η γκανα δεν εχει καμια σχεση με αφρικανικη ομαδα…ειναι ομαδα που προσπαθει με νυχια και με δοντια να μη φαει γκολ, το μεγαλυτερο προβλημα τους ειναι πως δεν εχουν την δημιουργικοτητα που χρειαζεται να δημιουργησεις φασεις
και δεν ξερω πως το εννοειτε αλλα η γκανα παιζει την καλυτερη μπαλα?? εκτος αν με το καλυτερη μπαλα εννοειτε καλυτερα αποτελεσματα
Τι περιμένεις? Μόλις βγεί ένας Αφρικανός που ξέρει μπάλα έρχονται οι “καλοί και αντιρατσιστες” βρεττανοι/γερμανοί/γάλλοι κλπ κλπ και του πασάρουν φράγκα και υπηκοότητα για να παίξει μαζί τους. Μικτές κόσμου είναι οι μισές ομάδες, ντροπή να το λέμε παγκόσμιο κύπελλο πια…
Μιλούσα με κάτι Νιγηριανούς στο ημίχρονο του Ελλάς-Νιγηρία και λένε ότι έχουν γίνει όλοι οι αφρικανοί παίκτες μισθοφοροι πια. [-X
για μένα η γκάνα δεν παίζει μπάλα.δύο γκόλ με πέναλτι έχει βάλει, με την αυστραλία έπαιζε με παίκτη περισσότερο και κινδύνεψε να χάσει και αυτός ο gyan δε μπορεί να βάλει γκόλ ούτε σε κενό τέρμα.ο essien που θα μπορούσε να αποτελέσει ηγετική μορφή στο χώρο του κέντρου είναι τραυματίας.επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο σέρβος προπονητής της γκάνας δεν κάνει πέρα τους εγωισμούς και να βάλει μέσα τον muntari που όλο και κλατι μπορεί να κάνει.εγώ πιστεύω πως τελικά θα χάσει από τη γερμανία και θα μείνει έξω.
η μόνη ομάδα από την αφρική που μπορεί να παίξει μπάλα είναι η ακτή αλλά δεν έχει ντρογκμπά σε καλή κατάσταση και είναι και σε δύσκολο όμιλο.
Πλακώθηκαν Ριμπερί - Γκουρκίφ!
Νέος… τσαμπουκάς στην εθνική Γαλλίας καθώς όπως μεταδόθηκε πριν λίγο από τηλεοπτικό σταθμό, ο Φρανκ Ριμπερί και ο Γιοάν Γκουρκίφ ήρθαν στα χέρια στο αεροπλάνο που μετέφερε την γαλλική αποστολή στην πόλη Κίσνα!
Τα πράγματα στην εθνική Γαλλίας έχουν ξεφύγει πέρα από κάθε φαντασία και πλέον η αποστολή των «τρικολόρ» δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει από το να …επιστρέψει στην χώρα της πριν συμβούν πολύ …άσχημα πράγματα!
Τα χειρότερα πάντως είναι ήδη γεγονός, αφού όπως μετέδωσε πριν λίγο το τηλεοπτικό δίκτυο του «Eurosport» ο Φρανκ Ριμπερί και ο Γιοάν Γκουρκίφ έπαιξαν …ξύλο μέσα στο αεροπλάνο που μετέφερε την γαλλική αποστολή στην πόλη Κίσνα, όπου την Τρίτη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των «πετεινών» με τη Νότιο Αφρική!
Τον διαιτητή έκανε ο Ζερεμί Τουλαλάν, ο οποίος ανέλαβε να χωρίσει τους δύο μέσους και να τους ηρεμήσει αλλά δέχτηκε κι αυτός μερικές …ψιλές!
Πλέον η κατάσταση στην αποστολή της Γαλλίας είναι εκτός ελέγχου, αφού οι φήμες για «κλίκες» στην ομάδα είναι έντονες, ενώ αναφέρεται συνεχώς ότι ο Ριμπερί που θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη της ομάδας δεν θέλει ούτε να βλέπει τον Γιοάν Γκουρκίφ που θεωρείται από πολλούς το ανερχόμενο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου.
Ο τελευταίος πάντως είναι από τους πιο ευγενικούς και ήρεμους ποδοσφαιριστές των «τρικολόρ» και έχει βρεθεί εκτός εαυτού μετά τις συνεχόμενες προκλήσεις του σταρ της Μπάγερν Μονάχου.
Εγώ νομίζω ότι το Καμερούν αδικείται πάντως, εντάξει τι άλλο να κάνει χτες? Απλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Η Γκάνα παίζει όπως η Ίντερ του Μουρίνιο με τη Μπαρτσελόνα, γιατί δεν σας αρέσει καλέ? Εκεί γιατί αποθεώνατε για την τακτική και την αποτελεσματικότητα?
Νιγηρία δεν είδα αλλά για να της γυρίζει ματς η Ελλάδα μιλάμε για εντελώς ασόβαρη ομάδα, η Ακτή πρέπει σήμερα να δείξει πράγματα ασχέτως αποτελέσματος. Νότια Αφρική περίμενα ότι δεν θα κάνει τίποτα, είχε κάνα-δυο καλούς παίκτες το '98 αλλά από τότε μηδέν. Η Αλγερία δεν αποκλείω να κάνει την έκπληξη με τους Αμερικάνους.
εγώ πάντως ποτέ δεν εκθείασα την τακτική της ίντερ.το αντίθετο μάλιστα…
η παραγουάη πάντως δείχνει πολύ καλή ομάδα και τη βλέπω να περνάει πρώτη στον όμιλο.πιστεύω θα κάνει πολύ καλό μουντιάλ.τώρα μέχρι που μπορεί να φτάσει δεν το ξέρω…
Γιατί η γκάνα έπαιζε έτσι μ’ έναν παίκτη περισσότερο απέναντι στην Αυστραλία, ενώ η ίντερ έπαιζε έτσι μ’ έναν παίκτη λιγότερο απέναντι στη μπαρτσελόνα, και κύριως μόνο σ’ εκείνο το ματς έδειξε τόσο κακό ποδόσφαιρο. Και γιατί την υποστηρίζαμε