ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

εγω γουσταρω καλη πορεια απο τιποτα Παραγουαη,μεξικο κτλ…και μετα Βραζιλιες ή Αργεντινες…κυριως νοτια-κεντρικη Αμερικη και ‘μικρου βεληνηκους’ κτλ…φιλοτιμες μεχρι τωρα,εχω συμπαθησει πολυ αρκετες ομαδες…

Σκατα σε μεγαλες ευρωπαικες,με κουραζουν πολυ…

καλα, σοβαρα τωρα? δηλαδη ποια ομαδα στον κοσμο με αντιπαλο πολυ μικροτερης δυναμικοτητας και ταμπουρωμενο δεν θα επαιζε με το ιδιο πεισμα για να βαλει γκολ

Τα έχασα που τα έχασα όλα.Έχασα και το Γαλλία - Μεξικό.Έιναι μια απο αυτές που πάντα υποστηρίζω.
Αργεντινή,Μεξικό,Γερμανία και Βόρεια Ιρλανδία (respect).Α και Ελλάδα :lol:

Δεν περίμενα πως θα το πω αυτό, αλλά τα Panzer έχουν ένα ενδιαφέρον. Και καλοί είναι μπροστά και όρθια ξύλα έχουν πίσω για να σιγουρέψουν το όβερ. Γκολ και θέαμα από Nationalmannschaft??

Πάντως θα μπορούμε να κρίνουμε αφού ολοκληρωθεί και η 2η αγωνιστική.

Μέχρι τώρα στους 2 ομίλους που έχουν παιχτεί δυο ματς μπορούν να γίνουν όλα.

Η Γαλλία θέλει βέβαια νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά και ταυτόχρονα ελπίζει το Μεξικό να χάσει με δυο γκολ απ’ την Ουρουγουάη, πράγμα μάλλον δύσκολο. Οπότε εκτός απροόπτου Μεξικο και Ουρουγουάη περνάνε.

Στο δικό μας όμιλο, όλα γίνονται για τη δεύτερη θέση, αν και το κόβω δύσκολο να πάρουμε το Χ απ την Αργεντινή. Για το Νιγηρία-Κορέα δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τους Ασιάτες όπως είστε οι περισσότεροι αλλά με την επιφύλαξη ότι δεν έχω δει φουλ ματς τους.

Η Γαλλία.
Για παράδειγμα.

Αφού καταλαβαίνεις τι εννοώ.

@ντεκαρντ
βασικα δεν ξερω πως τους βγηκε το ονομα αλλα οι γερμανοι δεν επαιζαν ποτε για το μισο μηδεν! αλλο τωρα αν συνηθως επεφτε απειρο ξυλο και στηριζονταν σε δυναμη για να επιβληθουν στην επιθεση, αλλα δεν την θυμαμαι ποτε σαν αμυντικη ομαδα

Όχι αμυντική ομάδα δεν ήταν ποτέ. Ήταν επιθετική χωρίς όμως την τεχνική άλλων υπερδυνάμεων. Είχε όμως σχέδιο και πείσμα. Τελευταία έχουν πέσει σε ποιότητα οι αμυντικοί και τα χαφ της δεν είναι τόσο σκληρά. Καντίρα πχ είναι αρκετά light. Βέβαια με τους μετανάστες ανέβηκε η τεχνική κατάρτιση κάπως. Παράξενο μείγμα γενικά. Για να δούμε…

κοιτα εγω πχ που απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου γερμανια υποστηριζω (πρωτη ουσιαστικα διοργανωση που θυμαμαι ειναι το ευρο '96 γερμανια-τσεχια με γκολ μπιρχοφ :D:D:D:D)την τεχνικη καταρτιση της σημερινης γερμανιας , με οζιλ, κροος, μαριν, λαμ, γιανσεν, κεντιρα, σβ\γκερ εχω πολυ καιρο να δω, ακομα και ο τερματζης ο νοιερ εχει τη δυνατοτητα να γινει κορυφαιος στον κοσμο, αν και ασταθης ακομα (παρε δες τι παπαδες εκανε με πορτο http://www.youtube.com/watch?v=HY-0xuJ0edM)…το θεμα ειναι πως παραειναι μικρη σε ηλικια ομαδα και δεν εχουν ακομα την εμπειρια να σηκωσουν τετοιο τροπαιο (το '08 υπηρχε ενας μπαλακ, ενας φρινγκς, λεμαν, χειροτεροι παικτες απο τους αντιστοιχους σημερινους για μενα, αλλα με τεραστια εμπειρια)

η σημαντικη διοργανωση για τη γερμανια θα ναι το ευρο του '12 για μενα

:D:D:D:D:D:D
και mundial 98…
ολες οι παιχτουρες… αν και ηταν μεγαλοι σε ηλικια οι περισσοτεροι - η μιση borussia επαιζε…

Ναι όντως είναι σε μεταβατικό στάδιο, αλλά είχαν και τα αρχίδια να κόψουν τους παλαιμάχους και να κατέβουν μουντιάλ με όλα τα νέα ταλέντα. Βέβαια άκυρη η λέξη ταλέντα. Μια χαρά ολοκληρωμένοι ποδοσφαιριστές είναι, αλλά με παρέσυρε η εγχωρία νοοτροπία.

Μόνο η ποδοσφαιρικά ανώμαλη εθνική μας τελικά μπορούσε να την κάνει! :lol:

Πάντως αν συνεχίσει με τέτοια ματς σαν τα χτεσινά το μουντιάλ, θα είναι σίγουρα καλύτερο από τα δύο προηγούμενα.

Για τη Γαλλία, την περίμενα χάλια λόγω Ντομενέκ, και μετά το εναρκτήριο με Ουρουγουάη έλεγα από μέσα μου πως δε θα πάρει ούτε πόντο, δηλαδή θα χάσει κι πό την Αφρική, για να δούμε.

Τα πα πάντως για τις λατινικές ομάδες, μέχρι στιγμής είναι το μουντιάλ της αμερικανικής ηπείρου ευκολότατα. Σήμερα δε νομίζω να έχει τεράστια προβλήματα η αμερική με τη Σλοβενία, ενώ στηρίζουμε Αλγερία έναντι εγγλέζων.

έλαμψε πάλι το άστρο του Ντομενεκ. Ωραίος.
Αυτό είναι που λένε, “ομάδα μοντέλο την έκανε μπουρδέλο”. Εκτός της αστειότητας να αφήσει έξω Μπενζεμά - Νασρί γι’αρχή, αυτή η ομάδα και με τέτοιο υλικό, καταφέρνει να παρουσιάζεται στο γήπεδο χωρίς κανένα σχέδιο και με βασικό τον Ανελκά. Τι να πείς.
Βάλε τουλάχιστον από την αρχή το πουλέν, Cignac. Πρώτος σκόρερ πέρσι και παικταράς βέβαια. Ανυπαρξία στον πάγκο και δίκαια της έκανε πλάκα το Μέχικο.

Κλέραρχε (©) τι Αλγερία ρε, μήπως είσαι και φαν του ΣΟΚΚΕΡ; !

:lol::lol:

μα ποσο βλακας αυτος ο παπαδημητριου…?
συνηθως δεν μιλαω ετσι αλλα μας γαμησε το ματς…
ασε λιγο να χαρουμε μπαλα ρε μαστορα…

να σκασω 100 ευρω στο χ της ουρουγουης με το μεξικο?

Χμμμμμμ…καλή ιδέα:wink: :slight_smile: :!:

dont…

σε τι αποδοση???

Ρε, δε θα κάτσει το Μεξικό να έρθει ισοπαλία! Ο δεύτερος με Αργεντινή διασταυρώνεται μετά!

Σερβοι αδερφια μας,παμε!!!

Πέστα ρε άνθρωπε, γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα.
Λες και Ουρουγουάη, Μεξικό έχουν τίποτα προαιώνιους δεσμούς και θα “μαγειρέψουνε” το ματς.