χαιρομαστε που καναμε μια νικη, αλλα πιθανοτατα θα αποκλειστουμε.
Δεν θα ηταν πολυ προτιμοτερο να ρισκαρουμε 3-1 ή ισοφαριση ωστε να εχει και ενα νοημα παραπανω η προσπαθεια τοσων χρονων στα προκριματικα αλλα και η ιδια η συμμετοχη μας στη διοργανωση ? :!:

Εντάξει απλά πιστεύω ότι μόνο λίγο στο τέλος που ένοιωσαν και ένα κίνδυνο ισοφάρισης έμειναν πίσω. Δηλαδή όταν πας για την πρώτη νίκη σε μουντιάλ έβερ, το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι η διαφορά γκολ.

τους γάλλους φιλάθλους με περούκα αλλά ντομενέκ τους είδατε? :lol:

η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή με ήττα από τους αργεντίνους (που είναι και το με μεγάλη διαφορά πιθανότερο αποτέλεσμα), αποκλειόμαστε, ό,τι και να ρθει στο άλλο ματς… έπρεπε να το κυνηγήσουνε το 3ο γκολ, το οποίο θα είχε έρθει βέβαια με λίγο καθαρότερο μυαλό στην τελική προσπάθεια από γκέκα και σαλπιγγίδη :confused: άσχετο, αλλά ο κατσουράνης έκανε μεγάλο πρώτο ημίχρονο σήμερα.

Της πλάκας η Γαλλια παιδιά…το περίμενε κανείς???

Ρεσιταλ αμπαλιασης και κολοτούμπας σήμερα.

Ούτε σήμερα για μπάνιο? πρόσεχε θα σε μαλώσει η κυρά…

εγω ετοιμος ημουν:lol:

Σωστό, σωστότατο.
Τώρα θέλουμε Χ με Αργεντινή, και να μη νικήσει η Κορέα.

Επίσης αυτό που λέτε ότι Μεξικό και Ουρουγουάη θα φέρουν Χ επίτηδες είναι λίγο χαζό, σκεφτείτε το γιατί.

Deckard είναι βράδυ ρε, γύρισα.Στο εξηγώ γιατί δε βλέπω στροφές.

xxxlokokoko, σας φαντασιωνόμουν, τα δυο πιτσουνάκια, σε βραδινό μπανάκι και μου το χάλασες τώρα :frowning:

Μίσος στο βραδινό μπάνιο! :stuck_out_tongue:
Βασικά με άλλη πήγα για γούρι(και έπιασε,αυτή θα πάρω και με αργεντινα) αλλά ας μη το γ#μσουμε το τοπικ,ε.

Α βράδυ παίζουμε.Θα το δω!!!

Ωραιο συναισθημα να βλεπεις τις Κοτες να τον πινουν απο μια ομαδα της οποιας το χρωμα φανελας θυμηζε Ιρλανδια:p

Καλυτερη χαρα του Μουντιαλ ως τωρα,τα κοκορια πισω στο κοτετσι τους…

Πω ρε φίλε… Είχα ξεχάσει πώς φτάσανε οι Γάλλοι στο Mουντιάλ!

Τον πούλο τους!

Κι άλλος ένας λόγος που χάρηκα για τη νίκη του Μεξικού!

Πάντως απ’ όσο Μουντιάλ έχω δει μέχρι στιγμής αυτό που με κέρδισε ήταν το φοβερό πείσμα των Ισπανών μέχρι το τελευταίο λεπτό να ανατρέψουν το 0-1.

παιδια ο chris εχει βγαλει γκομενα ισπανιδα (και μαλλον διαβαζει κ το φορουμ μας) :stuck_out_tongue: