ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

αντε, γιατι εχω βαρεθει τους παναθηναικους να λενε ‘‘βαλε μεσα το σισσε’’:stuck_out_tongue:

παντως, ειναι ειρωνια. γιατι ο ντομενεκ ηταν ο μονος γαλλος που τον στηριζε…:?

Τον Ζινιάκ θα βάλει και αλλαγή του τον Ανρί μόνο και μόνο για να τη σπάσει στον δόκτωρ Λαβ.

Εδιτ: Αυτοί οι σπίκερ της ΕΡΤ πληρώνονται? Δεν έχω ξανακούσει πιο βαριεστημένες μεταδόσεις σε Μουντιάλ.

ΧΑΧΑΧΑ, Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΠΑΙΖΕΙ ΖΥΝΓΚΑ ΠΟΚΕΡ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!

το καμερούν λοιπόν είναι η πρώτη ομάδα που μένει εκτός.πολύ ασόβαρη ομάδα ρε γαμώτο.στο γήπεδο φαινόταν πως ήταν καλύτεροι απο τους δανούς αλλά ακόμα και με τον le guen στον πάγκο δεν έχουν τη σοβαρότητα που επιβάλλεται για τέτοια μάτς.
από τις έξι αφρικάνικες ομάδες του μουντιάλ έχουμε και λέμε:
1)το καμερούν εκτός
2)η νότια αφρική εκτός
3)η αλγερία μάλλον εκτός
4)η νιγηρία πιστεύω πως μπορεί να νικήσει την ν.κορέα αλλά δεν είναι φαβορί για πρόκριση
5)η γκάνα θα παίξει για μη ήττα με τη γερμανία αλλά δε μου γεμίζει το μάτι σαν ομάδα.φανερή η απουσία του εσιέν.
6)η ακτή ελεφαντοστού είναι η καλύτερη αφρικάνικη ομάδα αλλά βρίσκεται σε πολύ δύσκολο όμιλο και με τον ντρογκμπά να μην είναι σε καλή κατάσταση.

στο μουντιάλ τους παίζει να μείνουν και όλοι εκτός…

τα λεγε ο χαλισεκο για τους δανους! :stuck_out_tongue:

καμερουν-δανια:επιτελους μπορεις να λες οτι βλεπεις πραγματικα εναν αγωνα μουντιαλ.φασεις πολλες,δοκαρια γρηγορο παιχνιδι σχεδον σε ολη τη διαρκεια του και σε κραταγε σε αγωνια ολη την ωρα:D

…την κάνει και ο Λε Γκουέν…λέτε;:):!:

ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!!!

η νότιος αφρική νομίζω πως έχει (έστω και μαθηματικές) ελπίδες για πρόκριση ακόμα.

Ναι αλλά πρέπει ας πούμε να βάλει 3 γκολ στην Γαλλία και να χάσει το Μεξικό με 3 γκολ διαφορά απ’ την Ουρουγουάη.

E καλά, με αυτούς χρόνια τώρα ο τύπος τους τους έχει καταστρέψει.
Εasy ε;

Παρ’ όλα αυτά με νίκη επί των Σλοβένων περνάνε ό,τι και να γίνει.

αυτό.πέραν του ότι το ουρουγουάη-μεξικό πάει για ένα ωραιότατο και τίμιο “χ” δε νομίζω αυτή η νότια αφρική ούτε καν να μπορέσει να κερδίσει τη γαλλία.όχι να κερδίσει και με τρία γκολ διαφορά…:stuck_out_tongue:

τώρα για τον αγγλικό τύπο με κάτι εφημερίδες σαν τη sun είναι εντελώς άθλιος.δεν αποκλείω βέβαια να κερδίσουν τους σλοβένους και να περάσουν.τους παίκτες τους έχουν σίγουρα για να το κάνουν.

εγώ πάντως δεν αποκλείω νίκη της νοτίου αφρική με αυτή τη γαλλία… τώρα ο συνδυασμός λίγο δύσκολα να βγει, και με τα μέχρι τώρα δεδομένα αξίζουν άλλωστε να περάσουν μεξικό κ ουρουγουάη.

