ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Mατσαρα!!Γενικως τα παιχνιδια αρχιζουν να γινονται καλυτερα.Γουσταρα Σερβια,μπραβο!!!Αντε μωρη Σλοβενια σκισε τους φονιαδες των λαων!!!

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και στα 2!!! :smiley:

μετα το πρωτο καλο παιχνιδι ο ραντοσαβλιεβιτς της αελαρας εβγαλε και την ασιστ σημερα…
καλα παμε…

γαμώτο λόγω της εξεταστικής έχασα το σερβία-γερμανία.
είχα χάσει και την ισπανία.γενικώς τα καλύτερα παιχνίδια χάνω…[-X

Παρτε τα ρε φονιαδες!!!

μόλις μας αποχαιρέτησε η αμερικη…

:bye::bye::bye:

Στο καλό

κ η σλοβενια ειναι η πρωτη που περνα κ μαθηματικα…

Εμ, κάποιοι βιάστηκαν και υπερεκτίμησαν τις ΗΠΑ για το αρκετά τυχερό “Χ” με τους Άγγλους.

Ωραίος ο Donovan!!!

ε μωρε ποτε προλαβες και το εβαλες…
δεν το ειδα ,το εχασα…

Διάβαζα τον ChrisP όταν το έβαλε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και κάποιοι βιαστήκαμε να τους ξεγράψουμε.

2-2…:!:

να παει και να μην ξαναρθει η πρωτη αγωνιστική…

μαλακες τι ακυρωσε…!!!

Καλά ψιλοτραγικός ήταν ο διαιτητής γενικά!!!

Το γύρισαν εντελώς τελικά οι ΗΠΑ. Αλλά ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ ο άλλος.

Πάντως βλέπουμε ματσάρες στη β’ αγωνιστική. Πραγματικό μουντιάλ. Ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι και καλύτερα.

μονο εγω γουσταρω,την ποδοσφαιρικη ομαδα που εχουν κατεβασει η αμερικανοι?

οχι βεβαια. εχουν πολυ καλη ομαδα. ειδικα ντονοβαν και μπραντλευ ειναι πολυ καλοι παιχτες. μολις μπηκα σπιτι και ειδα ελαχιστα. το γκολ που ακυρωθηκε μετραγε? ας πει καποιος.

Εννοείται πως όχι :smiley: Με το καλό στο επόμενο μάτς θα κερδίσουν και μετά ποιος ξέρει μέχρι που θα φτάσουν. Αλήθεια, με ποιες ομάδες παίζει να πέσουν;

Εμένα μου φάνηκε πεντακάθαρο. Ψυχωμένη ομάδα οι ΗΠΑ, πειθαρχημένη, με πλάνο μέσα στο γήπεδο, δεν μάσησαν που τους στράβωσε τελείως το α’ ημίχρονο και βρέθηκαν με 2 πίσω. Στο β’ κυριάρχησαν και ουσιαστικά πέτυχαν 3, μέτρησαν τα 2 και τώρα είναι φαβορί για πρόκριση, καθώς η Σλοβενία έχει την Αγγλία την τελευταία αγωνιστική, ενώ αυτοί την Αλγερία.