ναι αλλα ο τριτος δεν διασταυρωνεται με κανενα…
αρα,το πιο πιθανο ειναι και οι δυο ομαδες να παιξουν για τη νικη,για να μην εξαρτωνται απο το αποτελεσμα του αλλου αγωνα:wink:
Τι γελοίος διαιτητής ρε πούστη μου.
καλα ποσες καρτες εχει δωσει ο τυπος???
αντε να δουμε πως θα παιξει τωρα η γερμανια με 10…
ενδιαφερον…
Tι @@ρας είναι αυτός ρε? Απλό φαουλ δεν ξέρει να σφυρίζει? Γελοία αποβολή Κλοουζε.
ΥΓ. Το έβαλε και η Σερβία! 8O
συγνωμη αλλα αν ειχες 100% πιθανοτητες να περασεις τον ομιλο θα το ρισκαρες για το 33% να περασεις πρωτος?? γιατι αυτο το ματς ειναι 33,3%-33,3%-33,3%…
Ελλας-Σερβια-Ορθοδοξια!!!
Μην βαρατε ρε,πλακα κανω.Απλα υποστηριζω Σερβια!!!
δε θα το ρισκαρα για να περασω πρωτος,θα το ρισκαρα για να περασω στα σιγουρα.οποια ομαδα παιζει για το χ,ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα φαει γκολ.και απο τη στιγμη που θα περασεις,για ποιο λογο να μην προτιμησεις να παιξεις για να βρεις απεναντι σου την κορεα και οχι την αργεντινη?ετσι θα εχεις πιο πολλες ελπιδες για να συνεχισεις τη διοργανωση.
θα εννοεις την ελλαδα μαλλον…
ωχ,σωστα!κατσε να το αλλαξω πριν το δει ο dr.love:p
Που είναι τώρα η μπαλάρα της Γερμανίας οεο?
Παλιοαγγλόφιλε dyingfreedom, το νου σου!
ναι αλλα ετσι ρισκαρεις να γυρισεις νωρις πισω… καμια ομαδα τετοιου επιπεδου δεν θα το εκανε αυτο… αν επαιζε βραζιλια,γερμανια,αργεντινη - ουρουγουαη εννοειται οτι θα πηγαινε για τη νικη αλλα το μεξικο ψιλοβολευεται με μια προκριση στους 16…
x0ax0a0xa οι Σερβοι δεν υπαρχουν!!!
τα χερια πεφτουν βροχη…
με τιμει που τραγουδουσα : “πηγε μια γρια στη πολη κι εφερε το χασει-χασει, παναγιτσα μου να το χασει” επειδη εχω παιξει το μιλλερ πρωτο σκορερ ομιλου???
Μαλακες, οι Σερβοι ειναι βλακες …τελος.
Βασικα, δε σε τιμαει που επαιξες Muller πρωτο σκορερ.
ειχε πολλες ευκαιριες η γερμανια αλλα τα βρηκε λιγο σκουρα απεναντι σοτυς σερβους.αυστηρος θα ελεγα ο διαιτητης στον αγωνα:-k
αμα σου γαμιεται ο διας
ο αλλος φαουλ και καρτα εδινε, γαμησετα
ok.ειναι γεγονος…
μονο η πρωτη φαση ηταν τοσο χαλια…
εχουμε σερι ματς με αγωνια, κοκκινες, ανατροπες, γκολ, και νικες απο αουτσάιντερ…
δοξα τον θεο
ισως αυτο το μουντιαλ αποκτησει περισσοτερο ενδιαφερον απο οσο νομιζαμε.αντε λοιπον να υπαρχει και λιγο σασπενς:D
Παρα πολυ ωραιο ματς !
Ανετα θα μπορουσαν να ειχανε μπει αλλα 2-3 γκολ.
Παρα πολυ καλα στημενη η Σερβια και η Γερμανια το ιδιο.
60 λεπτα με 10 παιχτες.Το προσεξε κανενας ?