Πάντως να πω την αλήθεια δεν περίμενα πως ο Ρόμμενταλ είναι σε επίπεδο ακόμα να μπορεί να κρίνει ένα ματς μουντιάλ μόνος του…Βέβαια ο άνθρωπος την θέση του εξτρέμ την γνωρίζει εκπληκτικά…Στο 1ο γκολ μπαλιά 50 μέτρων την κοντρολάρει και ταυτόχρονα την προωθεί για να βγάλει την ξυραφιά στον Μπέντνερ. Στο δευτερό έχει την κίνηση να συγκλίνει και να σουτάρει με το κακό πόδι…Απροβλεπτος και φοβερός και από ότι θυμάμαι ακουγόταν για ελληνικές ομάδες…

Πάντως στο 2ο γκολ απαράδεκτος πάντως ο Μπασσόνκ…με το που κάνει την κίνηση ο Ρόμμενταλ και αποφεύγει τον μακούν, 1ον είναι αρκετά μακριά για να ντουμπλάρει την τρίπλα και 2ον δεν κάνει καν κίνηση με τάκλιν μήπως κοντράρει το πλάσε του Ρόμμενταλ…Ενώ ο Πόουλσεν στο σουτ του Αμπουμπακάρ ήταν οριζοντιομένος στο χορτάρι και έκοψε το σουτ με το κεφάλι…Αυτό είναι καθαρά θέμα κινήτρου και ψυχής…

Credits σε Σόρενσεν…1,95 και σε κλάσματα δευτερολέπτου έχει οριζοντιωθεί και το χέρι του αγγίζει το έδαφος και βγάζει το σουτ του Εμανά…

+1 σε οτι λες και για ρομενταλ ακαι για σορενσεν. ο 1ος εβγαλε ακομα μια καλη πασα στο β’ που την εχασε ο τομασον (μαλλον απεκρουσε το τερμα του καμερουν). τη φαση του σορενσεν την ειδα και γω που λες κι εμεινα γιατι ειναι και καποις ηλικιας πλεον.

Μήπως του έκανες τίποτα ιδιαίτερα του Σόρενσεν στην προετοιμασία της Δανίας…? δεν εξηγείται αλλιώς!:stuck_out_tongue:

Το χάρηκα πολύ για τη Δανία. Ομορφη μπαλίτσα

Καμερουν μη τα ξαναλεμε. Όπως η περισσότερες ομάδες από αφρική, έτσι κι αυτό ούτε έπεισε στην αρχη, ούτε πείθει. Ακόμη και η γκάνα που’ χει βαθμολογικό αβανταζ δεν πείθει καθόλου

Περιμένω από ελεφαντες την εκπληξη

Απογοήτευση σκέτη τα μαύρα λιοντάρια. Και οι περισσότερες αφρικάνικες γενικά όπως είπατε κι εσείς. Μόνο η Ακτή και η Γκάνα έχουν κάποιες ελπίδες να προχωρήσουν, αλλά κι αυτές όχι πολύ. Από κει και πέρα αν πιάσει κανείς Καμερούν, Νιγηρία, Νότια Αφρική, τί χάλια είναι αυτά ρε πούστη μου;

Μελαγχολία γενικά. Κάποτε, όχι υπερβολικά πολλά χρόνια πίσω, όταν το ποδόσφαιρο ήταν πιο δημιουργικό άθλημα και βασιζόταν στη φαντασία, τον αυθορμητισμό, το ταλέντο, οι Αφρικάνοι συχνά πυκνά κάνανε μεγάλες κηδείες στους ακριβοθώρητους Ευρωπαίους. Οι τελευταίοι όμως οδήγησαν τα τελευταία 10 χρόνια το άθλημα σε τέτοια επίπεδα οργάνωσης και εγκεφαλικότητας που οι Αφρικάνοι με την ελκυστική αλλά και εντελώς άναρχη και απείθαρχη μπάλα τους δεν μπορούν πια να τους συναγωνιστούν και δε θα μπορέσουν να το κάνουν αν δεν σκοτώσουν οι ίδιοι αυτόν το χαρακτήρα τους. Μέχρι τότε δε θα έχουν καμία τύχη - ακόμα και τα παραδοσιακά τρελοκομεία της Λατινικής τους έχουν αφήσει πίσω σ’ αυτόν τον τομέα.

Μελαγχολία.

μιλουσα με εναν ξαδερφο και του λεω…
“ρε γαμωτο. ειναι κριμα. ουτε μια αφρικανικη δεν θα περασει στον επομενο γυρο” και μου απανταει “ελα ρε μλκ. εχει ελπιδες η ελλαδα!”:lol::lol:
παντως η γκανα, που θεωρητικα παιζει την καλυτερη μπαλα απο αφρικη και τα 2 γκολ με πεναλντι τα εχει βαλει. παιζουν χαζα ρε γαμωτο

Στο δεύτερο ματς της δεν είναι μόνο ότι το γκολ της ήταν πέναλντι.

Το θέμα είναι ότι η αντιπαλη ομάδα (αυστραλια) επαιζε μια ώρα με λιγότερους παίκτες και η γκάνα δεν μπορεσε να το εκμεταλλευτεί αυτό καθόλου. Δηλαδη τι άλλο θελετε. πολυ ανετοιμη κι αυτη

Αν δεν σκυλιάσουν οι γκανέζοι, προβλέπω τρελή πουτσαρα απο γερμανους